Šta je novo?

Preporučite igre za multiplayer

Kalavera

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2003
Poena
604
Konačno su se stvorili tehnički uslovi da igram online sa drugarima. Pošto sam totalno neinformisan ne znam koje naslove mogu sve da igram. Trenutno igramo icewind dale 2. Dajte neku preporuku, može RPG, FPS, sportska... bilo šta zanimljivo.

Battlefield 1942, evo ti i servera u Zagrebu, odlican je, sa statistikom i sl: IP je 213.149.33.170, port 14567, a sajt http://www.stats.ctklan.com/

Pucačine: Call of duty 1 i 2, Quake3, Half Life2
Vožnje: Flat Out, Colin McRae Rally, Need For Speed Hot Pursuit 2
Strategije: C&C Generals Zero Hour, WC Frozen throne

I to mu dođe to

Call of Duty 2, narocito sada kada je izasao editor za mape pa se non-stop pojavljuju lepe stvari na netu. Jedino sto stalno moras da skidas manje modifikacije koje povremeno moras i obrisati jer prave probleme. Ali sam dozivljaj je fenomenalan.

I naravno World of Warcraft, sebi i devojci sam uzeo po jedan u avgustu 2005. i jos uvek se drogiramo igrom. Ako nekome treba pomoc, na americkom sam serveru Deathwing/Alliance, character names Maroona, Wiccana, Consecrator

Cudno da neko nije vec pomenuo, ali Warhammer 40k DoW u MP je mnooogo dobar, kratke nabijene partije, stvarno vrh.
Takodje LOTR BFME 1 i 2 malo sporije partije ali takodje moze da bude jako dobro. A ako igrate WC 3 potrazi dobra scenaria, custom game brzo dosadi :D

COunter Strike , Unreal , CoD , Mohha
Warcraft ,red alert, tiberian sun ,

to su igre koje sam igrao sa ortacima preko "neta"

U slucaju da nemas para da kupujes original igru, najbolje za online igranje je America's Army, jer je besplatna.

Preporucujem HALO jeste malo zastarela ali multiplayer je nevidjen .:type:

Quake 3, UT (prvi).

Americas Army

Battlefield 2 - kupovinom istog mocices da igrash sve modove koji ce se pojaviti ili koji postoje

Igre:Half Life,Counter Strike,Warcraft Frozen Throne,Call Of Duty 1&2,
Battlefield 2.Ja preporucujem te igre.

Quake 3, HL2 Deathmatch, Operation Flashpoint, Counter Strike...

eh niko ne napisa guild wars/guild wars factions mozes i bez factionsa da igras ali ces biti uskracen za solidnu pve kampanju i brdo novih skill-ova i dve nove klase inace igru kupis jednom i to je to nema pretplate pve deo je zanimljiv tu i tamo ali ono sto odvaja ovu igru od konkurencije je pvp koji je bar po meni best on planet cista preporuka pogotovo ako uzmes u obzir da za cenu wow-a mozes kupiti i gw i factions i jos plus nema vise troskova za razliku od wow-a koji dere po usima

Још један глас за Operation Flashpoint :smoke: Имате велики број coop мисија тако да играње до раних јутарњих сати вам је гарантовано :type:

q3 naravno!!!

B2

Battlefield 2 ... naravno ...

Warcraft 3
Naravno original - nije skup i radi odlicno na modemu

Tu je i stari dobri Ghost Recon.

Ballerburg, jeste malo starija ali svakako zarazna...

Warcraft, Counter Strike

To je to

Sve zavisi šta ti se igra,
od pucačina q3,q4,cs,cod2,bf2,ut....

Nazad
Vrh Dno