Šta je novo?

koji mp3 plejer?

zleetherius

Slavan
Učlanjen(a)
27.07.2006
Poena
300
Jel moze neko da mi preporuci mp3 plejer? Od karakteristika me zanima, da su sluske kvalitetne, memorija 256, kvalitetan zvuk i da je cena do 80e! Thx

Koristi search! Imas dosta odgovora na tu tematiku!
I principu imas veliki izbor ako trazis sa 256MB do 80e!

Poslednja izmena:
windows - spens?:)

e da..taj t10 nema radio..pazi ima verzija sa i bez ....

Poslednja izmena od urednika:
danijel00 je napisao(la):
huuh...

danas sam video iriver t10 1gb za 8500din... best buy...

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=104269

isnogood je napisao(la):
e da..taj t10 nema radio..pazi ima verzija sa i bez ....

Samo verzija za USA tržište ima radio, za EU nema. Glupost ali je tako. I za USA tržište je u plavoj boji a za EU je Bright Orange.

2zleetherius:
Ako baš hoćeš 256MB, onda uzmi Creative ZEN, jako su kvalitetni a imaš i u različitim bojama + garancija ti je 2 godine na njih. Zaboravi razne Mercury, StLab, Canyon, Sweex, Xwave i ostale...

neka dechko odluchi..ocje da ima super zvuk ili da ima sve zhivo pa ******:)
Nashao si shta da poredish sa iRiverom:)

Ja sam inache ponosni vlasnik iFP-1095.....samo treba da ga chujesh i onda chujesh BILO shta drugo ......i sigurno kupujesh iRiver

sada sam nashao, ja bi uzeo ovo :)
http://www.iriver.eu.com/flash_player.html?p_id=151&L=0

Poslednja izmena:
isnogood je napisao(la):
Ja sam inache ponosni vlasnik iFP-1095.....samo treba da ga chujesh i onda chujesh BILO shta drugo ......i sigurno kupujesh iRiver

To beše onaj što ima i kamericu? Trouglasti?

isnogood je napisao(la):

Nažalost, ovi se odavno ne prave...mogu ti dati dummy (original oklop sa tasterima) da ga nosiš oko vrata ako ti nešto znači :D

Edit: zaboravih da dodam, T10 je jedan od retkih plejera koji podržavaju .asf i .ogg formate, ima SRS WOW, izlaz 30mW...evo i detaljnih specifikacija:

http://www.iriver.eu.com/flash_player.html?p_id=352&L=0&view=specifications

Poslednja izmena:
moj ifp-1095 je star nepunih mesec dana..kupljen na iriver sajtu:)
Pojave se stariji modeli za JAKO malo para;)

ja sam za 30 eura + poshtarina dobio=45 eura iFP-1095 <512mb,kolor ekran<256k>,radio,kamerica,punjiva barterija......full pack<torbica,kanapchicj,kaish za ruku,punjach,micro usb,cd>

moj predlog je iPOD shuffle. Dobar zvuk, 512Mb-1Gb, extra sluske + prelep dizajn, nalazi se i za 60 eura, ali je u radnji dosta skuplji. Jedino sto nema displej, ali posto se slusa a ne gleda...

vectorman je napisao(la):
2zleetherius:
Ako baš hoćeš 256MB, onda uzmi Creative ZEN,
Bez dileme najbolja preporuka! Creative su odlicni plejeri (mozda i najbolji), pri tom ovi od 256M kostaju oko 5.000 din, video na spensu. Znaci u rangu sa ovim ostalima za koje se slazem da ih zaboravis...

Cretive

Bez razmišljanja Creative:,,: ! Možda mu je bolja strana u odnosu na dosta modela iRiver-a to što se kači direktno u USB,a iRiver ima kabl(5-to pinac) koji je ipak malo nažnija varijanta jer može da se slomi. Ali kako ga koristiš toliko će ti trajati.

Bas bih to voleo da vidim :D
Glas za iRiver t10.

AMDeki je napisao(la):
Bez razmišljanja Creative:,,: ! Možda mu je bolja strana u odnosu na dosta modela iRiver-a to što se kači direktno u USB,a iRiver ima kabl(5-to pinac) koji je ipak malo nažnija varijanta jer može da se slomi. Ali kako ga koristiš toliko će ti trajati.
V200 i TX serije se kače direktno na USB, a ZEN koristi kabl (iz jednog dela je).

isnogood je napisao(la):
moj ifp-1095 je star nepunih mesec dana..kupljen na iriver sajtu:)
Pojave se stariji modeli za JAKO malo para;)

ja sam za 30 eura + poshtarina dobio=45 eura iFP-1095 <512mb,kolor ekran<256k>,radio,kamerica,punjiva barterija......full pack<torbica,kanapchicj,kaish za ruku,punjach,micro usb,cd>

Bilo bi super ako bi mogao malo detaljnije da objasnis kako si regulisao placanje, isporuku i ostale detalje :)

Evo, ja sam upravo danas pazario Transcend T.sonic 620.Ima 1 GB memorije, FM radio, snimanje glasa ili direktno sa radija, MP3, WMA, WAV, OLED displey, ID3, podrska za lyrics, A-B loop play, moze da zapamti 20 stanica, puni se preko USB-a, a moze i punjac za mobilni kakve koriste Motorole :).Sluske su kvalitetne, daju pristojan zvuk i bass, radio dobro radi, hvata stanice bez problema, stereo, imas vec preinstalirana EQ podesavanja ili mozes svoja EQ podesavanja da stavis, i pored toga sto lepo izgleda, izuzetno je funkcionalan, ja sam odusevljen :).Ja sam ga kupio za 6990 dinara.

Poslednja izmena:
Tom^Cat je napisao(la):
Bilo bi super ako bi mogao malo detaljnije da objasnis kako si regulisao placanje, isporuku i ostale detalje :)

Najbolji drug mi zhivi u londonu...uzeli smo dva komada i poslali njemu .....poshtarina malo ubija na tom sajtu....nas je dva komada po 30e , sa svim chudesima izashlo oko 85e , drugar je posle doneo avionom....na carini mu nisu nishta rekli..samo shto je 2 komada stavio u jednu kutiju.....ali sve je bilo tu....znachi FULL pack 2x ifp-1095 =85e ...drugu sam dao 90:) chastio sam ga 5 e:) ala sam se pretrgao :)

Zdravo svima!

Zanima me ajriverov t10 model(1Gb). Nisam ga mogao natji nigde. Imate li vi ideju gde bih ga mogao natji?

Zanima me model za americhko trzhishte, tj. onaj sa radiom.

Jedino da probaš na ebay-u. Kod nas, i ako ga ima neko, ne verujem da želi da ga proda :)

Da idemo u drugom pravcu ondak.

Koji bi to bili dobri mp3 od 512 mega + imaju radio + napajaju se pomotju AA(ne AAA), a ne preskupi, ofkors?

Osim gorespomenutog ajrivera t10(koji ni nema radio).

Hvala!

Jel vredi necemu dno Creative ponude? Mislim na MuVo TX SE...
Kvalitet zvuka me konkretno interesuje u odnosu na plejere tipa xWave, Canyon, Divljak, Kinez i sl. Ili je to isto samo sa Creative natpisom?
Verovatno je bolje ici na Zen seriju, ali mi smeta povezivanje kablom :crash:...

Nazad
Vrh Dno