Nedavni sadržaj od WebWolf

 1. WebWolf

  Koji Wi-Fi ruter uzeti?

  Hvala. U medjuvremenu sam video da mu je ethernet port 100Mbps, sto mi je granicno, ali ako ne nadjem pametnije resenje, to je sto je.
 2. WebWolf

  Koji Wi-Fi ruter uzeti?

  Moze li se ovaj RE205 iskoristiti samo kao access point, znaci nema potrebe da extenduje WiFi vec da pruza internet kroz ethernet port?
 3. WebWolf

  Carina na posiljke [FAQ u prvom postu]

  U poslednje vreme imam takva iskustva sa njima da ih od milošte zovem drumski razbojnici. Sigurno piše negde u nekom zakonu, ali to kako carina nešto može da okarakteriše, to ni Del i Rodni ne bi umeli.
 4. WebWolf

  Banka Intesa

  Što sam se obradovao zbog ovog obaveštenja o dva bankomata na Novom Beogradu koji primaju i isplaćuju evre, evo ceo dan častim rodbinu i kumove. /s
 5. WebWolf

  Kupovanje akcija

  Da, naravno.
 6. WebWolf

  Kupovanje akcija

  Postoji. Ja koristim, ali je pomalo specifican slucaj pa nisam reprezentativan uzorak. Ali imam poznanike koji uspesno godinama koriste Interactive Brokers, saljuci i primajuci novac kroz Rajfajzen banku.
 7. WebWolf

  Kupovanje akcija

  Uvek moraš preko brokera. Domaćeg, stranog, kakvog god. I bitno je da radi sa berzom na kojoj je kompanija čijim akcijama želiš trgovati.
 8. WebWolf

  Banka Intesa

  Mislim da sam shvatio u čemu je problem. Kada sam kopirao broj računa, kopirao sam zajedno sa crticama. Aplikacija to prihvati, ali pukne sa tom greškom. Kada kucam broj ili obrišem crtice, prođe normalno i uopšte nije moguće ukucati crtice.
 9. WebWolf

  Banka Intesa

  Kako vam rade plaćanja aplikacijom ovih dana? Meni skoro na svaku uplatu (koja nije IPS) izbaci (131) Internal server error. Jednom i 20 pokušaja prođe.
 10. WebWolf

  Periferni uređaji Multifunkcijski laser uređaj do 20.000

  Hvala na savetu :D. Nekako se nisam nadao HP-u jer imam prilično star 1006 koji nije radio dobro ni kao nov. Ostavlja mi je štrafte i neke tačkice kao perforacije na papiru, a i sa drajverima kuburim. I servisiran je i svašta nešto, ali nikad 100 posto ispravan. Kako god, star je 10+ godina...
 11. WebWolf

  Periferni uređaji Multifunkcijski laser uređaj do 20.000

  Ukratko, nemam ideju šta valja, a nisam video ni neku temu koja u skorije vreme obrađuje ovo. Potreban mi je uređaj kojim bih povremeno štampao u proseku par listova nedeljno. Nekad će to biti nula nekoliko nedelja, pa dvadesetak sledeće itd. Skener verovatno ređe od toga, najviše zbog supruge...
 12. WebWolf

  Banka Intesa

  Može, ako ne priložiš ličnu kartu već pištolj. Šala mala, znam da se slično jednom poznaniku malo odavno. Zvali su ga posle par dana da vrati novac.
 13. WebWolf

  Banka Intesa

  Zanimljivo, mozda je to nesto pri zatvaranju racuna. Imam ih vise na kojima je 0, desi se da privremeno bude neki novac, ali ga odmah posaljem na druge racune i nisu mi naplacivali.
 14. WebWolf

  Banka Intesa

  Nece formirati potrazivanje -> nece ti uzeti pare ni retroaktivno niti te ugurati u minus. Bankarska terminologija, kada obuku lose ukrojene pantalone, belu kosulju i jarko obojenu kravatu kao da zaborave srpski. Jedan od glupljih razloga zasto sam zadrzao Magnifica paket, da bih mogao da...
 15. WebWolf

  Banka Intesa

  Zanimljiv je ovaj moj Huawei, pise Samsung na njemu.
Vrh Dno