Za Badja i Sukera mi je statistiku pogresno dala AI - to jesam pogresio, ali su obojica imali preko 80% uspesnost, manje vise sam govorio o tehnici sutiranjaTakođe Siniša jeste bio jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca na svetu i u vrhu u skoro svakoj kategoriji ali nije jedini sa uspešnošću od preko 10% (kako kažeš 1,05), čak ni među onima koji su šutnuli preko 100 slobodnih...
Pošto piše na stranici messivsronaldo ko sam ja da sumnjam u kredibilitet tih podataka bez obzira što se, ako se malo pretraži net lako dođe do podataka da ima igrača koji na manjem uzorku imaju veći procenat pogodaka tako da Siniša ipak sveukupno NIJE prvi po uspešnosti već samo ima najbolji conversion rate među prvih 10 na listi po broju pogodaka iz slobodnih udaraca - a to su dve potpuno različite stvari ...Za Badja i Sukera mi je statistiku pogresno dala AI - to jesam pogresio, ali su obojica imali preko 80% uspesnost, manje vise sam govorio o tehnici sutiranja
Sto se tice slobodnjaka, Sinisa JESTE prvi po uspesnosti, a evo je i detaljna lista koju sam spomenuo - LINK
Ono sto sam permutovao je kako se lista racuna - ide Free Kick goal per game played, ali sam bio u pravu da je Sinisa apsolutno prvi -
Mihajlovic - 0.105
Marcos Assuncao - 0.103
Marcelinho - 0.100
Pierre Van Hooijdonk - 0.100
Kontra-argument iz autoriteta. Da si procitao clanak umesto sto si samo pogledao statistiku video bi da su podatke veoma pazljivo skupljali da bi dosli do liste.Pošto piše na stranici messivsronaldo
To je ono sto ja pokusavam da kazem.Ne znam statistiku ali koliko pamtim Žuninjo je najbolje izvodio slobodnjake.
Da si pročitao članak video bi da se radi o listi 10 igrača sa najviše golova iz slobodnih udaraca (i plus još četiri notable players) na kojoj Siniša ima najbolji per game ratio samo među njima desetoricom a iz kog si ti izvukao pogrešan zaključak da ima overall najbolji što naravno nije tačno (recimo pročitaj o James Ward-Prowse-u). Da li je bio statistički najuspešniji - Nije, da li je bio najbolji (po meni subjektivno gledano jeste), da li ga najviše gotivim od svih sa liste - definitivno da!Kontra-argument iz autoriteta. Da si procitao clanak umesto sto si samo pogledao statistiku video bi da su podatke veoma pazljivo skupljali da bi dosli do liste.
Tolike godine, a nisi naucio da pricas sa postovanjem sagovornika, svadja ti se, i konstantno prilazis sa nervoznim tonom.pošto, znaš, ima i nas starijih koji znaju kako izgleda život i bez YT i brata Čata.
Kako nije 🤔Meksiko nije Južna Amerika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari