Šta je novo?

Exe Net - iskustva

Zaječar isto ,ne radi TV ,internet radi ali se baš loše .
 
Sad se kao pojavili kanali i opet su petljali ,neko je budala da svaka 2,3 dana pretražuje kanale. Gledam samo filmske i sportske kanale i imam listu i uvek mi razjebu to .
 
Nema trenutno TV-a ni u Pirotu (cenrat grada).
Zreli su za radikalne mere, nekako mi se pricinjava. Samo [to mi je istekao ugovor :)
 
Кренуло унапређење... ко зна значење назива супернова одмах капира чему ово води.
 
Kod mene u Nisu jos uvek nema neta a od jutros ni TV-a. Ako se probudi sa Cgnat-om da li ima osnova za raskid ugovora?
 
Kod mene u Nisu jos uvek nema neta a od jutros ni TV-a. Ako se probudi sa Cgnat-om da li ima osnova za raskid ugovora?
Da li imas svoj ruter? Ako imas, moras ga prebaciti sa PPPoE WAN-a na DHCP klijent WAN.
 
Nema televizije izgleda nigde u Nišu, a internet kako gde. Valjda su shvatili da je ta njihiva supernova "napredna" infrastruktura jadna infrastruktura i da su napravili haos u sebi i korisnicima.
Ja lepo pricam - kolektivna tužba, zbog "naprednog unapređenja". Neko to cimanje i gubitak i vremena i što sve to utiče na poslovanja (i firme i privatno poslovanje) zbog njihove "genijalnosti" mora da plati. Drastično su promenili usluge tako da postoji osnov za raskid. Tako da mi napravimo udruženje, jer ako ćutimo i samo ovde pišemo može jedino gore i gore da bude, a i dobijaćemo sve veća i veća "unapređenja".
 
Da li mi se čini ili su promenili kredencijale za login na ruterima (HG8245Q2)? Pre neki dan sam se logovao, kada je bila njihova tehnička ekipa, ali sada isti kredencijali ne prolaze.

Inače ni kod mene nema televizije od noćas. Internet je bio u prekidu na par sati od ponoći do 6 ujutru, ali trenutno radi. Niš je u pitanju.
 
Novi kredencijali za korisnički nalog na ONT-ovima je: admin/admin.

Promenili su kompletna podešavanja i za internet (nije PPPoE, već DHCP klijent). Sad 99% imaš CGNAT. Takođe, promenili su i VoIP parametre i TR069.
 
Ništa nećete promeniti tužbom, u ugovorima je predviđena klauzula jednostranog raskida od strane operatera (parafraziraću, iz bilo kog razloga, pa i ako tako operater odluči). Jedino što možete je da se natežete sa Ratelom i inspekcijom za telekomunikacije ako vam bude naplaćen pun iznos pretplate, a prekid je trajao duže od 48h. Tako je bilo kad je SBB preuzeo Ikom, KDS i Beogrid, isto je Supernova radila sa Kopernikusom, Vektorom, Pošta Netom (koja je jednako, a ako ne čak i kritičniji slučaj od Exe Neta). Suma sumarum, ako me hoće nazad na Supernovi, neka ponude dve godine džabe kao mom zetu koji je isto predsednik kućnog saveta pa ću onda da trpim natovanje, skremblovanje i sve što ide uz to.
 
Radi admin/admin. (y) Primetio sam da je i WiFi ponovo uključen na uređaju, iako sam ga ugasio pre par godina. Da, resetovali podešavanja i sada je DHCP, više nije PPPoE. Mašala...
 
Ni exe aplikacija neradi,kaze proverite da li ste konektovani na mrezu???????
 
Nema ni u Pirotu.
Ajde, neka napiše prvi ko dobije, da ne spamujemo svi redim ovde!
 
Ja ti druze pisem 100 puta PM, pa i oko toga da pokrenemo nesto.... Ti neces da mi odgovoris.
VIPER
 
Exe.net nudio uslugu premotavanje tv 72h unazad. Dekoderi vrhunske klase :) Cisco :)

O cemu se tacno radi, jer sam pre vise meseci pokusavao sa nekakvom exenet aplikacijom da osposobim gledanje unazad i nikako nije htelo da proradi. Sta je aktuelna solucija, ako je ima?
 
Лесковац нема ТВ само поједини канали Арене оне 3 Премиум раде национална фреквенција ништа, интернет тера са мало успорење
 
Nazad
Vrh Dno