Nedavni sadržaj od atti

 1. atti

  AMD Radeon RX 570 tema

  Stigao 21.2.3. Sada je sve u redu sa zvukom.
 2. atti

  AMD Radeon RX 570 tema

  Ista stvar. I ja sam imao 21.2.1 i sve je bilo u redu. Posle apdejta ostadoh bez hdmi audio drajvera. U pitanju je MSi Armor rx570. Znam da ovi nisu wddm i da su mogući bagovi ali ovo mi je malo ogroman propust, mada oni i znaju za ovo jer je navedeno pod issue "HDMI Audio Devices may fail to...
 3. atti

  AMD Radeon RX 570 tema

  Sinoć instaliram ove nove 21.2.2 i ostanem bez hdmi audio drajvera, znači totalni uninstall, nema ih nigde. Bravo za AMD. I posle toliko godina vuku ATI-jevu lošu karmu sa drajverima.
 4. atti

  Smartwatch uređaji

  Jako sam zadovoljan ovim zadnjim update-om za Watch Active 2.Baterija ponovo traje 3 dana bez problema sa svim uključenim funkcijama osim gps-a i always on.Poboljšano je i auto prepoznavanje vežbanja pa sada prikazuje kompletnu statistiku.
 5. atti

  Smartwatch uređaji

  Novi update za Watch Active2.
 6. atti

  Monitori sa VA panelima

  Koristim Philips zakrivljen 27 inča skoro mesec dana i skroz sam zadovoljan slikom. Za 18000 ,koliko je bio na akcji, fenomenalna kupovina.
 7. atti

  Samsung Galaxy S9/S9+

  Ovlašćeni servis i "tamo neki iza ćoška" servis, nisu isto. Ovlašćeni servis ima procedure koje mora da ispoštuje prilikom servisiranja uređaja. Ako je Samsung propisao da se prilikom defektnog sim porta menja cela ploča onda moraju to da ispoštuju i ako bi i oni mogli da zamene samo slot.
 8. atti

  Smartwatch uređaji

  Danas mi je stiglo ažuriranje za Active2. U principu softver od GW3 bez skinova za sat. Ono što sam na brzinu mogao da primetim se bolje notifikacije ,mada su i stare bile odlične i animacije su malo lepše. Oduševio me vidžet za kontrolu muzike, sada je na satu dostupna kompletna play lista sa...
 9. atti

  Smartwatch uređaji

  Za ekg i pritisak mora odobrenje, za ostalo ne. Za sada samo Koreja i USA imaju odobrenja. Što se tiče evrope ko zna kad će to odobrenje stići i da li će važiti samo za zemlje unije. Ja sam moj Active2 prebacio na USA region tako da već imam te funkcije.
 10. atti

  Smartwatch uređaji

  Pa Samsung je ,što je i normalno, prilagodio softver svojim uređajima. Potpunu funkcionalnost dobijaš tek sa njihovim aparatima, za ostale ostaješ bez nekih funkcija.
 11. atti

  Smartwatch uređaji

  Mislim da čovek pita za one dečije Myki satiće u koje ide sim kartica. Moguće je da su zaključani na telenor kartice ali bi najbolje bilo da se raspitaš kad samog operatera.
 12. atti

  Smartwatch uređaji

  Aaaaaa brate, slatko se ismejah.
 13. atti

  Smartwatch uređaji

  Kako misliš zaključani?
 14. atti

  B450 ploče [ASRock, Asus, Biostar, Gigabyte, MSI]

  Probaj sa drugim flesom. Kao što rekoh, kod mene je sve u redu sa istom verzijom biosa.
 15. atti

  B450 ploče [ASRock, Asus, Biostar, Gigabyte, MSI]

  Ne treba poseban slot ali je fat32 obavezan. Tako je bar kod mene, strix b450e .
Vrh Dno