Contact, recommendations and complains

Ukoliko imate neki predlog ili ste primetili grešku na forumu ili nekom od Bench sajtova, koristite već postojeće (istoimene) teme u forumu "Benchmark" ili "Bench Forum".

Moderatori ne mogu biti u svakom trenutku prisutni u svakoj temi. Ukoliko ste primetili neku poruku ili raspravu koja nije adekvatna za forum, možete je prijaviti moderatorima (klikom na ). Tim putem će SVI moderatori biti u situaciji da prijavu vide i na nju reaguju.

Dešava se ponekad da se tema postavi u pogrešnom forumu i tada će je moderatori prebaciti u odgovarajući forum. Ukoliko vaše teme nema tamo gde se je ostavili, proverite prvo da nije prebačena na pravo mesto, pre nego što krenete sa protestima. Jedan dobar način je da kliknete na svoj pseudonim i u meniju izaberete stavku "Nađi druge postove...". Drugi način je pretplata na sopstvene teme.

Žalbe na razne stvari su stvar između vas i administracije i zato ih treba upućivati direktno moderatorima ili administratorima na PM ili mejl. Ukoliko šaljete mail na admin [at] benchmark.rs, vodite računa da ta adresa služi samo za ovakve administrativne stvari; preko nje ne odgovaramo na pitanja kako se šta podešava ili gde može pojedina komponenta da se kupi.

Vrh Dno