Šta je novo?

Nedavni sadržaj od Packy

 1. P

  Iris TV mts

  Ja sam dobio neki apdejt pre jedno mesec dana, danas ništa. Probao sam da restartujem, ni apdejt ni novih kanala. Pokušao na oba STB-a.
 2. P

  Iris TV mts

  Jesu li vama dodali nove kanale koje su najavili za danas? Kod mene se pojavio samo Jugoton i uređena je renumeracija postojećih kanala.
 3. P

  HD kanali i tehnički kvalitet televizije u Srbiji

  Uvek treba ostaviti zemaljsku kao alternativu ako dođe do nekog kurcsluša sa internetom i kablovskom. Baš upoređujem Osječku sa RTS. Pa to je bre nebo i zemlja. Kao da je Osječka nacionalna, a RTS neka lokalna TV. Pa onda uporedim Osječku i K-25 Odžaci. Phahahaha!
 4. P

  HD kanali i tehnički kvalitet televizije u Srbiji

  Najkvalitetnije je da pogledaš HRT preko zemaljske. HEVC DVB T-2 50 fps Preporuka za sve Vojvođane koji nestrpljivo čekajju Svetsko prvenstvo.
 5. P

  EPS račun preko neta

  Kod mene radi. ED Sombor. Pokušaj preko ovog linka: http://www.elektrovojvodina.rs/sc/korisnicki_servis/uvid
 6. P

  Iris TV mts

  Kako se aktivira bluetooth? Ja sam drugi dobio HP4024. Svetle dve zelene lampice. Imam i stari beli, debeli koji ne žele da zamene. Taj HD učitava pet sekundi. Džaba. Uvalio sam ga majci koja gleda samo Pink Horror. :D
 7. P

  Google Chrome

  ublock origin i Malwarebyts browser guard. Takođe ne mogu bez crxMouse Gestures.
 8. P

  EON (ex D3GO) [za EON TV aplikaciju postoji posebna tema]

  Ma svi su isti. Prvo sam zvao SBB. Oni mi kažu: Kakve mi veze imamo sa vašom brzinom MTS-a. Isto nadrkan. Obratite se njima. Dosad još nisam čuo za ovakav problem, kaže i zalupi mi slušalicu.
 9. P

  EON (ex D3GO) [za EON TV aplikaciju postoji posebna tema]

  Ja sam zvao MTS. Žena se izderala na mene kao da sam strani plaćenik ili domaći izdajnik. Kakve mi veze imamo sa SBB-om, nije htela ni prigovor da prihvati. Na kraju se smilovala i prosledila problem. Trenutno, kako ovo pišem već 15 minuta radi normalno. Brzina prema SBB-ju je 47 mbos.
 10. P

  EON (ex D3GO) [za EON TV aplikaciju postoji posebna tema]

  Imam EON od samog početka i nikad dosad nisam imao ovakav problem.
 11. P

  EON (ex D3GO) [za EON TV aplikaciju postoji posebna tema]

  Da li neko sa MTS mreže ima problema sa protokom prema SBB serverima na EON van SBB mreže? Na SpeedTestu brzina prema SBB mi je 1,5 MBps pa varira. I ponekad se vrati u normalu na 47-48 mbps. (imam VDSL 50/8). Prema ostalim serverima, što domaćim, što stranim brzina je normalna. I na Eon uređaju...
 12. P

  Iris TV mts

  Oduvek me je zanimalo kakvu namenu ima ono plavo dugme "Prebacivanje na drugi uređaj" . Kada kliknem na njega pojavi mi se Firefox (ulogovan sam na Iris Go pomoću njega). Kada kliknem, dobijem poruku "Prebacivanje nije uspelo".
 13. P

  EON (ex D3GO) [za EON TV aplikaciju postoji posebna tema]

  Kod mene isto zakoči preko brauzera. Otkoči se sama, za pola minuta ili minut. Isto već mesec dana. Probao sam da isključim antivirus dok gledam, menjao kvalitet slike, ali ništa nije pomoglo.
 14. P

  Iris TV mts

  Ne znam šta je u pitanju, ali neće da mi zamene onaj beli debeli STB za noviji. Danas sam već treći put podneo molbu. Kažem im da onaj crni koji imam radi munjevito, da beli trokira, ali džaba. Ovde na forumu čujem kako su svima izašli u susret i zamenili beli STB za noviji bez problema. Nekima...
 15. P

  Iris TV mts

  Da li neko zna kod za otključavanje onog belog debelog STB-a? Vidim da daljinac ima i zvezdicu i tarabu, a neki kanali mi štucaju i slika secka. Imam dva STB-a. Drugi je onaj crni, Android i na njemu sve radi tečno i savršeno. Ovi iz MTS-a neće da mi promene beli uređaj.
Vrh Dno