Nedavni sadržaj od dogriz

 1. dogriz

  Kriptovalute - opšta diskusija

  Ima Exodus svojih bagova... Meni se trenutno prikazuje kako treba i na Android aplikaciji i na Linux desktop.
 2. dogriz

  Chia coin otvaranje porta 8444 na Supernovi

  Negde sam pročitao da neće moći već kreirani plotovi da se koriste u poolu (ili sam video na yt... ne sećam se). Inače, kako trenutno stvari stoje na današnji dan, treba ti preko 300 poolova da bi mogao očekivati zaradu u roku od mesec dana (https://chiacalculator.com/), a pošto se mreža širi...
 3. dogriz

  Menjačnice

  Uplatiš preko ECD u RSD na koji god exchange hoćeš, npr.
 4. dogriz

  Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

  Ja sam na Linuxu limitirao max power za GF 1050Ti sa 75W na 60W. Značajna je razlika u grejanju sa default hladnjakom (sa oko 85 stepeni na 72). Komanda je: sudo nvidia-smi -i 0 -pl 60 Izlistavanje kartica: nvidia-smi -L Informacije o karticama: nvidia-smi Jedina negativna strana ovog metoda je...
 5. dogriz

  Softver za kopanje (cgminer, afterburner, teamviewer...)

  To zavisi od minera, za xmrig (CPU) može da se namesti koliko jezgara će da koristi npr. Za GPU minere ne znam, ali tu bi trebalo tražiti.
 6. dogriz

  Wordpress, Intesa, Raiffeisen

  Ja sam se svojevremeno raspitivao i iz Inteze su mi rekli da njihovo rešenje radi sa WooCommerce NestPay, ali nisam isprobao.
 7. dogriz

  Alcatel One Touch X'Pop Dual Sim

  Mislim da novi softver neće ni izaći za ovaj model, to i inače nije praksa kod najjeftinijih modela telefona. Garancija se ne gubi ako se softver regularno update-uje - korišćenjem softverskih alata proizvođača. Gubitak garancije sledi ukoliko se telefon root-uje i kad se ubacuje neki "custom" ROM.
 8. dogriz

  Alcatel One Touch X'Pop Dual Sim

  Slušalice koje dolaze uz ovaj telefon i nisu nekog kvaliteta, ali u odnosu na ukupnu cenu i pozicioniranje ovog telefona, utisak je dobar. Evo šta kažu na www.mobilnisvet.com:
 9. dogriz

  Alcatel One Touch X'Pop Dual Sim

  Uzeo sam taj model pre dva dana. Stigao je sa verzijom 4.0.4 i nema updatea, a koliko sam pročitao negde na tehničkoj podršci, zaista ga neće ni biti. Ovaj telefon sa 4.1 postoji, ali negde na azijskom tržištu.
 10. dogriz

  Linux na stariji PC? Koji?

  Poučen iskustvom instalacijaaa operativnih sistema na AMD Geode LX800 (500 MHz, 256 MB RAM, CompactFlash card 4 GB umesto HDD-a), preporučujem Debian 6.0.5 i Xfce. Ni jedan Ubuntu (od verzije 7.04 do 12.04) nije proradio kako treba na malom Geodu (TDP 3.6 W), a Debian radi odlično!
 11. dogriz

  LG Optimus One P500

  Da li neko ima problem sa gubljenjem 3g konekcije? Kod mene su Wi-Fi i 3g uvek uključeni i kad odem van dometa Wi-Fi mreže, 3g neće da se aktivira. Čak ni ako ga ručno isključim i ponovo uključim. Restart telefona pomaže ili prelazak na "Airplane mode" u trajanju od nekih ~15 sekundi. Telefon je...
 12. dogriz

  Kako kupovati aplikacije na Google Play?

  Ne radi čak ni za neke besplatne aplikacije. Evo šta kaže pri pokušaju instalacije npr. Google Blogger-a: This app is incompatible with your Mt:s LGE LG-P500. Mt:s LGE LG-P500 This item cannot be installed in your device's country.
 13. dogriz

  Zamena za Ultra VNC

  http://www.dameware.com/ DameWare Mini Remote Control?
 14. dogriz

  delphi 7 basics

  http://www.delphibasics.co.uk/ http://www.felix-colibri.com/
 15. dogriz

  Istina o Panelima - diskusija

  Na mom Belinea 10 20 35 W (MVA panel) slika je mnogo lepša nego na bilo kom TN-u u koji sam ikada gledao. Zadovoljan sam čak i odzivom u igrama i filmovima. Koliko sam mogao da primetim, dosta je teško pronaći bilo šta drugo osim TN-a kod naših dobavljača, verovatno je cena presudna (kada je...
Vrh Dno