Zaboravio si da napomeneš da je za fps isto tako bitno da imaš dobar volan :d Šta je to toliko bitno u zvuku da su druge igre neigrive, šta je to što nova fizika donosi da je toliko bitno za gameplay, a da su sve druge igre krš? Sledeći kriterijum za dobar fps će ti verovatno biti kakva je staza.
Neka i bude realno, kakve to veze ima sa ovim o čemu on priča? Naravno da bi me verovatno dobio u većini fpsova, pogotovo matorih, kada ja 5-6 godina ništa ozbiljno od fpsova nisam igrao u multiju, osim BF2 par meseci, gde bi me dobio malo sutra

Isto tako i većinu ljudi ovde. Lako je izazivati ljude na Q3, CS i slično, ajde neka opika Fear, Cod2 ili nešto slično sa ovim likovima koji to igraju svakodnevno umesto sa moderatorima. Kao kada bih ga ja izazvao na partiju Warhammera.
Ali kakve to sad veze ima sa celom ovom raspravom? Pa npr. i Rambo bi pokidao drivera u Quake-u, Filip u CS-u, pa je opet Rambu Doom 3 super, a i za Quake 4 je rekao da je dobar kad se malo čovek navikne. I šta ćemo sad? Ne kapiram od kakvog je to značaja da bi sad nečija bila presudna. Naprotiv, driver ništa od fpsova ni ne igra, već fura konzolu i uopšte ne gleda igre kao celinu, već samo traži neku igru koja će eventualno doneti nešto novo pa onda to hvali, iako to što hvali nema ama baš nikakav uticaj na gameplay. Recimo, fizika u Hl2 E1 se svodi na to da uhvatiš neku kuglu i ispališ je u neki generator sa ležištem za kuglu. Do moga. Upravo je kontraefekat, ni ne pokušava da sagleda igru kao celinu već je u startu napljuje. I to je to.