Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proradio je.Morao sam prvo da izbrišem na moj sbb pa onda ponovo da se prijavim.
 
Krenula SBB nagradna igra Evropsko prvenstvo 2020.

УСЛОВИ ЗА УЧЕСТВОВАЊЕ У НАГРАДНОЈ ИГРИ
Сва пунолетна физичка лица са пребивалиштем у Републици Србији (без територије Косова и Метохије) имају право да учествују у Наградној игри
Право учешћа и могућност да освоје неку од награда имају сва пунолетна физичка лица са пребивалиштем у Републици Србији (без територије Косова и Метохије) која су у активном уговорном односу са Приређивачем и која имају измирене све обавезе по уговору за коришћење SBB и TTV услуга према Приређивачу закључно са 30.05.2021. године.
Лица која испуњавају горе наведене услове, постају учесници наградне игре слањем свог броја уговора путем СМС поруке на број 8888.
СМС порука се састоји из цифара које чине број уговора, а који је купац добио након закључења уговора са Приређивачем. (Нпр. Уколико је учесник са Приређивачем закључио уговор који је нумерисан бројем 123456, онда шаље СМС на број 8888 са текстом: 123456) Број 8888 биће доступан за слање смс-а почев од 19. маја 2021. године у 00:01 часова до 17. јуна 2021. године у 23:59 часова.
СМС порука се тарифира по цени стандардног СМС-а за МТС, ВИП и Теленор мрежу (за кориснике МТС мобилне мреже: 3,6 рсд са ПДВ-ом, за кориснике Теленор мобилне мреже: 3,6 рсд са ПДВ-ом и за кориснике ВИП мобилне мреже: 3,48 рсд са ПДВ-ом).
Учесник, а самим тим и добитник награда, може бити искључиво лице које је у активном уговорном односу са Приређивачем, те сходно томе не постоји могућност учествовања у име и за рачун другог.

ИЗНОС НАГРАДНОГ ФОНДА, ВРСТА, БРОЈ И ВРЕДНОСТ ДОБИТАКА
Hisense звучник
Banner_1.jpg

3.Roku-TV-Ready.jpg

56e51462-69e1-4d9e-b426-0711daf95ebe.__CR0,0,1464,600_PT0_SX1464_V1___.png

Hisense телевизор
a7100f_2_1_1_1_1.jpg

LEDN43A7100F_1.jpg

televizor-hisense-43a7100f-smart-43-1079-cm-4k-direct-led-dvb-t2-t-c-s2-s-09962-1000x1000.jpg

Hisense Premium телевизор
maxresdefault.jpg

hajs2.jpg

hajs3.jpg

105541766_5fbcf4e0eadd53-615928920530AF58-0EC0-4.jpeg

Добитни фонд се састоји од следећих награда:
➢ 200 x Hisense звучник, модел: HS 205 sound bar.
➢ 100 x Hisense телевизор, модел: 43A7100F
➢ 1 x Hisense Premiun телевизор, модел: 65U8QF.

НАЧИН И ПОСТУПАК ОСВАЈАЊА, ОДНОСНО УТВРЂИВАЊА ДОБИТАКА
Сви учесници наградне игре биће сврстани у базу података из које ће бити извучени добитници награда.

ИЗВЛАЧЕЊЕ УТЕШНЕ И ГЛАВНЕ НАГРАДЕ
Сви учесници који у току трајања наградне игре изврше пријаву на горе описани начин и која испуњавају услове ближе описане у Параграфу IV биће уврштени у базу података из које ће сам систем (одговарајући софтвер) на основу дефинисаног алгоритма аутоматски извући случајног добитника за утешне награде које чине Hisense звучник.
Утешне и главна награда које се односе на Hisense телевизоре биће извучене тако што ће сви учесници бити уврштени у базу података из које ће сам систем (одговарајући софтвер) извући случајног добитника. Систем ће бити активиран притиском на тастер “space”.

Извлачење добитника УТЕШНЕ и ГЛАВНЕ награде биће вршено дана 18.06.2021. године (учествују лица која су послала одговарајући СМС у периоду од 19.05. у 00:01ч до 17.06.2021. године у 23:59ч). Биће извучено укупно 300 добитника УТЕШНЕ награде и 1 добитник ГЛАВНЕ награде. Једно лице не може бити добитник УТЕШНЕ награде више од једног пута. Једно лице не може бити добитник ГЛАВНЕ награде више од једног пута.

Објављивање добитника ДНЕВНЕ и УТЕШНЕ награде биће вршено на интернет страници https://sbb.rs/nagradna-igra-euro-2021 најкасније у року од 15 дана од дана извлачења добитника награда.

Извлачење и утврђивање резервних добитника награде Биће извучено по дведесет резервних добитника за сваку УТЕШНУ награду по појединачном извлачењу и по пет резервних добитника за ГЛАВНУ награду. Први резервни добитник је учесник који је извучен следећи након прво извученог добитника и који ће добити награду у случају да прво извучени добитник буде дисквалификован као добитник, из било ког разлога прописаног овим правилима.

ОБАВЕШТАВАЊЕ ДОБИТНИКА О ОСВОЈЕНИМ НАГРАДА
Истог дана када је награда извучена, приређивач ће обавестити добитника СМС-ом на број мобилног телефона са ког је пoслао смс за учешће у наградној игри, те га упутити да на званичном сајту приређивача https://sbb.rs може по свом броју уговора и делу броја мобилног телефона да утврди да је добитник награде, коју је награду освојио и начин преузимања награде. Приређивач се обавезује да у року од 15 дана од дана извлачења контактира добитника на број мобилног телефона са ког је пoслао смс за учешће у наградној игри и од истог затражи личне податке (име, презиме и адресу за испоруку награде).

Приређивач ће доставити награде добитнику путем поште или курирске службе на адресу коју добитник буде назначио, а која се искључиво налази у Републици Србији (без територије Косова и Метохије) и то најкасније до 01.08.2021. године. Уколико Приређивач омогући добитнику да награду преузме у некој од својих пословница, исти ће га о томе благовремено обавестити. Приликом преузимања награде, добитник награде је дужан да потпише пристанак за прихватање награде.

ПОРЕЗ НА ДОХОДАК ГРАЂАНА
Приређивач се обавезује да уместо добитника плати порез на добитке од игара на срећу, у складу са Законом о порезу на доходак грађана и то искључиво уколико му добитник достави све личне податке неопходне за подношење пореске пријаве.
 
Jel moze link na SBB stranu na kojoj je objavljena ta nagradna igra.
 
 
Dobra fora ova nagradna igra...
Roditelji imaju TotalTV, pa cu ih prijaviti...
Dobro ce im doci ova ultra mega giga 65-ica ;)
 
Verovatnoca dobitka 1:750 000 😀, pre ce me grom pogoditi nego neku nagradu dobiti, jedino sto mogu sa velikom verovatnocom dobiti je covid, secer, kamen u bubregu i sl 🤣.
 
Ja ne znam gde bih ga smestio upakovanog dok ne resim pitanje gde bi stajao. :ROFLMAO:
Salu na stranu svi bi voleli ali je samo jedan je dobitnik.
 
Nema optike, nema mobilnog neta, nema mobilnog broja, a bogami nema ni nekog poklona od 1 din, za verne korisnike.Pre bih rekao ,da su postali, utesni provajder.
 
Pitanje, ne vidim nigde kod njih, da li je moguce imati vise od dva uredjaja (Smart TV app + EON Box) bez ugovorne obaveze van mreze? Ili moze sa ugovorom van mreze? Zanemarujem pretrazivace i mobilne, znaci samo slotovi za TV.
 
Pitanje za nekoga ko je eventualno poslao sms za ovu nagradnu igru , koliko kosta to zadovoljstvo ?
 
Verovatnoca dobitka 1:750 000 😀, pre ce me grom pogoditi nego neku nagradu dobiti, jedino sto mogu sa velikom verovatnocom dobiti je covid, secer, kamen u bubregu i sl 🤣.
Pa brate, ne plaćaju svi svoje obaveze prema SBB redovno, a neće ni svi učestvovati. :ROFLMAO:
 
301 : 750.000 😋, sad će svi da poplaćaju svoja dugovanja do kraja maja.... nooot.
 
Dovoljno je samo jednom poslati SMS ili se to može učiniti više puta :)
 
Posalji ti jedno desetak za svaki slucaj ali samo je jedan broj ugovora ;)
 
Zvali me iz supernove i ponudili mi optiku, rekoh im da sam obnovio ugovor sa SBB-om na sta mi rece zena da u roku od 14 dana mogu da ponistim ugovor, jel to istina?

Nisam gledao MTS optiku jer nemam uslova ovde kod mene, dok shatro supernova moze (njihovu ponudu iskreno nisam ni gledao). I ponudila mi je godinu dana fraj, pa 3400 za 200mbita optiku, silne kanale ukljucujuci i HBO....a ovde sad na sbbu ima klotaricu EON DUO LIGHT za 3100
 
  • Like
Reagovanja: M J
Коме је истекао уговор не може да учествује у наградној игри ако нисам погрешно разумео?
 
Koliko sam ja shvatio, bitno je da si na postpaidu i da su računi izmireni. Postpaid bi trebalo da obuhvata i ugovor i ugovornu obavezu.
 
Pod ugovorom sam, a ugovorna obaveza mi istekla još u decembru. Pre sat vremena mi poslali mail sa pozivom za učešće u nagradnoj igri. Možda je generička poruka, a možda je lična. U svakom slučaju, sms poslat, pa kako bude.
 
Srećom imam dva telefona :) na jednom postavim QR kod a drugim skeniram i platim račun i tako već neko vreme sigruno nekoliko zadnjih računa. A ima godinu dana kako ne deobijam račun na papiru, samo mi mejlom stigne račun koje mi je zaduženje. Ovo sa QR kodom je pesma i radi odlično posao.
Radi odlicno kada imas dva tel (neka uredjaja). Bas me zanima kako ce neko sa jednim to da uradi - skenira QR sve na jednom uredjaju.

Od sledeceg meseca cu morati na Desktopu da otvaram eracun (mail) za SBB i za Telenor kako bih skenirao QR code iPhone-om, sto me malo nervira… Do sada lepo “uperim” u papir tj u QR kod na papirnom racunu i cao - sve na jednom uredjaju…
 
Ne znam zasto nase banke na naprave opciju da ucitas sliku u aplikacijama.
 
Procitas 2,3 posta iznad svoga nekada?😉
Citam naravno. 😃
U trenutku kada sam hteo da okacim post izgleda da mi nisu sve poruke bile ucitane.

Odma smak sveta,... a kada se tupi o jednom pitanju 100x, onda se pisu kilometarske poruke i to ne smeta. 😃
 
Pod ugovorom sam, a ugovorna obaveza mi istekla još u decembru. Pre sat vremena mi poslali mail sa pozivom za učešće u nagradnoj igri. Možda je generička poruka, a možda je lična. U svakom slučaju, sms poslat, pa kako bude.

Takođe, samo što je meni ugovorna obaveza istekla još prošlog leta :)
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno