Šta je novo?

Google Pixel 6

Bateriju naravno zamenis ako živiš u EU. Cenim da to neće biti prevelik problem ako telefon bude hit, a deluje da je veoma blizu toga.
 
Ovo je isto kao da je napisano bateriju naravno dobiješ gratis svake godine ako živiš u St. Kitts and Nevis... u EU nećemo živeti nikada i šta sa baterijom, kod Pere u Balkanskoj i Pere na Zelenjaku? 🙄
 
Pa ništa, prosto ne kupiš ovaj mob.. niko ti nije prislonio pištolj na čelo da ga uzmeš.
Svakako mob nije ni namenjen da se prodaje na našem tržištu.
To je kao da neko kupi Tesla automobil u Srbiji i onda kao tetka kuka kako ne može da uradi servis baterije u Srbiji i da će možda morati da ide kod Pere :/

Jbt ljudi su kukali kako android nema podršku kao apple , a sada kada ima kukaju na bateriju. Neverovatno šta se sve može ovde pročitati :)
 
Poslednja izmena:
Nešto tu nije u redu. Razlika u ceni između UK i US je za Pixel 6 - 560 $ a za Pro - 420 $. Neko je tu stavio pogrešnu cenu.
 
Kako misliš ? U UK su uvek bile više cene.. uporedi cenu pixel 4a u UK i u USA i onda ćeš znati faktički cenu koju ću sutra da saopšte.

Sada gledam 350funti i 350$(pixel 4a). Znači gotovo sigurno će pro biti oko 900$ u USA
 
Hmmmm Pixel 5 US 630$ - UK 600 funti (823 $). Razlika za Pixel 6 više nego dupla...
 
Finally, if you’re buying in euros, the 128GB Google Pixel 6 could set you back 650€. The 128GB Pixel 6 Pro, meanwhile, could set you back 900€.

Please note these prices come from a leaked French listing. In France, by law, smartphones need to come with a charger and headphones in the box, so pricing in France could be different than the rest of Europe. Still, those prices should be a good enough approximation.

 
Imajte na umu da su cene u usa uvek bez poreza. Takođe cene u UK su uvek najviše, veće uvek poprilično čak i od cena u Eur u Evropi.
 
Deluje kao baš dobra ponuda, prodaš sluške za min 150 evrića i dobiješ ekstra telefonče za 500.
Samo što ga nema kod nas.
Samo tolko 😔
 
To, čekaju se samo prvi hands on YouTube klipovi jer ih ovi jači YouTuberi imaju već 20ak dana kod sebe.
 
Jel danas puštaju i novi android za ostale uređaje?
 
Jedino gde ima prostora za napredak prelaskom na domacinski cip je to da bi konacno mogli da dobijemo pravi HDR video u 4K ili bar 2K sa dobrom stabilizacijom. E sad dal ce biti u ovoj generaciji ili u nekoj od sledecih, videcemo. Ostali aspekti telefona su vec dovoljno razvijeni da budu svima odlicni.
 
Ako se kupi npr u Mediamarktu da li slušalice ili šta već bude poklon daju odmah ili? Znam drugar kad je poručivao pixel 5 (sa Google Stora), tek kad mu je stigao telefon mogao je da se registruje za poklon.
 
Of topic ali ipak vezano za temu...... na mom Pixel 5 krenuo android 12 update
 
Kakav smaracki NDA.. ne smeju ništa da kažu :/
Crveni mali je brutalan
 
Buyers in France may be disappointed to hear that the Pixel 6 Pro is only available in the “Stormy Black” colorway.
In all other countries, the Pixel 6 and 6 Pro are available in the full-color gamut including Stormy Black, Kinda Coral, Sorta Seafoam for the smaller model and Stormy Black, Cloudy White, and Sorta Sunny for the “Pro.”


Google Pixel 6 PRO: 899€
Google Pixel 6: 649€

Nemački store: https://store.google.com/de/category/phones

Francuski store:

In Europe, Google is offering those that pre-order between October 19 and October 27 a free pair of the $379 Bose 700 Noise Cancelling headphones. A pre-order from a participating retailer will entitle you to a free pair of headphones with claim details and more information available at https://pixel-offers.com
 
Poslednja izmena:
Koja bi fora bila da je ceo ovaj event snimljen Pixel 6 kamerom.
 
Navodno i na manjem postoji varijabilno osveženje.. to niko nije pomenuo. Možda je i greška.

yet at the same time, significant battery-preserving measures have been taken (such as the screen's variable refresh rate being able to go all the way down to 10Hz from 90Hz).
 
Ako sam dobro video, novi SoC ima dva Cortex X1 jezgra? Bas me zanima koliko ce se grejati... Cena nije toliko strasna, gledajuci konkurenciju.
 
Nazad
Vrh Dno