Šta je novo?

iPad ebanking - postoji li? i koja banka?

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poruke
2,433
Poena
680
Pozdrav,

Da li u Srbiji postoji banka koja ima iole upotrebljivu (pozeljno dosta upotrebljivu) aplikaciju za ebanking putem ajpeda. U poslednje vreme ga koristim vise od telefona, a posto je ekran veci bilo bi zgodnije za pregled racuna i slicno.

Da li postoji ijedna banka u srbiji koja ovo omogucava *a da je ebanking aplikacija za ipad, a ne za ajfon pa kao moze i ajped usput….
 
@Lucas to su, koliko vidim, banke koje rade na Saginom rešenju, odn. Raiffeisen, AIK i OTP. Doduše, na Android tabletu sam koristio Moja mBanka i za moje potrebe je bila ok, tako da po skrinšotovima vidim da je identična situacija, odn. druge dve više izgledaju kao da su pravljene za iPhone pa prilagođene da rade i na iPad-u usput. Potpuno optimizovana i prilagođena aplikacija za tablete pa i iPad ne postoji, u smislu da su slova krupna, polja veća i slično.
 
Od pomenutih, Raiffeisen aplikacija mi deluje najbolje,

rant mode on *pissed off on developers…[/B] [I]…stim da - zamisli - BAS NIJEDNA ne podrzava Landscape mode, koji je na ajpedu Default vec digi niz godina. prosto ne znam sta rade developeri tih aplikacija i evo voleo bih da neko ovo procita…. Covece, u kojoj smo deceniji, nisu 2010te… Dajte bre ubacite lendskejp mod ljudi.. mojne ste neozbiljni[/B] najgore od svega je - sto je enablovanje landscape moda - BUKVALNO jedan klik u X Code u. ….. grrr… [B][/I] [B]rant mode off

hvala za preporuku, mada mi je problem sto ajped koristim uz tastaturicu kao mobilni pisi, i onda mi zapravo nijedna od pomenutih nema podrsku za .. to sto meni treba. u 2022goj godini. 😂

enivej, da prestanem da hejtujem. hvala jos jednom za preporuku. mislim da je raiffeisen izbor, pa mozda im dodje u glavu da bi trebalo da optimizuju aplikacije za landscape mode.. pitam se dal bi imalo ikakve vajde da im posaljem mail?

hej, inace, ti si koristio dakle Raiffeisen, i generalno si zadovoljan? Jel na androidu radi landscape mod 😂

Ako imas jos neki koment oko raiffeisena, generalno kakva je banka itd, pisi 😁😁
 
  • Like
Reagovanja: uji
@Lucas bio na omladinskom, vratio se na iRačun koji se otvara video pozivom (jer na njemu može plata) i uhvatio zadnji voz dok su slali kartice poštom. Sada su digitalne (Dina samo za internet plaćanja i Visa koja se povezuje na Apple Pay/RaiPay). Ko hoće fizičke, plaća godišnje 1000 dinara+40 mesečno za osiguranje. S druge strane, ne naplaćuju naloge, nebitno koji tip računa, NFC im radi na bankomatima, uplata na višenamenskim uređajima može i bez kartice, tako da je broj računa unet 2x dovoljan. Moja iskustva sa njima su pozitivna, barem što se dinarskog platnog prometa tiče.
Edit: Ne radi mi landscape mode na Androidu (ni uz Force landscape, niti Rotation control, koji bi trebalo da imitira rotaciju kao što sam imao na MK16i). To je, sad se sećam, radilo na staroj verziji kada sam otvarao slajder.
 
Poslednja izmena:
Možda će biti korisno, iako je stara tema, Safari odlično šljaka sa e-banking od Intese. Potreban je telefon naravno, za autorizacije, iPad tu dođe umesto browsera sa računara i saglasan sam, mnogo je preglednije.
 
OTP ima:

Mada mi se čini da je više skaliran UI u pitanju. Opet, makar nešto.
 
Nazad
Vrh Dno