Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi put pogledah. Španski film sa Javier Bardemom u glavnoj ulozi, drama.
Solidan film, 7-8/10 za mene.
 
Morbius
Njie los, standardna prica , losiji glumci..
Mozda da je za 20-30 min duzi da se neke stvari bolje "iskazu" ovako
Castim ga sa 6/10
 
No Time to Die

Solidan Bond. 7/10
Nadam se da je ono ubacivanje “drugog” 007 samo jednokratno.
 
The Green Mile (1999)
Naletim u knjizi na izraz "zelena milja" koja me potsetila na istoimeni film i shvatim da se toga ostvarenja uopšte ili vrlo malo sećam. Sve kroz neke fragmente, tako da rešim da ga ponovo pogledam...
Film je blago rečeno toliko precenjen da nije ni čudo što ga se ne sećam jer sam ga verovatno pre dvadeset godina isključio negde na pola, još kad videh da je to fllmska adaptacija knjige Stefana Kinga, sve mi je bilo jasno...
 
IMDb: : Prljavi karneval
https://www.imdb.com/title/tt0821442/
Крај оставља горак укус, некима ће се свидети, јако квалитетан филм
7,8 /10
 
Mislim da se je odlutalo od teme. Postoji tema "HD filmovi - Tehnicka diskusija".

Ovde treba da se držimo formule:
1653077724371.png
 
Ako već ima slična tema i ako nije problem, može tamo da se izmesti...
Ono što ja očekujem u okviru ove teme i od tebe kao pravog komuniste je da 25. maja proslaviš, uz sve druge manifestacije, gledanjem i odgovarajućih filmova tipa "Tito i ja" ili "Tri karte za Holivud".;)

Nakon što sam dve večeri za redom odgledao ova "ostvarenja", ostao mi nekako gorak ukus. Najobičnija budalaština, glupost, odvratno i toliko loše da ne može gore biti.
Potpuno me baciše u bedak. Htedoh reći: "Gde mi je, bre, treći deo - Machete kills again...in space?" :giggle:
Opaki burito naoružan povećim perorezom tranžira koga stigne. Filmovi su kao iz stripa, neka vrsta krvave komedije. Dobar su putokaz Tarzanu ako dođe u grad a zafali mu lijana.
Nisam znao da je Roberto Rodrigez, Tarantinov pobratim, autor ovoga. Mada bilo je tu naznaka, nekih recikliranih stvari iz prethodnih filmova. Ovaj detalj mi se posebno dopao, iz drugog je filma po redu:

Tom Savini, koji se pojavljuje u oba filma, je prvi to koristio u From dusk till dawn a čini mi se da je Banderas samo nosio ranije u Desperado koferu. Ali Sofija nekako prirodnije rukuje tom stvarčicom.:LOL:
Malo sam se navukao na Machete, moraću opet pogledati, stoji da u nedelju 22.5. od 22h idu oba filma na Superstar TV kanalu. Pa ko hoće... A moraću pogledati i ostala Rodrigezova ostvarenja, Planetu terora nisam odavno - sećam se Brusa Vilisa kao oficira i Tarantina kao vojnika u sceni gde mu se "tope kilogrami":sick::), kao i Rouz Mekgovan sa prostetskom automatskom puškom.
Kad malo bolje razmislim, taj Rodrigez je jedan otkačen tip. Čini mi se da je pomalo po Urielovom ukusu.
 
Poslednja izmena:
Nakon što sam dve večeri za redom odgledao ova "ostvarenja", ostao mi nekako gorak ukus. Najobičnija budalaština, glupost, odvratno i toliko loše da ne može gore biti.
A šta si očekivao, pa to je exploatation akcija a ne Hamlet :) Machete nije neki poseban kvalitet ali je sasvim ok za žanr, nastavak je već dosta lošiji.
Pogledaj ovaj ako si i dalje uopšte zainteresovan za nešto slično.
 
Ma koji kvalitet... Ovi filmovi mi dođoše kao onaj Movie 43, nekako besmisleno pa ipak mi se isto podvukoše pod kožu. Ogorčen sam jer sam uskraćen za veliko finale, borba u svemiru svetlosnim mačetama između Deni Skajvokera i Darta Gibsona.
 
Hobo je opasan film. Nesto sto ovi betmeni nisu uspeli da budu.
 
The Northman, izdržao do 15.27. Jedina greška što nisam prekinuo na 13.17 kad sam prvi put ozbiljno pomislio.
Otprilike me asocirao na produkciju Konana koji je podsećam snimljen pre 40 godina.
 
Spominjanjem Machete-a i jos nekih, ne znam zasto, ali ste me asocirali na ovaj film... Ko nije gledao, a voli totalno opicene/sprdnja filmove, uz visak krvi, mislim da ne treba da propusti :)

 

Ludi Kanadjanin gledao The Crazies i citao Crossed, zapalio u Tajvan da snimi film. Bolje da je zapalio u Japan ali nije ovo lose ispalo. Iako ce ovo nekome biti bolestina nije ni 50% bolestan kao Crossed.
 
Aftermath (2021)
A ono... Not great not terrible.
Ništa posebno ali ne mogu da ga pljujem.
5.5/10
 

Ludi Kanadjanin gledao The Crazies i citao Crossed, zapalio u Tajvan da snimi film. Bolje da je zapalio u Japan ali nije ovo lose ispalo. Iako ce ovo nekome biti bolestina nije ni 50% bolestan kao Crossed.
Хвала на подсећању , заборавио сам да је изашло ово, Кинешчине болесне 😂
 
Ponovo sam odgledao Machete i baja stvarno roka. Ni John Rambo ni Frank "Punisher" Castle nisu ni do kolena Isador "Machete" Cortezu a ne treba mu ni uglađeni engleski "James Bond" šarm, cure mu padaju u naručje bez i da progovori.:cool:
Machete i El Mariachi sa svim svojim ortacima bi razbucali DC i Marvel kostimirane lepotane.;)
Svi koji ga ne podnose garantujem da će ga zavoleti sigurno nakon 15-20 gledanja.:giggle:

U međuvremenu sam pogledao i ovo nakon dugo vremena:
Ovo je kao preteča Sopranovih, nisam znao da je pola te ekipe u ovom filmu. A siroti Joe Pesci kad god glumi mačo gangstera pored De Nira izgubi glavu.
Inače, Liotta mi je sjajan tip još od Vice City-ja.:)
 
Pucajte u mene ali se meni bas dopao taj trash film Machete. :ROFLMAO:
 
The King's man
Bože dragi, imaju li mozga ovi što su istoriju izvrnuli i napravili popkorn film za mase koje nisu šire već uže, ja sam počeo da se gasim nakon 20min
 
Pogledao "Archive"

Prilicno spor film, onako ups n downs, ali kraj nije razocarao.

7\10
 
https://www.imdb.com/title/tt9419884/
Svideo mi se film. Malo je prica onako razbacana ne zna se ko koga i koliko ali ok. Efekti su brutalni, dosta kreativno je uradjeno. Malo ima taj horor feeling sto mi je ok. Ona vestica sto je pljuvala po nama mi je postala odvratna samo tako.

Ocena 6/10.
 
Vidim krenuo i To Gun: Maverick u bioskopima....molim za utiske :)
 
Sinoc sam gledao.
Moze se o Kruzu pricati sta hoce, ali covek zna da pravi akcione filmove. Ako svi znamo koliko su danas uyebali sve nama voljene filmove iz vremena kad smo bili klinci i kasnije sa uvaljivanjem novih tipova junaka i junakinja koji gaze preko originalnih - e to kod Toma Kruza nece da moze. Pre filma se covek i zahvaljuje gledaocima na dolasku u bioskop da pogledaju nesto sto se pravilo skoro 10 godina, respect.
Ovo je filmcina koju treba gledati u IMAXu - predvidiv, jednostavne price ali se zato svuda vidi da je radjen sa srcem i sto je najvaznije VRHUNSKA AKCIJA kakvu i ocekujem. Naslov filma jasno kaze sta je. Dosao sam u bioskop da uzivam, thrill ride ocekujem i dobio sam ga. Sacekao sam sa utiscima da se malo slegnu stvari, ipak sam biased sa gomilom katastrofalnih nastavaka i rebootova pa mi ovaj mozda izgleda jos bolje zbog toga, ali nije tako.
8/10 od mene, posle Everything Everywhere All the Time jos jedan vrhunski film za gledanje, bese neki marvel izmedju sta to bese :D
 
Ispade da sam ja jedini ovde komunista.:(
Dugo ih nisam gledao a red je bio da juče nekako ispoštujem praznik.
Tragične sudbine druga Raje, vaspitača i vođe kumrovačke ekspedicije, i Gavrila Milentijevića, komandira stanice milicije Gornje Polje.
Warning: Spoiler Ahead
Prvi je nastradao od kvake a drugi u sopstvenom krugu pakla juri za vozom a ne mož' da ga stigne, legenda kaže da ga juri i dalje.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno