Šta je novo?

Telekom kupio 300.000 ADSL modema?

dekibog

Slavan
Učlanjen(a)
05.11.2006
Poena
301
Telekom Srbija je kupio 300.000 ADSL modema, zbog ovoga se malo ljute grcki partneri ali ipak su kupili.

Znaci telekom je krenuo u potpunu prevlast na polju ADSL-a!

Ako je ovo istina onda definitivno lici na ono "pokrivanje cele Srbije" ako uzmemo u obZir podatak o broju ljudi koji uopste koristi internet kod nas, to je to.

imenjace, ovo je zestoka vest...
moglo bi mozda malo opsirnije, ili neka pikanterija iz Telekoma?

podrzavam insajderske vesti iz monopolskih firmi - ako su tacne...

stvarno ako je moguce da nam das malo vise detalja

Znam!
dekibog je zamenik sefa racunovodstva telekoma!!!!
insajder 100%!
ne stvarno, odakle znas?
1vi post pa 300000 modema? Malo li je?!

On je "undercover agent", zato mu je to prvi post, ne smije da otkrije identitet :D

Meni ova telekomova ujdurma oko adsl-a sve vise lici na ocajnicki pokusaj da izbegnu prodaju stranom partneru tako sto pokusavaju da ubede Vladu da ce vise love biti od uvodjenja novih tehnologija, negoli od prodaje strendzerima. **** ga, treba ih razumeti, ako opet ulete stranci bice seca direktora.

Ili je to, ili se samo *****avaju sa svojim korisnicima da prekrate vreme i da kroz formiranje xy direkcija, sluzbi, sektora, odeljenja i samostalnih saradnika za adsl pozaposljavaju i preminule clanove svojih familija.

Kad bolje razmislim, koji je njihov interes da, na primer, meni omoguce adsl? Ako koristim dial-up placam telefon 500 dinara za telefoniranje i 4000 za impulse zbog interneta, a ako mi omoguce adsl, placacu 500 dinara za telefoniranje (toliko koristim fiksni mesecno) i, recimo, 1500 za adsl. Ja da sam telekom, sam sebi nebi omogucio adsl dok me nevolja u vidu nekakve drzavne agencije koja brine o razvoju telekomunikacija ne natera.

Ili ces preci na wireless pa Telekom nece dobiti ni tih 1500 dinara za adsl :D

Pa vidite da pise u imenu "bog"* malo li je :d jok to je nas poznanik i veliki prijatelj Srpskog Interneta gospodin sa inicijalima D.P. vidi ima i "d" u imenu, a ono "eki" je maska ili neka nova internet skracenica mozda od ekonomski. :d :d

*nemojte da me pogresno protumacite za ovo.

Poslednja izmena:
Ако знате неког ко ради у Netiks-у питајте га какви су ти Huawei модеми и рутери пошто су их они имали до скоро :wave:

Cool,
znaci dobro :)

Pa sama rec kaze "HUA WEI"!
iliti "DOBAR PING" na kineskom

pa ne znaju svi kineski :smash:

uglavnom ne vidim zasto je ova vest senzacionalna, mozda ce da urade neki OEM partnerski program sa provajderima i da stave uslov da se samo njihova oprema koristi koja je "atestirana" bla bla..

Zivi bili pa videli, a ja ne dam moj speedstream router :,,:

Kasalj kasalj, za Srbiju 300k modema??? tesko cete to prodati. Nesto mi zvuci da ce biti isto kao sa ISDNom koji sas ne mogu nikome da uvaljaju...

Bila im je garant povoljnija varijanta, popust na kolicinu i tako to... Uzmu 300K i mirni su (pod uslovom da rade ;) )

Lepo zapazanje, prvi post, jos zvuci kao reklama :-devil-:
No, do cetvrtog meseca ove godine broj ADSL prikljucaka je negde oko 32 i po hiljade. Nece njima skoro zatrebati toliki modemi :d.
Ovo bas i ne znaci nesto, kao da ti daju municiju, a zaborave pusku :).

Mada, eno i u Digital-u pise da je Telekom pregovarao sa Huawei-om.

Ne znam šta sve ovo znači i da li ovaj pompezan ulazak Telekoma u taj biznis ima neke veze, ali da je postojeći ADSL sve gori - jeste. Ja otkako imam ADSL, a biće tome još malo dve godine, do pre mesec-dva uopšte nisam imao običan modem zakačen na liniju. Nije mi trebao. Evo, sad opet, po više ja ne znam koji put, šaljem ovo preko dial-upa. U poslednje vreme sam više na dial-upu nego na ADSL-u. Ili je kvar na mojoj liniji, ili Telekom renovira, ili telekom popravlja, ili Telekom šteluje... Mada je Sezam ispadao vrlo fer u ovakvim situacijama, što se tiče Telekoma ovo je već stvarno sramota!!! :mad:

sta pregovarao sa Huwaei-em?

dobili kinezi posao na tenderu, za nabavku opreme... mislim, ako niste znali :)

sto?a jel ima nekih koji se prave u nemackoj,usa,itd...?

Nazad
Vrh Dno