Zavisi od rase,klase i specijalizacije(combat,mage,stealth).Marksmenship najbrze raste ako si izabrao stealth specijalizaciju,takodje ako si agility izabrao kad si birao klasu i jos ako si woodelf ima da raste samo tako ,)Diablo je napisao(la):Ovo je strasno koliko se sporo razvija marksman skill! Stavio sam slajder bukvalno skroz u desno, trosim na stotine strela i exp mi mili. Sta bi tek bilo da sam slajder ostavio na sredini. Malo mi je glupo da su mi svi major skillovi 100+ osim marksmana koji se vuce oko 50-tak. Ako neko zna laksi nacin za povecanje ovog skilla a da nije cheat, molio bih neka napise ovde.![]()
Diablo je napisao(la):To oruzje ne postoji u standardnoj verziji igre, vec moras da instaliras neki mod koji prethodno skines sa neta. Pogledaj malo prethodne stranice, spominjano je vec. Ja se jos uvek razmisljam da li da ga stavim ili ne. Takve stvari mi vise deluju kao neki cheat.
Diablo je napisao(la):@nex999:
Nego, koja je razlika izmedju sumonovanja monstruma u svojoj kuci i njihovog krljanja tamo i, recimo, odlazak u neku od elvenskih rusevina i mlacenja sa banditima?Nasao sam idealno mesto za tako nesto - Sercen (severno od Imp. City-a). Veoma mali prostor, a njih 6 unutra... a ja nevidljiv. Najjace mi je kad se prisunjam nekom od njih i siknem mu strelu u glavu a on kaze: "Must have been the wind".
![]()
filipenko je napisao(la):Slažem se ja oko toga, ali je problem što kada se implementira takva neka opcija (ključna reč: opcija) odmah krenu žalopojke kako je to sada olakšano za decu, kako se simplifikuje i tako dalje, kao sada svaki ***** može da je igra. Može svaki da igra i ono prethodno, ali nije želeo/nije imao vremena toliko da se cima.
Npr. da se Morrowind sada pojavio ja ga verovatno ne bih odigrao. Verovatno bi mi čučao na hardu permanentno dok jednog dana ne bih rekao da je bilo dosta i deinstalirao ga. Nema šanse da bih sada imao vremena da se posvetim jednoj igri baš tolikog obima u meri u kojoj bih želeo. Zato mi je Oblivion idealno pao. Što ne znači da bih ja onda trebao da krenem da pričam kako je Morrowind loš jer je eto ogroman.
nex999 je napisao(la):Za one marksmane sto nece da te treniraju: postoje dva razloga zasto neko nece da te trenira (obicno pise crvenim slovima na dnu prozora): vec si dostigao max od5 treninga na trenutnom nivou (u trenutnom nivou mozes samo 1 skill da treniras 5 puta) i premasio si level trenera, tj imas veci nivo skilla od njega.
Trece sto mi pada na pamet je radno vreme...u odredjeno doba dana likovi ne pruzaju trening usluge...
Diablo je napisao(la):@starac:
OK. Fair enough.![]()
Reci mi samo, molim te, koji si nivo, koji ti je blade skill i koliku fizicku stetu pravi taj lotr mac (pretpostavljam da nije enchantovan).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari