WebWolf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.09.2004
- Poena
- 735
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
- Matična ploča
- MSI X470 Gaming Pro Carbon
- RAM
- Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
- GPU
- GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
- Storage
- Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
- PSU
- Corsair RM650x
- Kućište
- NZXT H500
- Miš & tastatura
- Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
- Mobilni telefon
- Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
- Pristup internetu
- Optički internet
Imam problem u skidanju sa RapidShare-a sa free accountom. Sigurno mi se u 3 od 5 slucaja desi da se skidanje nekog fajla (sve su fajlovi ne manji od 80 i ne veci od 105MB) prenos jednostavno prekine.
Isprobano u vise browsera ili download programa. Recimo u Operi se to vidi kao pad brzine sa nekih 27KB/s do 0 za vremenski period od minut. Tada vreme koje je potrebno za kraj skidanja iznosi par godina, nekoliko meseci i par nedelja :d. Za to vreme, i posle toga sve drugo dobro radi (skidanje necega drugog, surf...). Nema pravila kada se desava, ponekad na samom pocetku, ponekad pred kraju, na sredini, nema veze.
U FireFoxu se brojke zalede. Znaci u jednom trenutku brizna ostane zaledjena, vreme potrebno do kraja. Du-metar tacno od tog trenutka prikazuje vidan prestanak protoka, naravno bilo koji drugi program radi normalno, znaci ne puca konekcija (a kako bi inace pukla?).
RapGet pokazuje slicno kao opera, flashget isto.
Zna li neko do cega ovo moze da bude i kako se resava?
Isprobano u vise browsera ili download programa. Recimo u Operi se to vidi kao pad brzine sa nekih 27KB/s do 0 za vremenski period od minut. Tada vreme koje je potrebno za kraj skidanja iznosi par godina, nekoliko meseci i par nedelja :d. Za to vreme, i posle toga sve drugo dobro radi (skidanje necega drugog, surf...). Nema pravila kada se desava, ponekad na samom pocetku, ponekad pred kraju, na sredini, nema veze.
U FireFoxu se brojke zalede. Znaci u jednom trenutku brizna ostane zaledjena, vreme potrebno do kraja. Du-metar tacno od tog trenutka prikazuje vidan prestanak protoka, naravno bilo koji drugi program radi normalno, znaci ne puca konekcija (a kako bi inace pukla?).
RapGet pokazuje slicno kao opera, flashget isto.
Zna li neko do cega ovo moze da bude i kako se resava?