Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Pre početka prvenstva hteo sam da se okladim da ce Engleska biti jedan od finalista .
Odustao sam jer je kvota bila 4.5 a meni je to malo .
Gledajući ovo prvo poluvreme izgleda da sam ustedeo crvenku ?

Ne verujem da ce Argentina do finala ali za Francuze da, videcemo kako ce igrati Argentinci protiv nekih jacih ekipa . . .

Ганци су ме одушевили у првом полувремену. Пожртвовани, чиста игра, без страха. Свака част. Што рече неко, енглези би да га дају, ал не знају како.

Додуше, гледао сам само другу половину полувремена.

***e , koji smor od Engleza .
Odo u krpe , pa ujutru na premotavanje , saznam rezultate i vidim golove večeras njih utakmica .

Gledam ovog igraca Gane sa calmom na glavi pa sam pomislio da su dve lopte na terenu. 🤣

Kad Tufer nema kohones da ubaci Watkinsa a da ostavi Kane u igri. Hoce do pobedo a da ne rizikuje.

očekivao sam žuti nakon sudara napadača i golmana van kaznenog

Englezi umalo 1-0, 2-3 vezane sanse i precka.

Englezi zapeli u zaustavnom vremenu kao da im zivot zavisi od ove utakmice. Na kraju Ganci uspeli da se odbrane, po krompir sa obe strane.

današnje utakmice
prve dve su poslednje iz 2. kola, druge dve prve iz 3.
1782252188951.webp
možda sve budu dobre, ko zna

Hrvati da su znali da se i oni ovako zatvore, bolje bi prosli😅

Gana iznenadjujuce takticki odlicna. Cini se da su ih Englezi malo potcenili.

Fun fact: Hrvati ako izgube nocas ispadaju 🙂

Hrvati sinoc losi. Lepa akcija kod gola i jos jedna odlicna kontra Pasalica koji je morao da postigne gol, nazalost nije se bas proslavio. Panama je imala svoje sanse, mogla je do gola i do boda, ali je Livakovic dva tri puta odlicno odreagovao. Ako Hrvati i budu nesto napravili na prvenstvu (a verovatno nece) to ce da bude samo zahvaljujuci Livakovicu. Sa odlaskom Modrica, Perisica, Kramarica i jos nekih igraca koji su 35+ godina Hrvatska nece da bude nista vise do jedne prosecne ekipe koja ce tesko da se svrstava u favorite na bilo kom takmicenju.

Gledajuci igrace koji trenutno igraju tesko da mogu da nastave kontinuitet koji su imali.

bilo je jos jedno pokrivanje usta, ali verovatno se protivnik nije ni bunio
1782285656206.webp

@delboy Neverovatno mi je da smo u istom minutu pisali, i to za istu situaciju 😀

Poslednja izmena:
I Gani i Hrvatskoj igra neresen rezultat. U tom slucaju Hrvati bi isli kao najbolji treci. Elem, koji je razlog da Almiron za ovo dobije crveni karton, a Belingem sinoc ne

HLjok4XWcAAlByI.webp

@unrealDeer

Pa jel sudija vodi utakmicu na osnovu sugestije igraca sa terena ili na osnovu FIFA pravila?

I to isto, ono nije bio start na loptu vec start na igraca u sesnaestercu. Plus, start u telo Belingema je bio za zuti, sudija pustio prednost da bi nakon nastavka akcije dosudio faul za Ganu, bez kartona Belingemu. Pravila vaze za male, ovi veliki odredjuju pravila.

I to isto, ono nije bio start na loptu vec start na igraca u sesnaestercu. Plus, start u telo Belingema je bio za zuti, sudija pustio prednost da bi nakon nastavka akcije dosudio faul za Ganu, bez kartona Belingemu. Pravila vaze za male, ovi veliki odredjuju pravila.

Nisam pratio celu utakmicu, jel moguce da ovaj ludacki start nije sviran?? Ima li vara uopste

Moguce je, VAR nije reagovao.

Sto rece Keiros VAR otisao na kafu.

Hrvati sinoc losi. Lepa akcija kod gola i jos jedna odlicna kontra Pasalica koji je morao da postigne gol, nazalost nije se bas proslavio. Panama je imala svoje sanse, mogla je do gola i do boda, ali je Livakovic dva tri puta odlicno odreagovao. Ako Hrvati i budu nesto napravili na prvenstvu (a verovatno nece) to ce da bude samo zahvaljujuci Livakovicu. Sa odlaskom Modrica, Perisica, Kramarica i jos nekih igraca koji su 35+ godina Hrvatska nece da bude nista vise do jedne prosecne ekipe koja ce tesko da se svrstava u favorite na bilo kom takmicenju.
Ni u zlatnim danima nisu bili "favoriti" pa su ipak gurali. Imaju oni itekako dobre igrače za budućnost, ovo je odjava ove generacije, slično kao što su uradili na SP 2002, imaće novi tim, možda i selektora, već za sledeće EP. Znam da je pojedinima teško da prihvate, ali Hrvatska sad već ima veliku fudbalsku tradiciju, dobre škole, igrače u velikim klubovima.

Mi osim Vlahovića, koji je trenutno bez kluba, nemamo bukvalno ništa, nemamo više ni zadnjih veznih, a nećemo imati ni u budućnosti i to se vidi i na tržištu, za ovog Baturinu Komo traži 80 miliona.

Nazad
Vrh Dno