Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ne znam kako ce aplikacija da simulira zauzece, osim ako ih blokira?
 
Definitivno bi morala da blokira grupu korisnika da bi to dobio.
Ali ja ne znam koja bi to aplikacija mogla?

Ili recimo da blokira sve pozivaoce ciji broj pocinje na odredjeni nacin?
Mislim da su stari telefoni nekada imali takve opcije za filtriranje, a danas su telefoni "pametniji" pa to nemaju...
 
Neka najjednostavnija FOSS aplikacija za prikaz temperature cpu-a u status bar-u?
 
Poslednja izmena:
Који File Manager користите?
Имам неки преинсталиран али ми је мало непрегледан (1. screenshot). С друге стране на Google Play сам нашао један интересантан и некако више User Friendly (2. screenshoot)...

Screenshot_20210716-193857.png
Screenshot_20210716-193628.png
 
Moze u Macrodroid aplikaciji, napravi se u kontaktima grupa, u aplikaciji se izabere ta grupa, postavi se akcija "call reject" i izabere se za koji vremenski period to vazi.
Hvala za info. Ovaj macrodroid je bomba !!!
 
Ove veceri sam isprobavao neke modovane verzije Vibera. Sad sam trenutno u situaciji da nece da mi posalje povratni poziv za logovanje, t. j. da se prijavim na Viber, kao ni SMS. Koliko treba da prodje vremena da bi mogao da se prijavim na Viber? Kad sam isprobavao i Telegram sa nekim verzijama, blokirao mi je ako se dobro secam na 12h logovanje,ne znam u vezi Vibera.
 
24h je za Viber. Verovatno si previše puta probao pa su te malo blokirali.
 
Ove veceri sam isprobavao neke modovane verzije Vibera. Sad sam trenutno u situaciji da nece da mi posalje povratni poziv za logovanje, t. j. da se prijavim na Viber, kao ni SMS. Koliko treba da prodje vremena da bi mogao da se prijavim na Viber? Kad sam isprobavao i Telegram sa nekim verzijama, blokirao mi je ako se dobro secam na 12h logovanje,ne znam u vezi Vibera.
Ne znam šta će ti uopšte modovana verzija Vibera?
Šta se dobija sa takvom verzijom? Znam da nemaju aplikaciju koja se plaća pa ne znam šta ta modovana verzija nudi a da ova obična nema?
 
Aha...ok
Znači, muljaćeš sa nekim sumnjivim nadogradnjama koje je postavio ko zna ko i izložićeš ceo imenik nekom random liku koji je modovao neku koliko toliko poznatu aplikaciju, sve zarad toga da nemaš reklame, koje by the way možeš da ukloniš i na drugi mnogo sigurniji način?
 
Poslednja izmena:
^ Ne, naravno....ti si samo rekao šta je modovana aplikacija Vibera...a to nisam razumeo...o čemu se tu radi
 
Pozz @Nesbat..Upravo ovo sto Marinko rece,koristim modovane samo iz razloga reklama koje viber bombarduje u apk..Sigurica su,nema brige po tom pitanju kradje indetiteta ili kradje imenika sa brojevima..Koristim dosta modovanih apk dugo unazad,nikad nisam imao problem.
 
Ok, ali uz svo poštovanje u to ne možeš biti baš siguran...vreme korišćenja i nije neka garancija....
 
Nekada davno sam u file c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ubacio ove linije i nisam primetio reklame. Možda su sada promenili provajdere...

127.0.0.1 ads.viber.com
127.0.0.1 ads.aws.viber.com
127.0.0.1 ads-d.viber.com
127.0.0.1 images.taboola.com
127.0.0.1 api.taboola.com
127.0.0.1 s-bid.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 s-imp.rmp.rakuten.com
127.0.0.1 api.mixpanel.com
 
Ok, ali uz svo poštovanje u to ne možeš biti baš siguran...vreme korišćenja i nije neka garancija....
U pravu si, u danasnje vreme ne mozes sigirati nista, nema bezbednosti ako neki talentovani mladi i napaljeni programercic nameraci da udje u komp ili telefon..Jedino sto bi mi stradalo to je par eksplicitnih fotkica.. 😂
 
Vidi, sam znaš i odlučuješ...mislim da sve te privatne stvari nisu toliko bitne ni kompromitujuće uglavnom...ali jeste povreda privatnosti...
 
Opet...možda se ponavljam, ali ipak je smešno to da neko koristi modovanu aplikaciju za Viber....iz bilo kojih pobuda ne pije vodu
 
@Nesbat Neko rutuje telefon, neko menja romove, neko koristi iskljucivo telefon sa fabrickim romom, ne pipa nista, neko instalira i koristi iskljucivo apk sa Stora, dok neko malo vise modovanih apk. Svako nesto radi iz sebi znanih razloga i svojih pobuda. Za nekog je to smesno za nekog ne, slozices se da smo svi individue za sebe.. Za nekog je Iphone No1, za nekog Huawei, za mene Xiaomi.. I tako dobri moj Nesbat, neka svako koristi kako hoce sta ima veze, meni je sve ovo igrarija kad imam moram reci slabo slobodnog vremena u odnosu na proslu godinu gde sam bio dosta vise posvecen telefonu i igranju sa romovima i ucestvovanju na samom forumu..
 
Da li ima neka app koja ograničava jačinu automatskog osvetljenja ekrana? Da ide od 0 do 70% npr
 
Da li je neko ko koristi Firefox na Androidu primetio u poslednje vreme da mu kada kuca pojam za pretragu u baru ne izlaze uvek sugestije bazirane na istoriji, bookmarksima i sl.?

Na S20+ u poslednje vreme mi se dešava da često ne izbacuje te predloge. Uglavnom posle brisanja aplikacije iz memorije proradi na neko vreme pa opet prestane. Proverio sam podešavanja i sve je ok, kao i do sada. Uradio sam update i Firefox i Webview bez promena. Pokušao sam da vratim na starije verzije Firefox i dalje ništa ne pomaže. Restartovao telefon, i dalje isto.

Dal može sistemski update to da s*ebe? Ništa mi drugo ne pada na pamet sem da ga je julski zeznuo. Ista ta funkcija radi bez problema na chrome ali me od chrome odbijaju drugi nedostaci.
 
Nazad
Vrh Dno