Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Kraj prvog dela, za sad Španija ubedljivo bolja.

Dobra utakmica. Portugal me iznenadio na početku, krenuo izuzetno visoko u odbrani, što ih umalo nije koštalo gola. Kasnije su se malo povukli, ali pripretili nekoliko puta sasviom solidno. Španija mora malo ofanzivnije, ako ne želi da ode u produžetke i penale. Imaju kvalitet, imaju igru, samo malo ofanzivnije i to je to.

Da oće izbaciti Španiju. Preopasni su.

još uvek nema kartona?

Meni je glavni utisak da je Portugalija spora, dok oni krenu u napad, dok se ogranizuju brate. Ceo vezni red je organizovan da probije 16 metara i da loptu Ronaldu ali ništa nisu uradili.

pošto su svih prethodnih 5 utakmica 1/8 finala dobili gostujući, predviđam pobedu Belgije

Realno ne gotivim ni jedne ni druge ali ovi sto prodjose veci mandovi od ovih sto ispadose.
Ruku na srce, bolje su igrali.

Španija opet osvaja prvenstvo... 😕
Ni moja Francuska ih neće zaustaviti 😢 ni Dembele 😒

Idemo USA, fore radi.

Belgija je sterilna ekipa, pobedice sami sebe opet nekako eventualno, mogu i sad sto se mene tice.

Sutra albanska vs. kolumbijska roba, bice dobro.

Portugal je još i dobro prošao. Španci isuviše oprezni, isuviše respekta prema reprezentaciji koja relano ne spada u njihovu klasu. SAD večeras može da razvali rljavu Belgiju. Imaju bolje igrače, lepšu igru, boljeg trenera. Četvrtfinale SAD - Španija će biti prava poslastica za sve fudbalske sladokusce.

Realno bolja Španija. Portugal mi delovao kao da se mrze međusobno,niko nikog ne zarezuje. Svako malo neko širi ruke u napadu što nije dobio loptu.

Sam ja lud ili je ovo najvise lenja reakcija odbrambenih igraca u istoriji fudbala ?

Gol Snimak:

Sta bre ... ?

Nazad
Vrh Dno