Šta je novo?

Dying Light 2

Dying light je odlicna igra, cini mi se da ce ovo biti dobar nastavak samo da ne bude toliko neoptimizovan kao prvi deo :D
 
Ja se keca secam kao uzasno zahtevne igre, ali kada sam je skoro ponovo igrao furao sam je sa 200+ fps (morao sam da lockujem vsync na 60 zbog kidanja slike) tako da mozda nije bila toliko neoptimizovana koliko je bila napredna za standard koji smo mi vecina furali tada, ako se dobro secam imao sam HD6850 sa 1GB Vram sto je prilicno patetic danas, i opet sam uspeo da je predjem sa solidnim fps i "prihvatljivim" izgledom. Neverujem da ce biti problema u dvojci sa optimizacijom, igra deluje AAA, kapiram da ce biti smooth run
 
Poslednja izmena:
narodne verzije su radile sa duplo lošijim fps-om nego održavane verzije. na kraju smo verovatno dobili održavanu i u torentima (isprati samo u koliko akcija se pojavila prethodnih par meseci), pa ti se čini da radi bolje nego što je radila.

meni je lično šteta što nisu radili podršku za headtracking, ovo je retka igra iz prvog lica gde tako nešto apsolutno ima smisla.
 
Patcovane verzije su bolje radile, zato sto su downgrade-ovali grafiku prilikom patchovanja, posebno senke.
 
E pa moguce naravno, ali ja sam igrao narodnu verziju cim je izasla na hd6850 i kazem uspeo da predjem sa solidnim fps i "okish" grafikom. Sada sa 1060 naravno da mogu da ispljunem igru..
 
Na EB Games Australia procurio datum izlaska:

NLPSzjj.png



Napokon bilo kakav info u vezi ove igre. :D
 
Poslednja izmena:
bas pogledah jutros ovaj monsters gameplay.... ladno napravise survival horror momenat u igri :)
 
Ja se bojim da zombija nema po ulicama u toku dana, da je veoma podeljeno, preko dana samo ljudi, nocu samo zombiji.
Dakle ne svidja mi se da nema hordi obicnih zombija da tumaraju gradom kao u kecu, na mostu gde ih ima na tone recimo.
 
Omatorilo se ovde na forumu ;)
 
Poslednja izmena:
Ispali su cave, jer su stavili da ima Denuvo tek kad ih je neko skontao preko email support-a. Računali su da bolje da ne pišu i da prikupe što više preorder-a. Tako bitna stvar, gde je verifikacija online i periodična (otprilike jednom u 5 dana) nikako ne sme da bude izostavljena.
 
Toliko o fensi 4K mega-giga, na novim konzolama. 😴



Igra izgleda odlično premda je cross-gen naslov, no plašim se šta će tek biti sa pure next-gen igrama na novim konzolama. Nećemo valjda igrati u 900p. 😜
P.S: Nisam hejter konzola, uzimam uskoro fenomenalnu Series S mašinku, samo konstatujem činjenice.
 
Pa i nije hejt, to nam je što nam je, s obzirom na cenu grafičkih kartica, konzole su bombona za igru :)
 
Igra izgleda odlično premda je cross-gen naslov, no plašim se šta će tek biti sa pure next-gen igrama na novim konzolama. Nećemo valjda igrati u 900p. 😜
P.S: Nisam hejter konzola, uzimam uskoro fenomenalnu Series S mašinku, samo konstatujem činjenice.
Nije to toliko neočekivano. Marketing je čudo. Next-gen igre očekuj nešto slično kao Dying Light 2 (Resolution. Performance modove) ali što se tiče 4K 60fps to nećemo videti.
 
Pljuste lose ocene :confused: Znaci da se instalira 1. deo... Nista od kupovine...
 
Ima svašta, i do toga da su na brzinu "sunuli" Denuvo, pa da igra delimično tripuje i zbog toga. Nekima javlja da su iskoristili 5 dnevnih aktivacija, oni što su imali press kopije kažu da je verzija bez Denuva radila bolje (nije seckala ovoliko), neće da loaduje igru, krešuje random... Ima po reddit-u i steam forumu svačega.

Realno, igra je i verovatno sasvim u redu, nego mora da se ispečuje propisno.
 

Ne kontam, meni je subjektivno atmosfera verzije iz 2019, pomračina i dim, više opisuje neku shitty kafančugu, nego neonska crvena svetla. Uz napomenu da dizajn likoica, kvalitet tekstura za tri god nisu unapredili. Bar ne na ovim delu igre sa snimka. Takođevscene na ulici, dizajnerski mi lepše izgleda 2019, a i grafika slična.
 
I meni više leže kolorit, osvetljenje i post-apocalyptic modni trendovi iz starijeg build-a. krastavac, posle 5-6 godina razvoja moraju da gađaju što širu publiku.
 
WAB je, kao i obicno, dao realan opis:
 
Nazad
Vrh Dno