Šta je novo?

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2026

Bravo Japanci! Zasluzeno izjednacenje!

ova u Filadelfiji koja počinje za sat vremena će možda biti veoma dobra
1000016902.webp

Dve slabije ekipe , ali mislim ujednacenog kvaliteta . Moze biti golova , nadam se.
I ova zadnja bi trebala biti dobra -Bel - Egy

Samuraji izjednačili u zadnjim minutima. Eksplozivno drugo poluvreme 💪👌

Poslednja izmena:
za sada, 🇨🇮 je bolji od 🇪🇨.

dodatak: sjajnu šansu je imao 🇪🇨 u 30. minutu ali se isprečila prečka

Poslednja izmena:

Od kada ovo nije ofsajd? Čitam objašnjenje da br.19 nije u ofsajdu jer se gleda samo trenutak kada posle toga 9-ka malo dodiruje loptu, a onaj prvi centaršut ništa?

Japan i Holandija odigrali stvarno odlično drugo poluvreme. Pravi takmičarski meč nokaut faze, a ne tipičan grupni. Japan i Južna Koreja nenormalno napreduju iz prvenstva u prvenstvo. Nivo fanatizma je prisutan kako na terenu, tako i van njega. Vodi se računa o svakom detalju. Trenira se u uslovima koji će biti na utakmici, razumevanje igre je na nivou najboljih reprezentaicja Evrope, igra se do kraja, kakav god da je rezultat. Holandija je takođe odigrala odlično drugo poluvreme. Prva je utakmica, protivnik je bio jak. Biće još dobrih utakmica za ove dve ekpie na SP:
Danas čekam Belgiju i Egipat. Belgija jeste favorit, ali Egipat može odigrati čvrsto i napraviti zanimljivu utakmicu.
Špance možda pogledam samo jer su u prihvatljivom terminu. Verovatno kiša golova u najavi. Iran i Novi Zeland sigurn neću da gledam (i onda će ispasti najbola utakmica dana 🤣 ). Urugvaj mi je nekako najbolji tip dana. Ne igra protiv SA Mesi koji reklamira bliski istok, nego Valverde čija repka uvek ide na pobedu.

Čitam, Tunis nakon poraza od Švedske otpustio selektora Lamušija...

Ako je tačno kako pišu ovi su još luđi od nas!

Čitam, Tunis nakon poraza od Švedske otpustio selektora Lamušija...

Ako je tačno kako pišu ovi su još luđi od nas!
Pa i treba sa mu daju otkaz, sta ima veze sto je u toku SP? Treba u klauzulu uvesti da svako ko obruka svoju reprezentaciju dobije otkaz odmah bez naknade.

Da smo mi dali sektoru otkaz posle petarde od Engleske, sad bi mozda bili na SP.

Neka bolje što nismo treba čir da dobijem od njih.

Ipak i Telemundo ima reklame tokom hidratacije ali kultutno.

Kakvo čudovište ovaj stadion u Atlanti.

Prilozi

• 20260615_182536.webp
    20260615_182536.webp
    346 KB · Pregleda: 75
🇪🇸 napada, 🇨🇻 se drži. ne bi me čudilo da bude nerešeno

inače, smara ovo dodavanje lopte golmanu, pogotovo sa praktično pola terena

Vozinha junak prvog poluvremena. Imao je par odličnih reakcija. Videćemo kalo će da se pokaže u nastavku. Inače lik ima 40 godina.

Uspeli su Španci da sa ovakvom statistikom ne daju gol u prvom poluvremenu

1000114949.webp

Spanci bez Yamala i Nika Vilijamsa jedan tezak prosek od reprezentacije. Da mole Boga da su ova dvojica spremna da igraju od treceg kola i meca sa Urugvajom, inace nista od njih.

"Zvala se sasvim obično..." - Zelenortska ostrva. 🤣 Varljivo leto, prim. aut.

Sad mi je jasno, pa mi smo naleteli na “nagaznu minu” i dobro smo prošli kako sad ide Špancima. 😛

Ljudi naprave mali fudbal od velikog, sada moraju uci ovi sto nisu 🇪🇸 da zabiju.

Nazad
Vrh Dno