Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Sto bi rekao Toma, da l' je moguće

Iako navijam za Argentinćane zbog ovoga mi neće biti krivo ako ispadnu. Ali hebiga jes bio faul samo mogao je VAR da ćuti

hoće li opet da ponište?

Ahahhahah,eto vam ga sad smradovi prepotentni!!!! Pakujte kofere

Idemooooooooooo

Šta je ovo gerijatrija tim Argentine ne mogu da potrče

Opaa, bravo, bravo

Navrce se voda za ove latinoamerikance celo prvenstvo, morace jos 1 da daju za svaki slucaj da ne bi pao surprise produzetak od 20 minuta

Poslednja izmena:
Fantastican gol. Svaki od trojice je odigrao pametno. Salah povukao loptu dokle je mogao, otarasio se knap. Ovaj sto je isao na centarsut analizirao sve moguce opcije, skapirao da ulazi treci igrac u 16. Povukao u stranu centrirao. Ovaj sto je utrcao, uleteo pod uglom da bi ostavio odbrambenog u pogresnoj liniji.

Kad bi nasi fudbaleri ovako razmisljali dok igraju ..

Fantastican gol. Svaki od trojice je odigrao pametno. Salah povukao loptu dokle je mogao, otarasio se knap. Ovaj sto je isao na centarsut analizirao sve moguce opcije, skapirao da ulazi treci igrac u 16. Povukao u stranu centrirao. Ovaj sto je utrcao, uleteo pod uglom da bi ostavio odbrambenog u pogresnoj liniji.

Kad bi nasi fudbaleri ovako razmisljali dok igraju ..
Kada bi naši uopšte razmišljali.

Bravo za obe kontre, za fudbalske udžbenike. Prva jeste bio faul. Nisu ni prvi ni poslednji kojima se tako poništava gol. Što se tiče drugog gola Egipta, ne mogu da verujem da niko od Argentinaca nije gledao brilijantne utakmice CZ-a iz šampionske 1990/1991 sezone. Ilija Najdoski bi na polovini terena presekao napad, lopta bi možda prošla, igrač ne. Žuti karton ništa ne znači.

Žao mi je Kapoverdeanaca, bili su mi simpatičniji za prolaz dalje. Ali je i ovo super

gle nije ofsajd

Ne valja ovo...

Nazad
Vrh Dno