Nedavni sadržaj od Zulu 92

 1. Zulu 92

  Xiaomi Mi 9T / Mi 9T Pro (Prvi Post: Gcam, TWRP...)

  A ne može da se uzme baterija? Već sam menjao burazeru neku bateriju za ovaj telefon, baš ga je lako otvoriti i zameniti.
 2. Zulu 92

  Kućna multimedija Bubice

  Uzeh danas Edifier TWS Pro i inicijalno sam zadovoljan. Malo će proći vremena dok istestiram kao što želim. Pravo je pitanje kako promeniti jezik sa kineskog na eng? I koliko znam Edifier nema app za Android?
 3. Zulu 92

  Instalacija 2 kompjutera na 1 stampac

  Ja sam malo pre kod keve u kanc instalirao PaperCut Mobility Print i inicijalno sve radi savršeno. I setup je bio lagan. Do sada im je jedan komp bio glavni na koji je povezan štampač (ima samo usb) i drugi je preko njega štampao, ali kako je Microsoft onemogućio to, ovo rešenje baš bilo brzo i...
 4. Zulu 92

  Instalacija 2 kompjutera na 1 stampac

  https://msrc.microsoft.com/update-guide/vulnerability/CVE-2021-34527
 5. Zulu 92

  Instalacija 2 kompjutera na 1 stampac

  Microsoft je zaista onemogućio takvo deljenje štampača. Kao neki sigurnosni rizik. Ima na google mnoštvo info. Imao sam isti problem.
 6. Zulu 92

  Kućna multimedija Bubice

  Može li mala pomoć u izboru tws? Konačno reših da pređem sa omiljenih piston 2 na tws pa sad bih i neko unapređenje. Prvo zvuk na piston 2 mi je sjajan - volim što ravnije, tj. samo da mi bas nije prenaglašen. Cena okvirno oko 7000 rsd. NC nisam probao ali mislim da bi mi naročito značio...
 7. Zulu 92

  [MTS] BOX paketi

  Hvala ti, pokušao sam sinoć upravo to ali nije uspelo. Danas ću biti malo koncentrisaniji pa ću ponovo pokušati. Hvala još jednom :)
 8. Zulu 92

  [MTS] BOX paketi

  Ma znam, ali ne bih spliter kad realno ima još portova. Tj. imam rutere neke koji bi mogli raditi u tom modu, ali estetski je užasno. Apsurd mi je da ne može da se oslobodi port.
 9. Zulu 92

  EON (ex D3GO)

  Imam kaon uređaj i coax kabal instalaciju. Mts je provajder neta i naravno ne mogu da vraćam sadržaj na određenim kanalima. Koji besplatni vpn koristiti da omogućim to? Uređaj će se koristiti isključivo za eon.
 10. Zulu 92

  [MTS] BOX paketi

  Može li se otključati lan port na hg8245q2? Potreban mi je još jedan lan port za net, a za iptv mi ne treba ni ovaj jedan koji bi preostao.
 11. Zulu 92

  Sony televizori

  Evo da potvrdim da tp link ue300 radi - plug and play. Ue305 uprkos isto čipu kao i u ue300 ne radi. Mislim da je poenta gledati chromeos podršku.
 12. Zulu 92

  Sony televizori

  Da, najnoviji je fw. Proverio sam. Čitao sam da ue300 radi, ali za 305 nije bilo info (mislio sam da je razlika samo u boji jer je isti chip, ali evidentno nije tako).
 13. Zulu 92

  Sony televizori

  Da li si ovo uspeo kao plug and play ili si nešto podešavao? Kupih neki TP link ue305 l i neće.
 14. Zulu 92

  Iris TV mts

  Mislim da je mislio na android apk. Imao sam jedno vreme eon i iris box paralelno, iris ima bolju sliku i to je jedina njegova prednost. Promašena platforma skroz.
 15. Zulu 92

  Veš mašine

  Evo da se javim da nije presostat. Nov org Gorenje kupljen i isti problem. Pratio sam mašinu i kad treba da dođe do prvog izbacivanja vode ona izbaci tu grešku sa 11 blinkova.
Vrh Dno