Šta je novo?

Alcatel Idol 4 i 4S - solidni midrejndžeri

Nemoj pogresno da me shvatis,ali Alcatel shvatiti za ozbiljno pored toliko telefona sa boljom buducom podrskom i dizajnom...Nexus 6P,Note 7,S7 Edge...itd.Pisem ovo da i njih uzmes u razmatranje,ne da ti hejtujem temu ili nesto trece.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

^Danas sam imao prilike da pogledam Idol 4 uživo. Odlično izgleda. Ja kažem midrejndžer, ti navodiš visoku klasu :) U razmatranje se uzima novac, pa onda sve ostalo. Idol-i imaju otvoren put ka Nougat update-u, ukoliko nije patka. Sačekaćemo još malo da čujemo utiske nekoga ko se usudio da ga pazari..

Nemoj pogresno da me shvatis,ali Alcatel shvatiti za ozbiljno pored toliko telefona sa boljom buducom podrskom i dizajnom...Nexus 6P,Note 7,S7 Edge...itd.Pisem ovo da i njih uzmes u razmatranje,ne da ti hejtujem temu ili nesto trece.

Razumem te šta hoćeš da kažeš ali bolji dizajn od idola 3 i sad 4, teško da ćeš da nađeš od svih tih nabrojanih. Sve ostalo što si naveo stoji, ali se nadam da će vremenom i to da se promeni. Evo Idol3 dobija 6.0.1. i to je nešto ***. Kao što reče pokretač teme, po meni nema boljeg i lepšeg telefona u tom srednjem rangu. Mislim na 4s. Običan idol 4 je našminkana verzija idola 3 (koji imam i za koji još ne razmišljam o nekoj zameni za 4s na primer, jer me odlično služi). Tako da ću čekati peticu :)

Poslednja izmena:
^***-a, 4s nema nigde - bar ja ga ne videh. Idol 4 ima na dva mesta, velike firme, velike cene :) Modeli koje je nabrojao iSpirit81 su iz više klase, te ne treba porediti. Idol 4 leži lepo u ruci u pm. Završna obrada je za svaku pohvalu. Gospoda u prodavnici u kojoj sam ga pogledao ne smeju da ga uključuju, tako da o ekranu i radu telefona na prvu loptu ne mogu ništa da pričam. Do pre neki dan sam imao Note 3, a pre njega G2. Samo na osnovu navedenih kasnije mogu da pravim poređenja. Note 3 mi nije nešto legao, G2 sam slatko koristio. Veličina ekrana Idola 4 je takođe 5.2".. Lomiću se još malo

G2 sam i ja imao,odlican telefon.Sve fluidno radi.Velike su mi muke bila da uturim lolipop,al sam na kraju uspeo.Posle uzeo note 4.Fingerprint katastrofa,chrome baguje,velicina savrsena ! Da bi sada spao na s5.Sve lepo radi na stock-u,al mi mali :)Ipak nesto od 5.5 do 5.7 inca je za mene.

Meni bi u obzir došao samo 4s, jeste da ga nema još, ali biće ga.

Motorola G4 Plus je za nijansu slabiji telefon od Idol-a 4S, odnosno sedi negde između dva gore pomenuta (bliži je karakteristikama Idol 4).

Vredi razmišljati i u tom pravcu, svakako. Nažalost, nema ga kod mog provajdera. Ne znam kakva je situacija u maloprodaji..

Igrom slučaja nabavio Idol 4 (6055P) i mogu vam reći da vredi svaki cent/dinar uložen u njega (što m anje-to bolje, naravno).
Tražio sam "kršten" Android telefon 5.2" sa 3GB RAMa i eto reeešeeenjaaa Idol 4!
Ekstra fluidan telefon sa dovoljno memorije. Na oko dopadljiv, kvalitetno odrađen, ekran super... Daleko bolji od Idol 3 5.5 kog sam posedovao jesenas.

Moja preporuka!

Takodje preporuka, moja žena ga koristi već 8 meseci, odličan telefon.
Kvalitet izrade, ekran, baterija, zvuk sa dva FANTASTIČNA stereo zvučnika, a pogoto JBL slušalice koje dolaze uz telefon i same vrede oko 50e.
Za pohvalu je i taj VR set, koji nije ništa posebno, ali eto za neko prvo upoznavanje je super.
Mogu reći da telefon vredi svaku paru!

Nazad
Vrh Dno