j.babic
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.12.2010
- Poena
- 240
moze link za taj 4a 2/32?
Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk
https://www.kimovil.com/to/special/Y05Qvw prosla akcija
moze link za taj 4a 2/32?
Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk
pa koliko je trajala, 2 sata?![]()
Ja imam drugara koj je pre skoro 3 godine uzeo Doogee DG550 tel i dan danas mu odlicno radi. On je prezadovoljan.Kakva su iskustva sa doogee?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Uhans Max 2 je zanimljiv. Mi Max 2 za siromašne [emoji6]
Gesendet von meinem Mi-4c mit Tapatalk
Летос узео x5 max pro 60е, све ферцера ни штуцнуо, 3 пута био апдејт, камера крш, батерија фантастична.Kakva su iskustva sa doogee?
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Slazem se sa tobom, vidim da ga dosta hvale na user reviews, samo brate mili 225g je tezak LOL [emoji15] (meni je i ovaj RN4x solidno tezak). [emoji5]Pošto sam poprilično kopao po Kinezima u proteklom periodu, jedini Mi Max 2 za siromašne koji ima smisla uzeti u razmatranje jeste Maze Alpha. Ostali su svi mačka u dzaku nažalost. Eventualno bih se kockao sa Homtom S16 - toliko je jeftin da nije greota ako i omane.
Mada, pročitao sam da kod ovih garažnih Kineza često dolaze sa zaključanim launcherom koji u sebi ima ad-ware... sad kako proveriti to unapred... nemam pojma![]()
Maze I nije baš za siromašne košta 170 dolara, a mi max 2 oko 200$. Ja ga ne bih ni uzimao u razmatranje, jer razlika u ceni je mala a u kvalitetu velika.Pošto sam poprilično kopao po Kinezima u proteklom periodu, jedini Mi Max 2 za siromašne koji ima smisla uzeti u razmatranje jeste Maze Alpha. Ostali su svi mačka u dzaku nažalost. Eventualno bih se kockao sa Homtom S16 - toliko je jeftin da nije greota ako i omane.
Mada, pročitao sam da kod ovih garažnih Kineza često dolaze sa zaključanim launcherom koji u sebi ima ad-ware... sad kako proveriti to unapred... nemam pojma![]()
Mislis plastiku sa prednje strane? Mi5s je metalni, a mi5 je stakleni pozadi.Moja greška - mislio sam na Mi Mix - zbog bezel-less forme
I samo da dodam kad već pričamo o Kinezima, juče sam slučajno dobio priliku da uporedim Xiaomi Mi5s i LeEco S3 na par minuta... na stranu očigledne specifikacije u korist Mi5s, ali materijal od koga su ga napravili je kriminalan - neka glossy plastika... baš odiše neverovatnom jeftinoćom, da ne kažem samsungnoćom
Kad sam uzeo LeEco da uporedim svanulo mi. Jedino što mi je zasmetalo jeste kamera pozadi koja fizički "štrči", ali kapiram da bi neki case mogao da izreguliše to s obzirom da je telefon jako tanak.
Strajk postanskih sluzbenika je u toku, tako da se ne brines previse. Ukucaj u guglu vest za "posta strajk", pa procitaj... Don't worry be happySamo da se javnem i požalim
06.11.2017. moj fon je dobio status "Despatched to oversea, Country code RS" i još uvek ga nema na Poštinom trekingu (kao ni na drugim Post aplikacijama)... Uvek se pojavi ovaj status "Despatched to oversea, Country code RS".
Može li neki savet/tešenje)![]()
Samo da se javnem i požalim
06.11.2017. moj fon je dobio status "Despatched to oversea, Country code RS" i još uvek ga nema na Poštinom trekingu (kao ni na drugim Post aplikacijama)... Uvek se pojavi ovaj status "Despatched to oversea, Country code RS".
Može li neki savet/tešenje)![]()
Za sada je štrajk samo u sortirnom centru, pošta na aerodromu radi normalno kao i ostale pošte ali kasne sa isporukom zbog tog centra.
U Novembru i Decembru paketi uvek sporo putuju zbog "akcija" i praznika
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari