Nedavni sadržaj od Zare1

 1. Z

  EON Smart Box (SBB)

  @MilanKragujevac Nisam lepo napisao, milsio sam na D3 mini ako dodju sa optikom pa na ONT uredjaj. Koliko kapiram ONT je u MMK kod vrata jer u njega ide optika a od njega coax. Tako da je on na početnoj tački u stanu tj. u MMK. Sad razmišljam od njega moža coax na vdeo balun pa preko UTP kabla...
 2. Z

  EON Smart Box (SBB)

  Što bi opet povlačilo razvod koaksijalca. Mada, možda je moguće sa video balun postići dobar prenos signala. Oni rade od 40Mhz do 2.4 Ghz. Pa se u MMK stavi prvi balun i signal pošalje preko LAN a onda pre D3mini drugi balun koji vrati signal na coax. Možda bi i uspelo.
 3. Z

  EON Smart Box (SBB)

  Ozbiljan sam. Zar ne može EON BOX da radi samo preko LAN, kako radi u paketu EON van SBB mreže? Ajde da u MMK bude modem i do njega da ide koaksijalac ali zašto od modema ne može da ide samo LAN? Kako rade kada imaju optiku?
 4. Z

  EON Smart Box (SBB)

  Kontaktiram SBB korisničku podršku da pitam koje su mi opcije u stanu gde nema razvedenog koaksijalca već samo LAN kablovi i oni će na to doći će naši majstori da razbuše i ugrade Rg-6 kabl u svim sobama. Da li je moguće da im je to rešenje? Da ne postoji način da koristiš SBB usluge bez...
 5. Z

  IKOM - generalna rasprava

  Ja sam uspeo da pristupim sajtu tek kad sam se zakačio na mrežu koja nije na Ikomu. Kod mene izgleda da je blokirano.
 6. Z

  IKOM - generalna rasprava

  Nisam siguran da je do nas dvojice. Evo pokušao sam sada kada je računar priključen na drugu mrežu i mogu. Znači problem je kod Ikoma. Verovatno je na nekom delu mreže blokirano a na nekomnije.
 7. Z

  IKOM - generalna rasprava

  Da li je još nekome na Ikom netu blokiran pristup yuwabits sajtu?
Vrh Dno