Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da pobede englezi zbog Belingema, inace svejedno mi je.

Finale - da Spanci oduce od fudbala Argentinu jer ce biti prejakih forica i mimova.

Za vecerasnje finale Fra - Eng - bice tesko, bice 0:3.

Nije nemoguce, tradicija je da u utakmicama za trece mesto bude puno golova, samo je stvar motivacije. Imam utisak da su ovogodisnji ucesnici u borbi za trece mesto poprilicno razocarani, cak Francuzi mozda vise nego Englezi.

Sreca pa su se Englezi naosvajali medlja na SP pa im je trece mesto nebitno 🙄

Vidim da svi očekuju neku goleadu, ja baš očekujem da će da bude 1:0 ili 0:1, Englezi jednostavno najčešće igraju takav fudbal čak i u prijateljskim utakmicama, dosadno, sporo, kruže oko 16m...nadajmo se da grešim, za to će biti potreban neki rani gol do 30og minuta da se "otvori" malo..

Tesko je ocekivati da ce Englezi pobediti Francuze u utakmici za trece mesto ako budu igrali u odbrani kao protiv Argentine.
Onakva promaja u zadnjoj liniji se ne vidja ni kada igra nasa reprezentacija 😉
Belingem, set i meč 🙂
ja koliko sam video, te pauze su bile kad prođe to zanimljivo
Drugaciji je bio osecaj tokom gledanja utakmica pre pauza za var i hidrataciju.
5 izmena igrača je uvedeno pre prethodnog svetskog prvenstva. što se koncentracije tiče, i pre kao i sada mnogi igrači nisu uspevali da budu koncentrisani tokom celog poluvremena
Znam da treneri nekoliko godina unazad mogu da zamene pet igraca ali do ovog prvenstva nije bilo dve pauze za hidrataciju na utakmici.
Pre mnogo godina su fudbaleri mogli nogom da vrate svom golmanu loptu i dobro je da je promenjeno to pravilo ali omoguciti da oba trenera promene pola svojih igraca svog tima je nepotrebno.

Ako si video sastav Francuske nista specijalno jaka ekipa. A Englezi tesko da ce sa ponove onakav fail kao poslednjih pola sata protiv Argentine. Ovo na slici au predvidjene postave za veceras, mozda bude nekog odstupanja do pocetka meca.

1000115942.webp

Ma nema šanse da će početi sa Thiramom i Akliochuem...pogotovu Thiram i Mbappe ne idu nikako zajedno da budu na terenu...ide verovatno najjača postava, Olise i Dembele ili Olise i Doue...

ne igra kane ili bar ne pocinje.

Sada će da se vade da kući ne dođu kao luzeri. Možda bude mnogo bolja utakmica nego što bi se pomislilo

Potvrdjene su startne postave i jednih i drugih, ipak ima izmena u odnosu na one pretpostavljanje postave kod obe reprezentacije

1000115944.webp
Bez obzira na to, smatram da ova postava Engleske moze da se nosi sa Francuzima i mislim da ce ovde pre svega da odluci motivacija. Jedino pobeda protiv Francuza moze da izbrise onaj gorak ukus u ustima posle pogibije od Argentine.

Jedina uteha za Francuze mi je to što su ispali ranije a ne u finale i to na primer da ne bude protiv Španije. To bi baš bilo sramota.

Ako Spence i Quansah sačuvaju Olisea, Duea i Mbapea, ja ću da pojedem fudbalsku loptu. Pogotovo prvonavedeni. Jedino ako nisu planirali neku bunkericu pa da stalno na svojoj strani ima Rashforda kao ispomoć. A tek Dembele ako uđe i ode na njegovu stranu, pretrčava ga kao na skuteru.

Engleska 1-0

Opa,pa sta ovo bi 🙂 zavukose ga englezi na brzaka

Mislim da je dobru postavu izveo Tuhel, kako god da se zavrsi utakmica. Sve su ovo dobri igraci, a nisu indisponirani kao oni koji su igrali protiv Argentine.

Umalo 2-0

Pravo u Pikforda, a na golu Henderson 😀

Brza kontra Engleza za 2-0, ali ipak ofsajd.

Opet Saka i opet umalo 2-0.

2-0

Francuzi kao da jeli bunike.

Ovaj francuski golman samo gleda lopte.

Biće ovo top utakmica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno