Nedavni sadržaj od Corvus Corax

 1. Corvus Corax

  Diablo II Resurrected

  D2R je online-only i za konzole?
 2. Corvus Corax

  Playstation 5 - Gde kupiti?

  Jesu, bila je jedna tura u februaru. Ima ovde kolega na forumu koji su tada kupili digital verziju u Computerlandu.
 3. Corvus Corax

  Pravilo za male oglase - 10 dana

  @Dakii Ne. Pravila trenutno kažu da je dozvoljen 1 oglas u 10 dana, bez obzira na kategoriju kojoj pripada. Moraš da sačekaš 10 dana od dana kada si postavio poslednji oglas, u tvom slučaju, od četvrtka 16.09.2021 čekaš 10 dana. Da li će se to menjati, kada i na koji način - ne zna se.
 4. Corvus Corax

  Exe Net - iskustva

  Ja nemam pristup Exe aplikaciji još od februara, kada sam potpisao novi ugovor. Tako da me to ne iznenađuje.
 5. Corvus Corax

  PlayStation 4 - Šta treba znati o prvom uključivanju, korišćenju i održavanju

  Isključivo sa PS Store, jer se retko nalaze kodovi za igre. Uzmeš dopunu na nekom od pouzdanih sajtova (Greenmangaming, Amazon.com i slično), a onda redeemuješ na svom PS Store nalogu i kupuješ igre. Juriš akcije i to je to. Nisi pogrešio, to je dobra revizija. U suštini, nema greške ni sa...
 6. Corvus Corax

  Playstation 5 - Gde kupiti?

  Što pitaš, jel da Briv uvozi i preko Ištvana? 😀 Postavljen je link na prethodnoj strani. Nema razloga za linkovanje na svakoj strani.
 7. Corvus Corax

  Kupovina akumulatora

  Nije, jer sve zavisi koji brend prodaju tamo gde kupuješ i koje su cene. Samo je rekao da gledaš udarnu snagu, bez obzira na brend. Ove brendove je izdvojio kao generalno dobre, čiji kvalitet ne varira značajno od serije do serije:
 8. Corvus Corax

  Kupovina akumulatora

  Bilo koji akumulator sa 640A udarne snage će biti odgovarajući za tvoje vozilo. Okvirno, to su akumulatori od 66Ah i naviše. Od brendova: Bosch, Varta, Exide, Fiam, Energizer, Topla. Prenosim preporuku osobe koja se bavi ispitivanjem, servisiranjem i prodajom akumulatora.
 9. Corvus Corax

  PlayStation 4 - Diskusija o igrama

  Diablo 3 je meni puno bolji na konzoli nego na PC. Odlična je igrivost, plus podržava couch coop sa do 4 igrača na istom ekranu.
 10. Corvus Corax

  iPhone Autorizovani Servis - Srbija

  @mikenziyu Koja je cena zamene baterije na iPhone 6S Plus? Hvala unapred.
 11. Corvus Corax

  PlayStation 5 - opsta tema

  Postovi u vezi sa TV-om za Playstation 5 prebačeni u već postojeću, zasebnu temu: https://forum.benchmark.rs/threads/tv-za-playstation-5.480232/ Diskusiju o tome nastavite u navedenoj temi.
 12. Corvus Corax

  Prijava problema i bagova

  Izmenjene su permisije, pa je moguće promeniti status samo ubrzo nakon postavljanja oglasa. Nakon toga, to može uraditi samo moderator. To je promenjeno jer su ljudi brisali oglase, umesto da samo promene status. I na taj način zaobilazili pravilo "1 oglas u 10 dana". A ograničenja platforme su...
 13. Corvus Corax

  iPhone 12

  Nikad nije dobro prazniti bateriju do kraja. Baterija se najviše zagreva ispod 20%, a visoka temperatura skraćuje radni vek baterije. Nije to NiMH, pa da joj je potrebno formiranje, osvežavanje i slično.
Vrh Dno