Šta je novo?

TWS slušalice

Odoh pre par dana da kupim beoplay ex i posle probe sam ostao na pi7. Out od the box pi7 su 2 svetlosne godine ispred madjutim kada se podesi ekvilajzer i ex su vrhunski ,zvuk mi je priblizan momentumu 3 ,jasno i cisto sve tacno kako i treba ali po meni nema tu dimenziju zvuka kao pi7,bar po mom ukusu. Do daljnjeg ostajem na pi7 . E da,neverovatno dobro leze u usima ,bar mojim
 
Ja upravo ove moje Buds2 povezao sa Samsung TVom. Imaju mali lag , tj kašnjenje zvuka, skoro pa neprimetan, ali postoji.
 
za redmi airdots 2 imao sam slucaj da su slusalice zakucale da se ponasaju kao mrtve.Resenje je drzati dugme na slusalici svo vreme dok se ne stavi u case i ne zasvetli led lampica da puni cim se to uradi slusalica je sw resetovana i sve radi bez problema.Cisto ako se nekom desi da zna kako da resi.
 
Introducing the world's first earbuds with lossless audio and aptX Lossless support!

aptxlossless.png


 
Poslednja izmena:
Bravo za njih deluje da su prvi Koji su uradili ovako nesto. To je cak iznad Ldac Koji fura Sony.

Hiby je na nekim svojim uredjajima imao vec dugo, oko 1300 kbps Bluetooth Al zaboravih naziv radi vise kao Wifi transfer.

Inace I'ma I Flac, Koji su ispod 1000 kbps pa su losless zato sto su ripovani sa 32 bit Wav fajlova.

Edit UAT audio codec ..

 
Inace I'ma I Flac, Koji su ispod 1000 kbps pa su losless zato sto su ripovani sa 32 bit Wav fajlova.
Uvek sam se pitao zašto to nisu ranije ugradili u BT. Osim ograničenja brzine BT prenosa, možda je problem što za svaki protokol dekoder mora da bude u samim slušalicama koje nisu imale dovoljno procesne snage i memorije. :unsure:
 
Ne dekoder se vezuje za Bluetooth Chip sa hardverske strane, vecina Bluetooth sluski I'ma mogucnost bar za Aptx Hd. Ali oni softverski crippluju support. Tj lockuju.
Sam kvalitet zvucnika unutra je neka druga prica.

True wireless slicna prica samo sto za razliku od velikih slusalica, one se gotovo uvek oslanjaju na Dsp pomagala kod tjuninga.
 
Pa najbolje je subjektivno. Audio je subjektivan.

Ali Ako ganjas ,tws za vise specificno za bassy zanrove. Nesto kao Sony Xm ekvivalent samo Tws.

Ili Liberty Air serija od Anker .


Ako ganjas neutrality Lypertek Z3 .
 
Zdravo svima, da li mi neko moze dati preporuku koje povoljne slusalice da kupim i gde ? Trenutno gledam soundpeats trueair, tako da mi je okvirna cena oko 4 hiljade. Trazim best value for money, nisam zahtevan korisnik i jasno mi je da ne mogu mnogo ocekivati za taj izdvojeni novac.
 
Bolje od Sennheiser Momentum True Wireless 3?

A pardon, nisam naglasio da mislim na bubice...
 
Diskutabilno Al ja BiH rekao da su momentum 3 možda sa većim potencijalom zato što imaju ugrađen modul koji menja sound signature beše..

Koji radi kao hardverski ,deo/parametric EQ .

Ali I'm je i cena naduvana.

Anker je po meni najisplativiji od Tws.
Pohvalan je i Edifier i Soundpeats H1 beše.
 

dobre ocene na papiru po versus , Redmi Buds 4 pro mu nekako dodje bestby od xiaomi .

a recenzije gledo ,sve nekako ko prepisane , niko nekako narodski da objasni , kad vec proba , tipa bolje od nekih u ...., losije od nekih u nečem itd, da neko ima precizniju sliku . I da skoro niko se nebavi mikrofonom na buds , kakav je sto se tiče telefoniranja , pozadinske buke itd, dal se jasno čuje glas, kakva je pozadinska buka prilikom telefoniranja., mnogi ih iz tog razloga uzimaju, dal voznja, teretana, setnja ,posao neki, zgodno je da su ruke slobodne , i trebaju dobre bubice za to , da i sagovornik dobro čuje .
 
Da li je probao neko SoundPEATS Free2 Classic?
Imam njihove HD30 koje me služe dobro godinama, i jedina mana im je što su prilično robusne (vire iz ušnih školjki) što pojačava efekat "huka" vetra pa je sadržaj ponekad pomalo nerazgovetan napolju (noise cancelation problem)...
 
Imam Pixel Buds Pro par dana, prvi utisci odlicni, zvuk super (nisam neki preterani audiofil, imao sam KZ ED9 zicne bubice, JBL i slicne, a jedine wireless imam Anker SoundBuds slim nekoliko godina), ali ne glasan kao mozda na nekim drugim, ovde mogu opusteno na max volume i to je neki limit i inace koliko bi pojacao na bilo kojim drugim, dok na drugim je mozda ovo 3/4 od maks volume-a, sto mi ne smeta nikako jer kao sto rekoh preko ovoga ne bih ni isao..
Mega je korisno sto kutijica podrzava wireless charging, uvek sam zaboravljao da punim Anker na kablic i uvek kad su mi najvise bile potrebne skapiram da je baterija u crvenom..

Bas su udobne sto mozda i ne bih pomislio kad pogledas kako izgledaju, ne zuljaju me uopste i mogu verovatno satima bez problema da ih nosim (moze da se uporedi ako neko nosi cepove za usi/za spavanje, kad ih stavis onako jedva da su u usima, takav je osecaj), i uopste ne ispadaju.. Anker sam morao svakih par minuta da vracam u uvo i namestam koji god bih eartip koristio, taj problem imam generalno sa vecinom bubica tako da sam odusevljen da ove savrsenu nalezu..
 
Može li neka preporuka za over ear bežične slušalice, treba za poklon da uzmem do nove godine? Može kupovina u DE ako su povoljnije, može oko black friday, sve može. Cena do 100e, ako može da se prođe za manje, odlično. Dobio sam već preporuku za Anker q30, kakve su? Neki review-ovi kažu super, neki onako. Nisu za gaming, nisu za hifi, malo muzika, malo teams/zoom... Ništa specijalno ne treba, ako može da se ugura ANC super, ali nije previše važno.
 
Može li neka preporuka za over ear bežične slušalice, treba za poklon da uzmem do nove godine? Može kupovina u DE ako su povoljnije, može oko black friday, sve može. Cena do 100e, ako može da se prođe za manje, odlično. Dobio sam već preporuku za Anker q30, kakve su? Neki review-ovi kažu super, neki onako. Nisu za gaming, nisu za hifi, malo muzika, malo teams/zoom... Ništa specijalno ne treba, ako može da se ugura ANC super, ali nije previše važno.
Sony Wh Ch710.
Audio Technica Sr30.


Na njih bi ja isao prvo da Sam na tvom mestu.
Sony moze se nabavi iz subotice za 80e znatno jeftinije nego Po radnjama.Za edm zanrove je sjajan gotovo sigurno,

Bar Ako koristis ,Malo custom wavelet Eq I iskljucis Anc mode Koji dodaje preteran bass I degradira zvuk generalno. Dok na kompu ti ne bi ni trebao Eq. Ako je Dac na kompu neutralan.

Ovo je slicna prica kao ,Sony Wh 1000 Xm3 kod mene zato ti pricam iz iskustva.

Imas I Sennheiser Hd 350 Ako ti odgovara velicina jastucica.
 
Zdravo, razmisljam da kupim neke half in-ear ili in-ear slusalice pa mi je potrebna pomoc. Da ne bi ovde bespotrebno spamovali otvorio sam novu temu (u sekciji "Šta da kupim?"), pa ako mozete da pogledate sledeci link:
 
Nothing Ear Stick review

Još jedan ''Nothing'' fail. Prosto je neverovatno da ovoliko ulažu u sve osim u kvalitet zvuka, i to u vreme kada je tržište prepuno dobrih i jeftinih TWS.
 
Bogme, Senn imao akcije tipa CX Plus za 70€...
 
Jel koristio neko od Vas JBL live pro + tws? Ovo je moj prvi kontakt sa bezicnim bubicama i moram priznati da nisam nesto odusevljen. Burazer ih je nabavio za nekih 100e, vidim da su u Gigatronu 24000 din. Po meni jedva da 50e ovo vredi. Uopste nisam zadovoljan jacinom zvuka, neke stare Sony daleko jeftinije od ovih su mi bile mnogo jace. E sad ne znam da li je mozda jacina mana ovih slusalica ili sam ja imao prevelika ocekivanja.
 
Da li neko ima Jabra 85t i da li na našem tržištu ima boljih TWS slušalica?
 
Nazad
Vrh Dno