Rekose ljudi, pise u ugovoru da je rok za otkaz 30 dana, cak i kad je istekla UO.
Otiđi u poslovnicu, pitaj sta ima od paketa usluga koje ti trebaju, pa raci da ti se ne svidja cena i da ces preci kod drugog uzbog toga (da napisu u izvestaju i da ces preci kod drugog operatera zbog toga), zahtevaj da podneses zahtev (najavu) za raskid ugovora (usluga koje imas), potpisi i cekaj da te isti ili najkasnije za 1-2 dana pozovu iz Yetela (meni viber procita da je yetelov mobilni broj, ne samo 063 vec Yettel kao naziv firme), pa se dogovaraj.
Meni su ponudili prvo 6m po 1din al sam se "ponasao" da nisam zadovoljan, trazio da dobijem paket bez fiksnog jer mi ne traba, pa mi je u roku od 10 sec ponuđeno 9m po 1din uz zadrzavanje svih svih uređaja za tv (D3cam (kartice) i EON box) (sad je samo 1 besplatan a ostali se placaju 350din), 5/5 za mobilne app (mislim da su tu stavili 3/3 u sistemu a i ne treba mi vise od 3) i 1 app za smart tv. Receno mi je i da ne mogu dobiti benefite ako predjem na slabiji paket usluga (bez telefona fiksnog) pa sam ostao na EON Premium Plus paketu.
Ali vodi racuna ako nemas drugih operatera na ulazu, ONI to znaju i ne mozes dobiti toliki popust kao mi sto imamo 3-4 opticke mreze na ulazu.