Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

pa koliko je trajala, 2 sata? :)

Imas 4x global za 105e.

4a za 65€ je bio idealan backup telefon, no dobro, bice jos promocija ;)

Jel koristio neko telefon marke Ulefone? Video na KP modele T1 i power 2 sa lepim cenama

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока

Slično kao s Ulefone.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Uhans Max 2 je zanimljiv. Mi Max 2 za siromašne [emoji6]

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Ja kad sam tražio telefon birao sam izmedju doogee i xiaomi.. Zato me i zanima misljenje ljudi koji su već probali doogee :)

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Sad znam al tad nisam bio toliko upucen... Ljudi oko mene imaju drugačije mišljenje o svemu što se ne zove samsung... :)

Uhans Max 2 je zanimljiv. Mi Max 2 za siromašne [emoji6]

Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk

Pošto sam poprilično kopao po Kinezima u proteklom periodu, jedini Mi Max 2 za siromašne koji ima smisla uzeti u razmatranje jeste Maze Alpha. Ostali su svi mačka u dzaku nažalost. Eventualno bih se kockao sa Homtom S16 - toliko je jeftin da nije greota ako i omane.

Mada, pročitao sam da kod ovih garažnih Kineza često dolaze sa zaključanim launcherom koji u sebi ima ad-ware... sad kako proveriti to unapred... nemam pojma :(

Poslednja izmena:
Kakva su iskustva sa doogee?

Летос узео x5 max pro 60е, све ферцера ни штуцнуо, 3 пута био апдејт, камера крш, батерија фантастична.
Нема оних гличева на тачу што се врте на јутуб, вероватно исправили. Мени ради, нисам много "захтеван". Бежични хвата кућне инсталације на отвореном и преко 70м потпуно употребљиво.

Pošto sam poprilično kopao po Kinezima u proteklom periodu, jedini Mi Max 2 za siromašne koji ima smisla uzeti u razmatranje jeste Maze Alpha. Ostali su svi mačka u dzaku nažalost. Eventualno bih se kockao sa Homtom S16 - toliko je jeftin da nije greota ako i omane.

Mada, pročitao sam da kod ovih garažnih Kineza često dolaze sa zaključanim launcherom koji u sebi ima ad-ware... sad kako proveriti to unapred... nemam pojma :(
Slazem se sa tobom, vidim da ga dosta hvale na user reviews, samo brate mili 225g je tezak LOL [emoji15] (meni je i ovaj RN4x solidno tezak). [emoji5]

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:

Maze I nije baš za siromašne košta 170 dolara, a mi max 2 oko 200$. Ja ga ne bih ni uzimao u razmatranje, jer razlika u ceni je mala a u kvalitetu velika.
Homtom ima poprilično zastareo procesor, koji uopšte nema 4g/LTE.
Najbolji telefon za oko 100 dolara je Leeco le s3

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Moja greška - mislio sam na Mi Mix - zbog bezel-less forme

I samo da dodam kad već pričamo o Kinezima, juče sam slučajno dobio priliku da uporedim Xiaomi Mi5s i LeEco S3 na par minuta... na stranu očigledne specifikacije u korist Mi5s, ali materijal od koga su ga napravili je kriminalan - neka glossy plastika... baš odiše neverovatnom jeftinoćom, da ne kažem samsungnoćom :D

Kad sam uzeo LeEco da uporedim svanulo mi. Jedino što mi je zasmetalo jeste kamera pozadi koja fizički "štrči", ali kapiram da bi neki case mogao da izreguliše to s obzirom da je telefon jako tanak.

Poslednja izmena:
Moja greška - mislio sam na Mi Mix - zbog bezel-less forme

I samo da dodam kad već pričamo o Kinezima, juče sam slučajno dobio priliku da uporedim Xiaomi Mi5s i LeEco S3 na par minuta... na stranu očigledne specifikacije u korist Mi5s, ali materijal od koga su ga napravili je kriminalan - neka glossy plastika... baš odiše neverovatnom jeftinoćom, da ne kažem samsungnoćom :D

Kad sam uzeo LeEco da uporedim svanulo mi. Jedino što mi je zasmetalo jeste kamera pozadi koja fizički "štrči", ali kapiram da bi neki case mogao da izreguliše to s obzirom da je telefon jako tanak.
Mislis plastiku sa prednje strane? Mi5s je metalni, a mi5 je stakleni pozadi.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Plastičan je mi5 pozadi, metalni okvir i poklopac plastičan, mada prilično dobro uklopljen, mislim da ga nije bas lako skinuti. To je pro verzija keramička.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

lik mi reče da je Mi5s... svašta, sad gledam slike, da, Mi5 je u pitanju ipak bio. Ne znam da li je plastika ili staklo, ali utisak koji je ostavio u ruci uopšte nije da držim neki "premium" telefon. Lepši "trip" sam imao sa Redmi 4 serijom iskreno.

Poslednja izmena:
Šta znam, imao sam redmi 4 sad imam mi5. Kad bi se gledao samo kvalitet izrade ne znam sta da kažem, ima plastika svojih prednosti jer je lakša i zbog zagrevanje (redmi 4 kad je na suncu ume bas da bude vreo) ali metal stvarno ostavlja na oko kvalitetniji utisak.
Ja na to ne obraćam previše pažnju, svakako ide u case

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Samo da se javnem i požalim :(
06.11.2017. moj fon je dobio status "Despatched to oversea, Country code RS" i još uvek ga nema na Poštinom trekingu (kao ni na drugim Post aplikacijama)... Uvek se pojavi ovaj status "Despatched to oversea, Country code RS".

Može li neki savet/tešenje) :)

Svece biti uredu, nemoj da se sekiras :) Nadam se da te ovo utesilo :)

Sto se tice tvog statusa u vezi posiljke, mozda nije puno odmakla zbog ovog praznika u Kini koji je bio 11.

06.11.2017. moj fon je dobio status "Despatched to oversea, Country code RS" i još uvek ga nema na Poštinom trekingu (kao ni na drugim Post aplikacijama)... Uvek se pojavi ovaj status "Despatched to oversea, Country code RS".

Strajk postanskih sluzbenika je u toku, tako da se ne brines previse. Ukucaj u guglu vest za "posta strajk", pa procitaj... Don't worry be happy :)

Edit: http://rs.n1info.com/a341171/Vesti/...siljki-kasni-zbog-strajka-u-Posti-Srbije.html

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Za sada je štrajk samo u sortirnom centru, pošta na aerodromu radi normalno kao i ostale pošte ali kasne sa isporukom zbog tog centra.
U Novembru i Decembru paketi uvek sporo putuju zbog "akcija" i praznika

Može da potraje i mesec dana čekanje od slanja pa dok stigne do tebe tako da se ne nerviraš.

Za sada je štrajk samo u sortirnom centru, pošta na aerodromu radi normalno kao i ostale pošte ali kasne sa isporukom zbog tog centra.
U Novembru i Decembru paketi uvek sporo putuju zbog "akcija" i praznika

Kasne još od godišnjih odmora i na carinjenje se čeka oko 2 nedelje. . . tako da nikako da se sustignu.
Kako bi bilo lepo da štrajkuju tako što bi puštali pakete bez carine :D

Nazad
Vrh Dno