ZeeGerman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.01.2002
- Poena
- 725
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 7800X3D & DeepCool LS720 WH
- Matična ploča
- Gigabyte AORUS Elite AX ICE AMD B650
- RAM
- 32GB Corsair Vengeance DDR5-6000 CL30
- GPU
- PowerColor 7800 XT Hellhound Spectral White
- Storage
- Samsung 980 PRO 1TB & 2x500GB SSDs
- Zvuk
- on board
- PSU
- THERMALTAKE Toughpower GF A3 Snow 850W
- Kućište
- Lian Li O11 Dynamic EVO RGB
- Monitor
- DELL 27" VA S2722DGM
- Miš & tastatura
- Logitech MX Master 3S & Genesis Thor 303
- Ostale periferije
- Synology DS 220+
- Laptop
- DELL Latitude 5410
- Tablet
- Samsung Galaxy Tab S7+
- Mobilni telefon
- Honor Magic6 Pro
- Pametni uređaji
- Usisivač!? Jesam učestvovao u diskusiji, ali baš da koristim tako nešto.... :D
- Pristup internetu
- Optički internet
Treba mi radijator za malu sobicu (pleonazam
) od 7,5 kvadrata. Prethodnih 9 godina, soba je zagrevana jednim uljanim radijatorom (nemam pojma koje su karakteristike...bačen je nakon prethodne zime jer je dotrajao). Sada želim da pređem na panelni radijator, pre svega zbog prostora. Rahmetli uljani radijator je radio posao eXtra i i mogao je da napravi saunu od sobe, a pri tom nije bio jak potrošač.
Prelazak na panelni je moranje pre svega zbog prostora, jer bi isti išao na zid (vožnja po sobi na točkovima nije više opcija kap što je to bilo pre 9 godina kada je kupljen uljani). Razumem se u iste ko "Marica u...."
Pitanje je šta uzeti, a da i u scenariu panelnog bude što manjih dimenzija, a da i dalje da rezultat kada je grejanje u pitanju. Prema specifikacijama, ispada da su i najekonomičnije opcije dovoljno (500w snage).
Ne tražim da bude jeftino. Nije mi bitno da li ima ekran, wifi ili ne. Bitno mi je samo da je što manjih dimenzija, da može na zid i da može lepo da ugreje (dvoje relativno male dece dele sobu).
Neka preporuka? Iskustvo?
Hvala unapred!
Prelazak na panelni je moranje pre svega zbog prostora, jer bi isti išao na zid (vožnja po sobi na točkovima nije više opcija kap što je to bilo pre 9 godina kada je kupljen uljani). Razumem se u iste ko "Marica u...."
Pitanje je šta uzeti, a da i u scenariu panelnog bude što manjih dimenzija, a da i dalje da rezultat kada je grejanje u pitanju. Prema specifikacijama, ispada da su i najekonomičnije opcije dovoljno (500w snage).
Ne tražim da bude jeftino. Nije mi bitno da li ima ekran, wifi ili ne. Bitno mi je samo da je što manjih dimenzija, da može na zid i da može lepo da ugreje (dvoje relativno male dece dele sobu).
Neka preporuka? Iskustvo?
Hvala unapred!