Nedavni sadržaj od igor87

 1. I

  Banka Intesa

  Ili u wallet na telefonu, pa na karticu i pokaže poslednjih 10 transkacija. Telefonom sam platio. Nova intesa aplikacija mi inače pukla poslednjih desetak min, ništa ne mogu da uradim u njoj.
 2. I

  Banka Intesa

  Ovo mi se desilo prvi put sinoć. Platim račun u kafiću i nema notifikacije, koja stigne posle par sekundi, skoro uvek. Kad sam došao kući pogledam i Intesa aplikaciji, tamo ima, a u wallet-u nema ni sada.
 3. I

  Banka Intesa

  Ne stiže ni kada telefon platim.
 4. I

  Banka Intesa

  Kad hoćeš da uštediš par hiljada evra za tri QA testera, dobiješ ovaj blam od aplikacije. Lepa je, puno bolje zamišljeno od prošle, ali sam rad je užasan. Ovo nije ni kvalitetna beta još. Govori o tome koliko kompanije ne poštuju tržište uopšte, niti su naučene da ga se boje.
 5. I

  iPhone 12

  Hladan i dalje, izgleda da je reset na fabrička pomogao.
 6. I

  Samsung Galaxy S21

  To za slušalicu sam na još par mesta pročitao, ali prihvatali su ljudima zamene. Čudno mi da promobi to nije rešio, ako su im uopšte poslali. Stvarno su ljudi maksimalno korektni i profesionalni.
 7. I

  iPhone 12

  Ne koristim futrolu uopšte. Samo staklo napred. Iskreno, ne znam kako ili pomoću koje aplikacije se može izmeriti. Poslednjih pola sata ništa, hladan fon, kao i uvek do sada što je bio. Inače, nema mi veće prednosti za iPhone od ovog brzog i jednostavnog restora.
 8. I

  iPhone 12

  Ugasio, pa upalio, nije pomoglo. Resetujem na fabrička, uradio restore, slično se dešava na Safariju, ali nema dimovanja ekrana i nije baš vreo kao danas. (nisam preterivao za danas) Ali morao sam poziv na sluškama obaviti jer je neugodno držati telefon na duže vreme ipak. Na wifi-u je. Da...
 9. I

  iPhone 12

  Greje li se nekom telefon posle apdejta na 14.6? Prvi put od kako sam kupio mini da se ovo dešava. Toliko se zagreje da ga ne mogu držati u rukama, ali bukvano. Baterija sleti 20% za desetak minuta i ekran bude tamniji dosta. Nisam nove aplikacije instalirao, niti je kamera upaljena ili nešto...
 10. I

  Playstation 5 - Gde kupiti?

  Ovo je ok, ponudili zvanično na sajtu, pa ako želiš. Naši na sajtu imaju PS5, koji ne prodaju, nego izmišljeni bundle. Verujem da je lažno reklamiranje zakonom zabranjeno, mada nisam siguran za Srbistan. Naravno da nikada ne bih pristao na ovu ucenu.
 11. I

  Banka Intesa

  Upravo aktivirao na iOS-u. Mora se reći, jako lepa aplikacija, mnogo bolja od stare. #withPay slanje novca kontaktima ne radi.
 12. I

  Telenor - VoLTE

  Nemam! Samo ostane na 4G. Malo bolji kvalitet zvuka i jako brza uspostava poziva.
 13. I

  Telenor - VoLTE

  Radi i kod mene na iPhone 12 mini već desetak dana, bez problema.
 14. I

  Samsung Galaxy A52 (5G)

  Možeš da biraš koju karticu ćeš koristiti za mobilni internet.
 15. I

  Električni brijač - preporuka

  Tonik! Ovaj koristim, traje dugo pakovanje, a za lice i glavu ga koristim. Nema onaj čudan miris, kao što ima većina koje sam kupovao kod nas. https://www.iherb.com/pr/mild-by-nature-witch-hazel-rose-petal-alcohol-free-12-fl-oz-355-ml/89689
Vrh Dno