Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ovih dana prelazim sa yettel-a (go play +) na A1 (intarifa) koja je ista , a jeftinija oko 350din mesecno.Zanima me posto sam video tamo na A1 sajtu ako prebacim broj kod njih dobijam 3 meseca gratis pretplatu da li to vazi i za ove low budzet tarife?
 
To moras da pitas u poslovnici ili da pozoves ih pa da cujes sta ce ti kazu, ja sam se raspitivao za prelazak iz mts-a u a1 i da uzmem neo 15 tarifu ali su mi tada rekli da dve promocije ne mogu da se konbinuju, sada ako oni smatraju da je intarifa isto u nekoj promociji od tih 3 meseca gratis nema nista.
 
Imaš na prethodnoj strani direktno od člana ovde... ;)

Za članove koji se sećaju borbe sa A1 (tadašnjim Vip-om) zato što su par puta isključili (po mom brojaču) neosnovano hotspot (paket Neo Neo Max), upućen je prigovor Ratelu. Odgovor u prilogu.

Ako imate problem sa operaterom/provajderom i smatrate da ste u pravu, pišite odmah Ratelu. Meni je A1 nekoliko puta isključivao hotspot i svaki put sam pisao A1 i dostavljao dokaze preko FB-a i preko Email-a ali sam dobijao uvek isti odgovor koji nema veze sa pitanjem, da bih na kraju poslao prigovor Ratelu i sada je A1 odobrio raskid pretplatničkog odnosa bez tarifiranja predviđene naknade u slučaju prevremenog raskida pretplatičkog odnosa. Tako da nemojte da se zamarate i šaljete više od jednog Email-a operateru/provajderu već odmah pišite Ratelu.
 
A, izvinjavam se onda :) Važno da je ovo isterano na čistac. Iako mene lično ne bi mnogo pogodilo ovo ograničenje, dobro je što se konačno definisalo šta znači NEOGRANIČENO.
 
Interesuje me sledeća stvar:potpisao sam Neoneo u januaru ove godine.
Mogu li zbog gore navedene situacije da tražim raskid ugovora bez plaćanja penala,da li bi mi to odobrili?
 
Da li neko koristi eSIM? Zanima me da li mogu postojeci broj da prebacim na eSIM, pa kad odem u inostranstvo, tamo da kupim prepaid sim karticu i aktiviram net na njoj i da tako menjam sim kartice u zavisnosti gde odem?
 
Da li neko koristi eSIM? Zanima me da li mogu postojeci broj da prebacim na eSIM, pa kad odem u inostranstvo, tamo da kupim prepaid sim karticu i aktiviram net na njoj i da tako menjam sim kartice u zavisnosti gde odem?
Tako ja imam na SE 2020 Esim A1 SRB i Telekom mk pa biram koja mi je kad aktivna i yettel prepaid u fizickom slotu.Ako se ide u eu ubacim a1 hr ili bonbon u fizicki slot i to je to.
 
Ja planiram da produzim Mocnu tarifu, tarifa je genijalna. Za opterecenje apsolutno zavisi od konkretne lokacije. negde mi radi 200+Mbps, a negde (kao kod mene kuci) jedva 5Mbps. Svakako to sto mi kuci radi sporo, to me i ne pogadja previse, telefoni su na wifi. Ali da im je mreza ovde prepoterecena jeste, ovde imam samo LTE800 sa mnogo korisnika A1 u okolini. U centru grada mi ide od 70 do 240Mbps - sto je odlicno.
 
Postoji li neka opcija da se prati potrosnja tog interneta, da li kroz neku aplikaciju ili neki portal?
 
Pratis na A1 aplikaciji.. Nema šanse da potrošiš internet, ja od avgusta do sada potrošio nekih 60 GB samo, a maltene sam non stop na mobilnim podacima (a mesečni prosek sa moćnom tarifom je 42.5 GB).. Dobra je ponuda bas
 
Ja sam u sred UO presao na ovu tarifu, dobio sam 1TB na 11 meseci. Do sada potrosio (za 8 meseci) oko 40GB, povremeno dok cekam recimo u kolima gledam YT, inace kuci, u kancelariji itd telefon je na wifi. Sad cu 2.5 meseci pred istek UO da uzmem ponovo Mocnu tarifu, da ne brinem za net na telefonu jos 2 godine.

Za 1500 dinara, nema sta da se misli. Inace na svakih potrosenih 100GB stize SMS poruka. Meni nije stigla ni jedna, nisam tolko potrosio.
 
Najbolje je što je Moćna tarifa 1500 dinara i što prvih 6 meseci nema plaćanja za nove korisnike bez uredjaja
 
Pa poenta je da što više ljudi predje u A1 zato ima beneficija za nove korisnike a za stare koji hoće da predju na tu tarifu nema
 
Sad ja sa intarife ne mogu da predjem na moćnu tarifu po 1499, mogu na 2199 mesečno.
 

Prilozi

  • Screenshot_20220405-220416_Firefox.jpg
    Screenshot_20220405-220416_Firefox.jpg
    125.6 KB · Pregleda: 58
Ja koristim intarifu bez ugovorne obaveze. Razmisljam da "raskinem" ugovor i da se ponovo prijavim kao novi korisnik. Sta mislite, moze li da prodje to? :D
 
@el_patron vratiš broj na prepaid, zaključiš drugi ugovor sa novim brojem, platiš promenu broja na stari (ali samo ako je iz A1 numeracije tj. 060 i 061) i nastaviš dalju ugovornu obavezu. Ja sam na primer hteo da 062 prebacim na postpaid na neodređeno i prenesem ugovor sa intarifom od 061 na taj broj, ali to ne može.
 
Ja koristim intarifu bez ugovorne obaveze. Razmisljam da "raskinem" ugovor i da se ponovo prijavim kao novi korisnik. Sta mislite, moze li da prodje to? :D
Sto ne moze? Znam ih mnogo koji su za Kucni net tako radili i uzimali nove rutere(mada isti i nisu nesto) :)
Samo proveri da li vazi i za prelazak sa pripejda na postpejd jer bi ti sa raskidom Intarife postao pripejd. Najbolje mail da im posaljes.
 
Ja koristim My Data Manager za pracenje potrosnje interneta, odlicna app.
 
A sto bi uopste gledao potrosnju ako ti na svakih 100GB stigne SMS sa obavestenjem? Nije problem povremeno baciti pogled na Moj A1 aplikaciju.
Ja koristim intarifu bez ugovorne obaveze. Razmisljam da "raskinem" ugovor i da se ponovo prijavim kao novi korisnik. Sta mislite, moze li da prodje to? :D
Mozes da sklopis novu UO na Moćnoj tarifi i imaćeš cenu od 1500 dinara.
 
Nazad
Vrh Dno