Šta je novo?

Slagalica

poke

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2004
Poena
319
Gledam pre neki dan dodelu nagrada kviza slagalica na rts-u, rek'o baš da vidim šta sad daju, znam da su ranije davali neke bunde, tepihe i gluposti...
Elem, svi finalisti sem prvoplasiranog su dobili Pentium 4, dok je prvoplasirani poćašćen jednim računarom (ni manje ni više) Pentium 5 :bottle:
Šta reći...

Možda je dobio Core 2 Duo :) .

Teško ćeš ti narod odviknuti od Pentium brand-a, tako da će za 'ljude iz struke' biti Core 2 Duo a za narod Pentium 5 . :smash:

Diabolique je napisao(la):
WTF. Pa zar je i nacionalna televizija pocela da jede gov...
A kad nije?:d

Kako mogu tako da lupetaju?!? Cuo sam za par slucaja gde su i amd-ove procesore prodavali pod imenom pentium 4.

samo josh jedna u nizu glooposti sa televizije...

E te stvari stvarno idu na zivce :x

***,gledaju da ovom prostom narodu sto lakse objasne o cemu se radi...I baba je cula za "Pentium 4"

gledao sam kviz pre neki dan i jedno od pitanja je bilo:

"Ko je sa Bil Gejtsom osnovao Majkrosoft 1954. godine?"

koliko ja znam microsoft je osnovan 1974. godine!

K'o da ih je Zarko Radosavljevic licno poducavao...

jer to bese onaj...sve za 7 dana?

Hmmm.. imam trip da je poprilično davno bio isti ili sličan ovakav thread, opet je neko (možda baš Slagalica) delio PentiJum 5, slični odgovori itd. Deja vu... :češ-češ:

Ma Zare je postao urbana legenda na svim forumima, a i sire.

Plaćamo ih da nas prave budalama. Jel neko razmišljao šta bi bilo kada bi odbio da plati pretplatu? Dobio bi opomenu pred isključenje i onda šta? Isključe mu televiziju? :D
Eh taj RentiJum...

Ne mozes da odbijes, integrisana :D je u racun za struju. Ne platis ceo racun - nema corbe...

A Zarko je uzeo NENORMALNE pare sa njegovim metodama Postanite hacker za 7 dana tipa "Na kucistu imate dva tastera, uvek koristite onaj veci. Manji taster nije bitan, zapravo to je jedna velika zavera protiv obicnih korisnika, ako ga pipnete moze svasta da se dogodi.."

:) :)

Pa to radim od kad su uveli.
Mogu da me povuku za sajlu od rucne kocnice dzipa direktora televizije

Poslednja izmena:
Uplacujem samo cifru za koju me duze za struju.

The Spinner je napisao(la):
Uplacujem samo cifru za koju me duze za struju.

I ja isto... Platim tacno u dinar dug za struju, a dug za TV samo raste... Nije da se stekam, ovo mu dodje vise kao experiment - dokle moze :smoke:...

I ja isto ne placam pretplatu, na taj deo cak nisu uveli ni kamatu za neplacanje :) .
Jedino su me zeznuli dva puta za ukupno oko 1,5din pa sad dugujem 2398,62din :) .

The Spinner je napisao(la):
A Zarko je uzeo NENORMALNE pare sa njegovim metodama Postanite hacker za 7 dana tipa "Na kucistu imate dva tastera, uvek koristite onaj veci. Manji taster nije bitan, zapravo to je jedna velika zavera protiv obicnih korisnika, ako ga pipnete moze svasta da se dogodi.."

:) :)

E, ovo je prejakoooo...:D :d :bottle: :bottle: :bottle: :bottle: :bottle: :cigar:

Uh, odsad ni ja necu placati RTS pretplatu ... jedino sto vredi platiti je Liga Sampiona i slicno, ali npr trpanje pola sata reklama u 'serije koje smo voleli' i slicne stvari neprimerene 'javnom servisu' ne sluze im na cast

Sto se slagalice tice sada su igre debilne, a ona jedna kad biraju brojeve je bas retardirana ... bas sam juce video kao ide neko veliko finale a likovi veze nemaju ... inace je to ranije bio bash dobar kvizic ...

Sto se tice Pentiuma, ceo 'normalan' svet dobro zna kako da ih razlikuje, dakle, dvojka, trojka i cetvorka i tu nema sta da se prica :wall:

Kad smo već kod slagalice :d

PS ni ja ne plaćam pretplatu još od početka :smoke: *** nisam davno ni struju platio :S:

Prilozi

• rts-slagalica.JPG
    rts-slagalica.JPG
    37.8 KB · Pregleda: 179
Nazad
Vrh Dno