Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Ma najbolje da smo gledali Paragvaj Egipat u finalu i svi da se zabiju u svoj šesnaesterac i dobacuju sa gola na gol... 😂

Ima tu neceg, podrska, plus ova engleska vijagra, sve je moguce

1783449776292.webp

Speaking during a post-match programme, Mazouzi claimed that Messi’s goals were the result of support from “the Jewish lobby that runs the world,” while also suggesting that FIFA president Gianni Infantino did not want Algeria to succeed because of the country’s positions on Palestine and Western Sahara.
Clanak je humora radi, da se razumemo.

Od prvog kola je krenulo favorizovanje Mesija i ARG .
Za onaj start Mesija na list noge igrača išao je uvek CK , a ako sudija nije video WAR je zvao . I tako se nastavilo sve do veceras , a bice i u narednim kolima .

Od prvog kola je krenulo favorizovanje Mesija i ARG .
Za onaj start Mesija na list noge igrača išao je uvek CK , a ako sudija nije video WAR je zvao . I tako se nastavilo sve do veceras , a bice i u narednim kolima .
Za onaj prvi start mesija cak i njegovi fanovi znaju da je trebao crveni , i nikom nije jasno sto VAR makar nisu gledali
Za ovo sa danasnje utakmice nije toliko "namesteno" kao ranije

Infantino licno odbranio jedan na jedan Kolo Muaniju u finalu 2022.

Isto tako ide i teorija da Usa osvaja. Al nesto propade prica.
Nije problem Kolo Muani, nego kako se stigne do finala, normalno oni znaju igrati, vrh su fudbala, ali svaki detalj je bitan pogotovo kada ti sviraju penale kao na koncertu.

Ljudi, pare su u pitanju, Mesi je brend i zbog njega ljudi gledaju utakmice (sve više da navija protiv njega). Ne može da ispadne protiv ovih što im daju još od 2014, ne isplati sem guraju se po svaku cenu isključivo radi toga. Danas je dao golčinu i igrao je dobro, ali brate, protiv EGIPTA?! Naravno, tek kada je Salah mator i ne može više da radi ono što je mogao pre 2 godine ali je ime. Najviše žalimo mi koji smo voleli Argentinu još od 90-ih, kakve sve igračine su imali u timu, nerealno a svi ludaci. 2002. otišli kao favorit broj 1, ispali u grupi. Pa setite se kako su se plasirali 2010 na SP, Maradona morao da zove nazad Martina Palerma kojem je bukvalno nadimak bio "El Loco", on ih odveo tamo

Nije problem Kolo Muani, nego kako se stigne do finala, normalno oni znaju igrati, vrh su fudbala, ali svaki detalj je bitan pogotovo kada ti sviraju penale kao na koncertu.
Znaju đavola, za ovo su dobili penal lol

Egipat nije trebalo da krene da šutira bezveze ka polovini argentine i da im daje posed lopte skroz. To što je suđenje diskutabilno je manji udeo njihovog poraza. Nisu ni pokušavali da zadrže loptu i troše vreme, sem ponekog kontranapada, sve vreme su ustupili napad Argentini i bili kažnjeni. Igrali su kao da je utakmica gotova.

Ljudi, pare su u pitanju, Mesi je brend i zbog njega ljudi gledaju utakmice (sve više da navija protiv njega). Ne može da ispadne protiv ovih što im daju još od 2014, ne isplati sem guraju se po svaku cenu isključivo radi toga. Danas je dao golčinu i igrao je dobro, ali brate, protiv EGIPTA?! Naravno, tek kada je Salah mator i ne može više da radi ono što je mogao pre 2 godine ali je ime. Najviše žalimo mi koji smo voleli Argentinu još od 90-ih, kakve sve igračine su imali u timu, nerealno a svi ludaci. 2002. otišli kao favorit broj 1, ispali u grupi. Pa setite se kako su se plasirali 2010 na SP, Maradona morao da zove nazad Martina Palerma kojem je bukvalno nadimak bio "El Loco", on ih odveo tamo

Znaju đavola, za ovo su dobili penal lol

To sam i napisao sviraju im penale, a da bi se sve sklopilo i da bi dogurao do kraja moras znati i igrati, što je jedan stručnjak izjavio slučajno se samo klinci prave.

Pa setite se kako su se plasirali 2010 na SP, Maradona morao da zove nazad Martina Palerma kojem je bukvalno nadimak bio "El Loco", on ih odveo tamo.

Čuveni ludak koji je mislim jedini igrač na svetu koji je promašio tri penala na jednoj utakmici. Legenda.

Kako je Mesi loše izveo penal, kao da je iz beton lige. Onaj Mijatovićev iz 1998. (prečka) sad ne deluje tako strašno, mada od tada više nikad nisam pogledao celu fudbalsku utakmicu, odučio me od fudbala za sva vremena...

Mesi je u 🇺🇸 veći brend od Ronalda. ipak igra u njihovoj ligi

Proslo 20 minuta a niko ne pominje tekucu utakmicu, dakle groblje je (ne gledam trenutno)

Ja evo ne znam, nisam fan teorija zavere, ako neko zna nek postavi, dal je neki favorit imao laksu grupu?

Prilozi

• Screenshot_20260707_223836_Sofascore.webp
    Screenshot_20260707_223836_Sofascore.webp
    48.9 KB · Pregleda: 54
A Ronaldo nije brend?🤔
Ronaldo je tek 2009. prešao u Real, Mesi je u Barseloni zamenio Ronaldinja.

Da budem iskren, mnogo lakše je bilo prodati tadašnju Barselonu novoj publici (dakle, širenje tržišta) nego Real nakon Galacticosa, kada je Pedja Mijatović bio direktor. Onda su 2010. doveli Murinja i postali najomrazeniji klub i negativci, tek je Ancelotti uspeo da vrati Real tamo gde pripada, Ronaldo da osvaja zlatne lopte, Lige Šampiona pa i Evropsko prvenstvo.

Ali u periodu od 2004. pa do odlaska Nejmara Barsa je bila klub koji moraš da pobediš, način na koji su igrali, dominirali i Mesijevi brojevi.. Kakav crni Ronaldo. Govorimo o novim tržištima, tamo gde fudbal nije broj jedan, gde se ne gleda Liga Šampiona itd. Sta ces da pustiš, Mesija ili Pepea koji igra zadnjeg veznog u Klasiku i cepa sta I koga stigne?
Ronaldo je, naravno, mnogo vise deo pop kulture, posebno dok je bio u Engleskoj i menjao žene ali to nije globalno tržište, Indija, Indonezija, Afrika, na tome se radi već godinama i evo rezultat, 2002. svetsko prvenstvo prihod 1.2 milijarde, 2026 11.5 projektovano. 2022. Katar "samo" 7 na primer.

Koliko se sećam Roanldo je pre Mesija postao brend još u Mančhi sa kojom je i osvojio LŠ pre odlaska u Real.

Sećam se kad je počeo da igra u Manči gledam početak tekme dal je bio 3 kanal piše Ronaldo reko jel oguće da je debeli u Manči 🤣

Ja ne mogu da se koncentrisem na utakmicu Novak me stresira. 😒

Nazad
Vrh Dno