Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Jesi li se prehodno informisao cemu sluzi ta app?

@kruuki
 
Desava li se nekome da mu se izgube postavke za sound and vibration? Pogasio sam sve od vibracije i zvukova kuckanja, jutros krenem da kucam i cujem i zvuk i osetim vibraciju. Koji djavo me je terao da dizem A12...
 
Radoznalost je ubila mačku :)
 
Ja sam težim putem resio pucanje aplikacija, isao na factory reset. Sad od problema imam samo da mi viber notifikacije stizu tek kad udjem u app. Jel neko uspeo resiti problem sa notifikacijama.
 
Nakon updatea na A12 stvarno je bilo sitnih bagova ali nakon hard reseta sve radi besprekorno. Nema nikakvih lagova, pucanja aplikacija, Galaxy Watch radi kako treba i ispravljeni su razni bagovi koje sam imao na A11. Nemam ni jedan problem koji se navodi u prethodnim postovima i ne vidim nikakvu razliku u radu kamere na A11 i sada na A12. U pitanju je S21U.
 
Ja prvi put čujem sad da se radi hard reset nakon ažuriranja verzije Androida. Nikad nisam to radio.
 
Ja sam do androida 5 radio hard reset, nakon toga nisam imao potrebe
 
Ja sam odradio A11 na A12 pa factory i opet mali bagovi. Drugi telefon, isto Ultra, sa A1, nema problema ni sa cim.
 
Ispravljam se, mislio sam factory reset, nisam ni znao da postoji neka posebna razlika između ove dve vrste reseta
 
Ja na obicnom s21 ne vidim nikakvo pucanje aplikacija...
 
Meni se u poslednje vreme baguje Play Services, plus mi Maps stalno traži da se kalibriše jer maši tačnu poziciju... I još mi puca Android Auto.
Sad sam instalirao A12, valjda će agonija proći.
 
Meni je vratio neke disable-ane apk, wtf???
 
I meni. Morao sam sve da precesljam ispocetka.
 
Desava li vam se da vam vazduh udje u fabricku foliju? Kako ga najjefikasnije isisati? Kartice mi nisu mnogo efektne.
 
Moras da odignes foliju, pa selotejpom da pokupis ako ima nesto ispod pa onda da je vratis. Ja sam uspeo da nadjem staklo koje se lepi, za sada se dobro zapeklo.
 
Video prvo ovo "foliju" i "zapeklo", rekoh je l' ovi ljudi pored toga što telefone tuširaju nekad stavljaju telefone i u rernu 😂😂😂
 
Kod Exynosa ranije to nije ni trebalo:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
 
Slikao sam skoro ceo dan i primetio sam da slike vise nisu mutne pri 30x i 100x zumu, kako je reseno ne znam, ali vise se ne zalim. Pri slikanju nema grejanja i ne trosi se baterija brzo, sto je za pohvalu, da ne bude da se samo zalim :D :D
Ja sam imao problema sa pucanjem aplikacija, morao sam da vratim tel na fabricka podesavanja i za sad je sve okej.
Za disable- ane apk nemam komentar.
 
Iskljucim sound prilikom kucanja, otvorim digitron i opet se cuje. Neki feature? :)
 
Duhovi majke mi.
 
Ja sam težim putem resio pucanje aplikacija, isao na factory reset. Sad od problema imam samo da mi viber notifikacije stizu tek kad udjem u app. Jel neko uspeo resiti problem sa notifikacijama.

Koliko me secanje sluzi, ako jos uvek nisi resio, resnje je to sto ti je u podesavanjima negde odabrano je viber ne sme da koristi internet u pozadini

1638263591425.png
 
Pozdrav svima,

Da li se ikome dešava da mu se pojavila ova ikonica robotića i da ne mrda odatle ni nakon reboota, prvi SS? Na drugom se vidi da nestane kada se status bar otvori, ali nestanu i ostale ikonice, u ovom slučaju Malwarebytes jer sumnjam na neki adware pošto sam skidao krekovane APK fajlove. Vidio sam na XDA da je neko to riješio disejblovanjem USB debugging-a ali u moj slučaju to nije uspjelo. Skeniram trenutno cijeli telefon, ali ako to ne popravi, ima li ikakva druga opcija sem reseta na fabrička?
 

Prilozi

  • Screenshot_20211202-123550_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20211202-123550_Chrome Beta.jpg
    27.3 KB · Pregleda: 79
  • Screenshot_20211202-123605_Chrome Beta.jpg
    Screenshot_20211202-123605_Chrome Beta.jpg
    141.5 KB · Pregleda: 77
Nazad
Vrh Dno