Šta je novo?

Google Pixel 11 / 11 PRO / 11 PRO XL

Zanimljivo da na ovim promo slikama deluje da crni Pro modeli imaju matirane stranice a ne glossy kao ostale boje. Verovatno je greška

Pala bi im kruna s glave kada bi slučajno povećali bateriju. 😀

Hahaha. Aj bar neka to bude kako valja. I to što kažeš, mnogo traćimo

Verovatno će sledeće godine da stave veće baterije, novog tipa Si-C. S27 serija dobija te nove baterije, pa je prilična šansa da Pixel i iPhone takođe dobiju 2027. tu novu generaciju baterija.

Jebale ih ovoliko zaobljene ivice.

Ne znam gde da stavim pa neka ovde

Evo neka nova „ekskluziva”:

Ukratko sve je isto ko što smo i znali od ranije? Tensor G6, novi modem, bla bla, sve skuplje, za sve modele će baseline biti 12/256, sa opcijom za 16/512.

Iste baterije više-manje, ali zato 11 base model ponovo dolazi sa samo dve kamere?

Ja ne znam što bi ljudi prelazili, bukvalno i dalje isto, samo sad još i skuplje. 🤣

Verovatno će sledeće godine da stave veće baterije, novog tipa Si-C. S27 serija dobija te nove baterije, pa je prilična šansa da Pixel i iPhone takođe dobiju 2027. tu novu generaciju baterija.
Koliko ja kapiram, Samsung je već ubacio Si-C u nove fold modele, ali jaaaako malo Si-C, tako da je i kapacitet povećan neznatno. Sumnjam da će biti naročito agresivni i sa S27 serijom. Si-C je nešto čemu se nadamo svake godine, i svake godine mućak. Mada, možda postoje i dobri razlozi za to, kao što je dugovječnost i potencijalno nadimanje baterije

Koliko ja kapiram, Samsung je već ubacio Si-C u nove fold modele, ali jaaaako malo Si-C, tako da je i kapacitet povećan neznatno. Sumnjam da će biti naročito agresivni i sa S27 serijom. Si-C je nešto čemu se nadamo svake godine, i svake godine mućak. Mada, možda postoje i dobri razlozi za to, kao što je dugovječnost i potencijalno nadimanje baterije
S obzirom na njihovu slavnu proslost sa Note 7 modelom, mislim da ce biti jaaaaaaaaaaaaaaako oprezni kad je u pitanju baterija.

A i generalno samsung ima istoriju da mu se baterije naduvaju.

MKBHD je snimao video gde je vadio sve stare telefone, i samsnung je skoro pa na svakom naduvan.

Neće ići odmah sa suviše velikim kapacitetom u S27 seriji, ali biće značajno veći od prethodne serije. Mislim da su na predstavljanju novih Fold modela rekli da "nova Si-C baterija zadržava pouzdanost prethodnika". Sigurno ne žele da im se ponovi Note 7 problem.
Što se tiče samsungovih baterija, sad kad se setim, brže su gubile kapacitet, nego iPhone. Bar je moje iskustvo bilo takvo. Jedino im je zamena u ovlašćenom servisu daleko povoljnija.

Edit: malo smo otišli u offtopic pošto je tema Pixel 11... Svakako je i za korisnike Pixela bolje da je Samsung krenuo sa Si-C baterijama, neka pomak bude postepen, ali bolje i to nego stagnacija. Neka Google, Samsung i Apple idu za kineskom konkurencijom što se tiče baterija, bolje i postepeno nego nikako.

S obzirom na njihovu slavnu proslost sa Note 7 modelom, mislim da ce biti jaaaaaaaaaaaaaaako oprezni kad je u pitanju baterija.

A i generalno samsung ima istoriju da mu se baterije naduvaju.

MKBHD je snimao video gde je vadio sve stare telefone, i samsnung je skoro pa na svakom naduvan.
nije se ni google proslavio s baterijama, ako se dobro sjećam 6a i 7a su imali one opozive, softversko ograničavanje baterije, besplatne zamjene i sl?
Tako da ako nisu u 11-ici, nema garancije da će ubaciti Si-C u 12-ici... jer smo isto tako svi mislili da su preskočili 10-ku da bi to ubacili u 11 😀

Nisu sigurno u 11.
Isto tako gotovo sam siguran da će ubaciti u 12, ali samo ako apple pre toga ubaci u iPhone 18 ili iPhone 19.

O hvala ti Bože

Samsung i novi modem S08E1.

Nazad
Vrh Dno