Šta je novo?

Periferni uređaji Preporuka za wireless miš za latptop do 70 eur

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Milutin I.

Zapažen
Učlanjen(a)
26.08.2022
Poruke
7
Poena
12
Pozdrav svim članovima,

želeo bih da kupim bežični miš za laptop u cenovnom rangu do cca 70 eur. Prevashodno mi je bitno da ima USB konkciju, može biti i USB+Bluetooth.
Miš bi se koristio isključivo za poslovne svrhe (MS Office, stock fotografija u budućnosti, internet) i eventualno za dečije igrice.
Gledao sam nešto na internetu i ne mogu da se odlučim šta da uzmem (Logitec, Razer, Steelseries, Corsair) svi su dobri na svoj način

Na internetu sam gledao nešto poput:
1. Logitec MX Master 2s/3 (sviđa mi se kako leži u ruci, ali se bojim da li je prevelik zbog transporta - torba za laptop, takođe da li je prevelik za dete)
2. Logitec MX Anywhere 2s/3
3. Razer Basilisk X Hyperspeed Wireless

Hvala svima na pomoći i predlozima.
 
Ja sam uzeo MX Master 3. Potrebno je neko vreme da se navikne na ergonomiju, ali sad ga ne bih menjao ni za jedan. Desava se da nekada nece da odradi copy/paste i nakon unfreeze-a u excelu ne radi vertical scroll. Da li je do excela ili misa ne znam ,ali me jako nervira taj bag. Desava se i kad ga prebacujem sa usb-a na bt da ga sistem ne prepozna, pa je potrebno vise puta on off odraditi da se opasulji. Mušičav zna da bude, kao da nije potpuno ispeglan.
 
Vidi ako mozes da ih isprobas u nekoj radnji jer je to sve subjektivno. Meni mx master 2 i 3 nikako ne odgovara. Nekako je neprecizan, trom, prevelik i pretezak.
 
Da ne otvaram novu temu,u istoj sam dilemi oko kupovine bezicnog misa.
Desetak godina me je sluzio mis logitech m705 maraton,ali prestao je da radi onaj tockic za scrol.Ostalo sve sljaka osim tog tockica.
Sad sam u nedoumici da li kupiti isti m705 na ciju sam ergonomiju navikao ili ici na mx master 3 ili mx master 3s koji su slicne ergonomije kao stari m705?
Ne znam koja je razlika izmedju mx master 3 ili mx master 3s?
Gledao sam i mx master 2s ali on je malo stariji od ova dva gore pomenuta.
Mis bih trebao kupiti preko drugara koji ce za par dan ici u bec i vratiti se krajem septembra pa do tada imam vremena da odlucim sta da pazarim.
Igrice slabo igram,odigram ponekad.Vise mi treba za neko uopsteno koriscenje.
Svaka preporuka dobrodosla.
 
Nazad
Vrh Dno