Nedavni sadržaj od ckvrlj

 1. ckvrlj

  Playstation 5 - Gde kupiti?

  Ja sam sredinom juna u Gigatronu platio PS5 American Express karticom Intesa banke na 6 rata (moglo do 12 rata ali mi je ovako više odgovaralo). Nisu uopšte pravili problem, rekli naravno da može.
 2. ckvrlj

  Playstation 5 - Gde kupiti?

  Isto, od srede stiže.
 3. ckvrlj

  Kriptovalute - opšta diskusija

  Ovo o čemu SAJ priča je kapitalna dobit, ostvaruju je i pravna i fizička lica i plaćaju odgovarajući porez (15% na razliku izmedju nabavne i prodajne cene nekretnina, udela, hartija od vrednosti itd).
 4. ckvrlj

  [MTS] Postpaid paketi i promocije (ili telefon ili 40% - NE MOZE zajedno)

  Jeste, podigo je cene telefona mts, odnosno novogodišnja akcija je lošija od one koja je trajala do juče. [emoji846]
 5. ckvrlj

  Black november,singles day,black friday akcije 2020

  Da, Omorika 1 je bez telefona 1.399 a sa telefonom 1.999 din, znači 600 din razlika za tarifu plus 325 din mesečno za telefon. Znači 925 din mesečno, ili 22.200 din je ukupna cena koju platiš za telefon za 24 meseca.
 6. ckvrlj

  Black november,singles day,black friday akcije 2020

  Na Omorika 1 je tarifa skuplja 600 din mesečno, plus 325 din rata za telefon što je 22.200 din na 24 rate za verziju 6/128 Gb.
 7. ckvrlj

  Za ljubitelje analognih satova

  Vrh prinova. Čestitam.
 8. ckvrlj

  Aparati za kafu i kafa

  Meni je ova zelena iz Lidla (Forte Lungo, jačina 8) odlična. Pijem Lungo sa mlekom i za tu kombinaciju mi je top.
 9. ckvrlj

  Kućna multimedija Bubice

  Tačno. To što ti imaš niske prohteve za kvalitet zvuka ne znači da su svačiji prohtevi na tom nivou, kao što si i sam na kraju zaključio.
 10. ckvrlj

  Za ljubitelje analognih satova

  Koliko god pouzdanog prodavca Invicte nadješ ja bih je preskočio kao potpuno nepouzdan sat. Kad sat ima preporučenu cenu od 1.250 dolara, a prodaje se za 50, onda ti je jasno o kakvom se poslovnom modelu a samim tim i finalnom proizvodu radi.
 11. ckvrlj

  Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

  Zdrava konkurencije je kad možeš da kupiš tel drugog proizvođača, a Samsung može da radi šta hoće, i da ceni svoje telefone koliko hoće, kao i svi drugi. Problem bi bio kad ne bismo imali izbora i morali da kupimo baš Samsung. Ovako zdrava konkurencije već postoji, jednostavno kupiš nešto drugo...
 12. ckvrlj

  Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

  Probao sam ja dva, zatim i tri puta. Radi bolje nego sa jednim, ali je to i dalje ni blizu kako je radio fizički otisak na leđima na s9+ recimo.
 13. ckvrlj

  Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

  Mislim da im treba odati priznanje kako su uspeli da napravi ovako loš čitač otiska prsta. Ovo veze sa životom nema. Na s9+ koji je bio na leđima je radio fantastično, i tačno i brzo. Ovaj u ekranu je dobar samo ko voli da se nervira.
 14. ckvrlj

  Tapatalk tema

  Pro 8.8.0 kod mene radi normalno.
 15. ckvrlj

  Za ljubitelje analognih satova

  Pa lakše bismo razumeli da je tako reko, ali ni ovako nije pogrešno. Marker na 6 sati ili na 30 minuta, isto je. Fiksno je i jedno i drugo, osim ako čovek ne misli na bezel. Vidiš da je ovde čak i upisano 30 min ispod markera. U svakom slučaju čovek će razjasniti misteriju u nekom trenutku. [emoji4]
Vrh Dno