Šta je novo?

Laptop Laptop za fakultet (Office/surfovanje internetom) do 450 evra.

Koji laptop kupiti?

Pavlony

Cenjen
Učlanjen(a)
06.12.2013
Poruke
605
Poena
170
Sestri je potreban laptop za fakultet. Koristiće ga za Office, gledanje filmova i serija, i surfovanje internetom. Razmišljao sam o polovnim Thinkpad laptopovima u rangu oko 350 evra. Znam da su Thinkpad laptopovi kvalitetni, ali nemam neko znanje niti iskustvo što se tiče polovnih laptopova. Tako da ne znam da li je bolje kupiti nov za 50k ili polovan za 40k.
 
MacBook Pro (13-inch, Mid 2012)
mozda i nesto novije, ne pratim cene u poslednje vreme

Verujem da bi neki polovan thinkpad bio bolja opcija po pitanju performansi ali ako joj treba laptop za office i multimediju, onda je ovaj mac neuporedivo bolji izbor. Predobar ekran, zvuk, kvalitet (svetlece) tastature, apple-ov brutalan trackpad, ceo od aluminijuma, hladan i tih.
+ pogotovo pametan izbor ako koristi iphone, zbog airdropa i sinhronizacije

Nadji lepo ocuvan, sa 8gb rama i ssdom.
 
Ja sam više bio za polovan thinkpad, ali treba naći dobar model u dobrom stanju, sa dobrom baterijom. Trenutno sam više za neki model iz radnje, jeste malo skuplje, ali biću sigurniji sa garancijom i novim laptopom. Samo treba izabrati model sada.
@Marti Tablet nikada neće moći da zameni laptop, u mom slučaju, a kamoli desktop računar.
 

HP 250 G8 i3-1005G1

 
Ako hoces novi, evo ovaj mogu da ti preporucim.


Ima ga moja devojka, kompaktan je, ima dobar ekran, metalnu izradu, veliki tacped, super procesor, ram moze da se prosiri, ima i mesta za dodatni hard disk... :)
 
Trenutno sam više za neki model iz radnje, jeste malo skuplje, ali biću sigurniji sa garancijom i novim laptopom. Samo treba izabrati model sada.
Ryzen 3200u ili intel i3 desete generacije sa 246gb ssd i 8gb rama. U suštini bilo koji od ovih sa linka, pogledaj detaljno možda eventualno nadješ neki da daju sa produženom garancijom.
 
Nazad
Vrh Dno