hvala na inf, samo sam na prvu snimio nisam ni obraćao pažnjuTo nisu original BMAI, ili šta god bi trebalo da budu te patike. To su neke kopije.
Kinezi kopiraju sve živo, pa i modele jačih kineskih proizvođača. Ono na linku su kopija ovih BMAI patika.hvala na inf, samo sam na prvu snimio nisam ni obraćao pažnju
samo mi je cena bila primamljiva
Ako ti je stopalo lupam 270mm, koliko vece uzmeš? Za 5mm?Nema tu razlike u odnosu na renomirane firme. Svi daju dužinu patike, neki i širinu. To jedino gledam kad kupujem.
Ma ja sam sad upravo poredio size chartove nekoliko proizvođača i baš vidim da je kod Asics i kod Kineza, foot size 280mm = 44, a kod Adidas i Nike je to 45.Kod Kineza ima svega, to je problem. Drugi je što za mene najčešće nema brojeva.
Uzeh i ja isti dan. Još ih nemaNikako da mi dođu Qiaodan Leili 2, već 20 dana prođe još su na našoj carini... 🙄
Evo, pola sata na very hardDaj mi neke primere, šta ti zadaje, možda mogu supruzi da pokažem to. Ona mnogo bolje napreduje otkad ne sluša Garmina, nego je ubacila neke najprostije hiit koje sam joj zadao. Možda je to nešto bolje sad nego kako je bilo pre.
45 min na hardEvo, pola sata na very hard
Koliko se sećam na nekim Forerunner ima još bolje da daily suggestion podesiš ili je to ovo što smo dobili na Fenix 8?Garmin Quick Workout Suggestion je nesto najbolje što su smislili u zadnjih par godina. Baciš pogled na Load Focus, klikneš par puta i radiš trening koji ti je potreban da sve zone budu pokrivene. Prava stvar za nas koji ne pravimo neke komplikovane planove treninga a opet želimo da treniramo malo ozbiljnije.
Meni je ovo ok skroz. Trčiš 3:50 1km ? To ti je odlično.45 min na hard
Gde se ovo tačno nalazi? Jel ovo Daily Workout suggestion?Evo, pola sata na very hard
Kamo sreće da mogu. Jedan minut, pace 3:50.Meni je ovo ok skroz. Trčiš 3:50 1km ? To ti je odlično.
Nije. Kad pokreneš aktivnost, provo ide Daily Workout Suggestion pa onda Quick Workout. Bilo je toga i pre ali nije bilo ovih novih fora sa sugestijama koje valjda nudi AI na osnovu tvojih parametara. Ukratko, ne trebaju ti dnevne sugestije ako sam znaš šta treba da radiš ali te mrzi da kreiraš trening u aplikaciji. E sad, ako baš baš znaš da ti više odgovara npr. 3:30 umesto 3:50 koje on nudi, onda ti sat i ne treba. Ti si onda ljuti profesionalac a ne neka tamo boranija, kao ja 😂Gde se ovo tačno nalazi? Jel ovo Daily Workout suggestion?
Da, to je to. Pojavilo se kao glavna fora na FR 70 i 170 pa sad stiglo i na Fenix-e.Koliko se sećam na nekim Forerunner ima još bolje da daily suggestion podesiš ili je to ovo što smo dobili na Fenix 8?
Aha, ovo je kao 32 minuta lagano a unutar 5 min brže. Pa dobro, i minut tim tempom je ok za početak.Kamo sreće da mogu. Jedan minut, pace 3:50.
10 min zagrevanje, (1 min. pace 3:50, 3 min. recovery) X5, 5 min. hlađenje. Sve ukupno 32 min. Toliko sam danas imao vremena. Da sam mu dodelio 45 min. predložio bi sasvim drugačiji trening al verovatno sa sličnim učinkom.Aha, ovo je kao 32 minuta lagano a unutar 5 min brže. Pa dobro, i minut tim tempom je ok za početak.
Bolje izgleda nego pre. Ne treniram tako, ali okreni obrni nije toliko ni različitog principa, sem volumena. Možeš da se konsultuješ sa GPT, učitaj mu poslednjih par treninga sa nekim export fajlom koji ume da protumači.
Aha, ovo je kao 32 minuta lagano a unutar 5 min brže. Pa dobro, i minut tim tempom je ok za početak.
Bolje izgleda nego pre. Ne treniram tako, ali okreni obrni nije toliko ni različitog principa, sem volumena. Možeš da se konsultuješ sa GPT, učitaj mu poslednjih par treninga sa nekim export fajlom koji ume da protumači.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari