Šta je novo?

Oneplus Nord 2

Pošto je telefon 5G, zašto ovde(na priloženom SS) ne piše 5G/4G/3G/2G kao na primer kod Samsung S21?
Izaberi drugu državu/region prilikom setupa i pisaće ti. Al' džaba piše kada nema 5G mreže 😉
 
Oćeš da ga kupiš? 😉😃
Razlog je jednostavan, imam dobru ponudu za S21.
 
Drugar je posle dva meseca dobio nov Nord 2 i kaze za sad nema problem sa baterijom.

Malo mu je cudno sto nema nikakav update.

Koja je dobra Gcam verzija za nord 2?
 
Ove koje sam ja probao ne rade baš kako treba, štucaju. A i slike nisu ništa bolje, čak ili malo lošije ili u rangu sa originalnom na telefonu. Za sada i ne treba neki dodatni jer originalna aplikacija radi odlično.
 
Данас ми се десило док сам гледао неко клип на инстаграму да сам задржао прст на екрану и појавио се титл тога што су изговарали на видеу.
И титловао је сваки видео. Тај титл сам повукао на дно екрана и нестао је, али сад неће да се појави, а појма немам дал је до инстаграма или до софтвера телефона након ажурирања. Зна ли неко која је то опција и шта је уопште?
 
U testu na G-Areni, gde su se dotakli kamere, primetili su da se fotografije u podrazumevanom 12.5 Mpix modu dosta razlikuju od full 50 Mpix fotografija koje su ručno smanjene na 12.5 Mpix. Ove prve su overprocesovane i izgledaju vrlo neprirodno.

Evo i jednog mog poređenja, dve slike, jedna pored druge. Leva je 50 Mpix > 12.5 Mpix, desna je native 12.5 Mpix.

opn2cm.jpg
 
Da se nije pojavila ona android 12 beta verzija i za naše krajeve ko što je bila za Indiju pre nekoliko ?Nisam našao ništa više o tome ...
 
@zuke

Nije se pojavio update, ne znam sta bi se dogodilo kada bi promenuo region na India jer vidim da to moze da se izabere u Oxygen Updater (ima da se skine preko Play Store) i tu moze da se namesti na India i da se podesi na full beta i onda nudi novi update ali ne bih to da radim jer nisam siguran hocu posle moci telefon da vratim na EU. Ne bih da experimentisem sa OP telefonom jer ih ne poznajem i ovo mi je prvi koji imam do sada sam imao Xiaomi, Poco ili Redmi neki od telefona i tamo je to dosta lakse i jednostavnije uradjeno i ako se nekim slucajem telefon zabije u bootloop ili nesto slicno moze da se resi lako u kucnim uslovima.
 

Jel neko planira da ih kupi ili ima predhodni model pa da kaze svoje utiske? Ja bih uzeo ove Z2 ali ih nisam nasao kod nas pa cu sutra kontaktiram prijatelja u Nemackoj da vidi jel mogu da se poruce kod njih.
 
Pre nekoliko dana, zapravo uveče, pred spavanje, baterija na oko 45%, oko 7 ujutru svega 3%...al' ajd, nisam neku pažnju poklonio...ali juče, posle par dana, telefon punjen oko 17:00, uveče oko 23:00, gledao nešto malo na yt i osetio sam da se telefon baš dosta zagrejao, negde oko objektiva kamera, pogledah bateriju, na oko 30%...telefon koristim oko 6 meseci. Da li je neko imao sličan problem možda?
 
Imam problem s viberom na Nordu..svako pola sata do sat dolazi poruka primio si grupnu poruku iako nema takvih poruka, ne nalazim da je iko na grupi pisao...sta raditi ?? Hvala
 
Imam problem s viberom na Nordu..svako pola sata do sat dolazi poruka primio si grupnu poruku iako nema takvih poruka, ne nalazim da je iko na grupi pisao...sta raditi ?? Hvala
Možda brisanje, pa ponovo instaliranje vibera... Pre toga snimiš šta ti treba.
 
Pozdrav kolege. Trebalo bi da uzmem Nord 2 5G devojci. Kako radi ovaj dimensity, u smislu procesinga slika i videa? Kakva je kamera generalno? Verujem da radi lepo, koristio sam Oneplus godinama.
 
Nazad
Vrh Dno