Nedavni sadržaj od Syntaur

 1. Syntaur

  Klima uredjaji - opšta diskusija

  Gree Amber Premium ?
 2. Syntaur

  Google Pixel 6

  Ma di je Google sekta ,po toj logici svi, sem Apple-a (koji su, btw, jedna jedina, jednorodna, nerazdvojiva ,istinska sekta ), su u sekti :alien: 😁
 3. Syntaur

  [A1] Postpaid paketi i promocije

  Ne radi se mreža u udarnom terminu, nedeljom, već su nedeljom svi kod kuće, pa im se sistem raspada. Ali, postoji i gori scenario, kada padne kiša, plus mreža opterećena, tada zaboravi na A1 usluge .
 4. Syntaur

  [A1] Postpaid paketi i promocije

  Izbacuje me sa mreže. Vuče se internet kao crna zemlja. A1 se raspada.
 5. Syntaur

  mts Banka

  Kartica na adresu koju.si ostavio.u svom profilu na sajtu.
 6. Syntaur

  Istorijske slike

  Gumarabi, ili volovskim kolima ?
 7. Syntaur

  Tekuci racun u bankama

  Imam račun u Erste,ali ne u Srbiji. Nisu mi ništa rekli povodom toga da , nakon godinu dana neaktivnosti, da se račun gasi. Rekli su, kao i kod nas..da nema naknade održavanja računa, ako nema prometa na računu.
 8. Syntaur

  Pametna kuća (Smart home) - Diskusija, pitanja, ideje

  Entuzijastima Smart lock uređaja se obraćam. Šta biste rekli, po dosadašnjem iskustvu, šta je najbolje uzeti, da zadovolji standarde Smart lock, sa svim pratećim performansama..od video surveillance, do funkcionalnosti..?
 9. Syntaur

  Amazon nas dodao na listu

  Gledao sam cenu Google Pixel Bude Pro sluški na Amazonu. Nisam ,do sada ,naručivao preko ovog portala ,pa me zanima postoji li neka fora u settings, da shipping fee bude manji ? Sluške koštaju 210$ , sve ukupno 320$ da mi stigne na adresu. Na kp-u ih ima za 220€, što je povoljnije, ali bih...
 10. Syntaur

  Google Pixel 7

  Nisam nikada bio u Apple taboru, tako da mi razlika između 13 i 14 ne znači ništa, sve mi je novo. Ako bih već uzeo iPhone, onda bih morao da odradim kompletan game change, sat+iPods, što bi me izašlo 5000 u iStyle za keš. Skup sport. Sa druge strane , jednom uđeš u 'krug izabranih' , koristiš...
 11. Syntaur

  mts Banka

  MTS, tj. Poštanska, nemaju nameru da uvode ApplePay ?
 12. Syntaur

  Google Pixel 7

  Ako Pro bude soma evra,.dodaću još manje od soma,uzeću lepo ,k'o čovek , 14MaxPro ,plus Ultra i rešena stvar. I tako mi se Google Watch sa bazelom, koji odnosi 1/5 displeja,nimalo ne sviđa.
 13. Syntaur

  Google Pixel 7

 14. Syntaur

  Apple Watch

  All in all, odličan touch za nas (koji putujemo gradskim prevozom ili autom), sa pivskim stomacima, ili bez. Ovo je sat namenjen za outdoor entuzijaste i profesionalce.
 15. Syntaur

  Google Pay Srbija

  Mora da ima WearOS , mora da ima NFC i mora da podržava GPay .
Vrh Dno