Šta je novo?

tp link tl wdn4800 Pucanje koneckije

Miki_994

Poštovan
Učlanjen(a)
26.05.2016
Poruke
32
Poena
55
Pre neki dan sam kupio tp link tl wdn4800 i naiso sam na dva problema a to su spora konekcija i drop koneckije.inace imam stari tp link 422g usb adapter koji nema tih problema tako da verujem da nije do rutera ako radi na ostalim uredjajima sve normalno. Takodje imam problem kad se povezem na ruter brzina nije ni priblzina onom sto bi trebalo da bude download je ispod 1 mbps sto je jadno.
Jel ima neko resenje za ovaj problem ,signal je od -72 dBm do -80 dBm sto je Ok onaj usb adapter sasvim ok bez prekida.karticu sam uzo zato sto ima Dual band i zato sto je PCi kako bih oslobodio usb i svaki put da je se zavlacim da je ubacujem pozadi.
 
Izvinjavam se za nekrotreding ali pojavio mi se ovaj problem pre neki dan pa možda se neko seti kako da se problem reši.
Kod mog sina na kompu je ova kartica i do pre neki dan je sve radilo savršeno ali počelo je sa prekidanjem konekcije, kad radi brzine su oko D:~190Mb/s U:~40Mb/s
međutim sad samo ispadne ne vidi više 5GHz mrežu pa se posle par minuta ponovo konektuje. Ruter je UBEE.
Menjao sam drajvere od onih MS do Atheros najnovijih, menjao sam na ruteru bandwidth 20, 40 i 80MHz, kao i kanale, bez ikakvog napretka.
 
Nazad
Vrh Dno