zleetherius
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.07.2006
- Poena
- 300
Jel moze neko da mi preporuci mp3 plejer? Od karakteristika me zanima, da su sluske kvalitetne, memorija 256, kvalitetan zvuk i da je cena do 80e! Thx
danijel00 je napisao(la):huuh...
danas sam video iriver t10 1gb za 8500din... best buy...
isnogood je napisao(la):e da..taj t10 nema radio..pazi ima verzija sa i bez ....
isnogood je napisao(la):Ja sam inache ponosni vlasnik iFP-1095.....samo treba da ga chujesh i onda chujesh BILO shta drugo ......i sigurno kupujesh iRiver
isnogood je napisao(la):
Bez dileme najbolja preporuka! Creative su odlicni plejeri (mozda i najbolji), pri tom ovi od 256M kostaju oko 5.000 din, video na spensu. Znaci u rangu sa ovim ostalima za koje se slazem da ih zaboravis...vectorman je napisao(la):2zleetherius:
Ako baš hoćeš 256MB, onda uzmi Creative ZEN,
V200 i TX serije se kače direktno na USB, a ZEN koristi kabl (iz jednog dela je).AMDeki je napisao(la):Bez razmišljanja Creative:,,: ! Možda mu je bolja strana u odnosu na dosta modela iRiver-a to što se kači direktno u USB,a iRiver ima kabl(5-to pinac) koji je ipak malo nažnija varijanta jer može da se slomi. Ali kako ga koristiš toliko će ti trajati.
isnogood je napisao(la):moj ifp-1095 je star nepunih mesec dana..kupljen na iriver sajtu
Pojave se stariji modeli za JAKO malo para
ja sam za 30 eura + poshtarina dobio=45 eura iFP-1095 <512mb,kolor ekran<256k>,radio,kamerica,punjiva barterija......full pack<torbica,kanapchicj,kaish za ruku,punjach,micro usb,cd>
danijel00 je napisao(la):huuh...
danas sam video iriver t10 1gb za 8500din... best buy...
Tom^Cat je napisao(la):Bilo bi super ako bi mogao malo detaljnije da objasnis kako si regulisao placanje, isporuku i ostale detalje![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari