Šta je novo?

vise monitora,problem :)

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
1 komp,4 monitora

1) da li je moguce da se na jednom pusti igra neka a da ostali ostanu upaljeni i kako? cim upalim neku igru ostala 3 se gase i igra se pali samo na prvom.
2) da li je moguce da se film prosiri na sva 4 ?
3)ne znam kako se zove :p ali u pitanju su "prozori" koji se pale kad treba da se potvrdi nesto ili u toku instalacije necega,ono sto se inace pojavi na sredini ekrana,tipa potvrda "yes/no" itd... (nadam se da me neko razume :p) ovde se pojavi pola sa desne strane drugog i sa leve strane treceg monitoa,da li je moguce da podesim win da izbacuje sve to na neko "drugo_mesto" ?:smoke:

Ja koristim 2 monitora i extended desktop i kada pokrenem igricu Sadrzaj Drugog ostane aktivan ali je potreban Alt - tab za prelazak ali vracanje u igricu je uz kocenje tako da bi bilo sta mogao da radim u tom drugom programu gubis komfor u radu.

Filmove nije moguce prevuci na sva 4 , a na vecini kartica ne moze ni na 2 monitora, ali ako imas pravi dual head kao npr Matrox G400 pa navise mozes to uraditi uz neke overlay gubitke u kvalitetu.

Ovo je provereno bas sa navedenom karticom g400. Cenim da Pharelia i njen triple desktop moze slicno sa 3 Monitora.

Poslednja izmena:
AyS^, molim te postavi sliku u threadu gde su sobe gde vam je komp, baš me zanima kako to sve izgleda :wave:

zasto pricas u mnozini ?;]

btw. dajte neko resenje za gledanje filmova preko sva 4 :(

Poslednja izmena:
Pa tako se zove thread: "Vaša soba gde vam je komp", na brzaka sam sklepao prethodnu rečenicu, bez navodnika :p

Hmm.... oces 4 filma na 4 monitora ili 1 film na 4 monitora?
Ja sam napravio neki mali playercic koji koristi OpenGL pa mozes razvuci prozor i gledati film na vise monitora. Probao drugar na poslu sa 2 mon na GF-5700LE.
Dakle, 2x1280x1024 -> 2560x1024 i OpenGL prozor preko oba ekrana... i ide div-x full framerate. Ako hoces da probas... javi..
btw... program je "NVidia only". ATI ima neko glupo ogranicenje pa prog neradi.

Poslednja izmena:
Evo OpenGL videoplayera. Probaj pa javi...
Ne zaboravi.. radi samo na NVidiji...

Prilozi

• VideoPlayer.rar
    306 KB · Pregleda: 62
EXTRA : ))))))))))) cak je i gotivan :p tnx!!!

Probao i ja! Jes` da nema komandi ali ovo je brooka kako lepo radi i izgleda :D
Svaka cast!!!

Pa jel radi na 4 monitora? I daj napisi kakvu konfiguraciju imas (koje kartice, driveri, ...)
btw... u podesavanjima od drivera kada si u dual-view modu, za hw acceleration podesi performance mode., a vsync neka bude application controled

radi savrseno na 4 komada :)komp iz potpisa, samo je graficka x2,drajveri 91.31 :)

Poslednja izmena:
Daj slike bwe :wave:

hardverski to odradjuju Matroxove kartice......mada je ova varijanta neuporedivo jeftinija..:)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno