E, sad, dobra stvar, ona je jedina znala kako se prenosi fiksni, što je za svaku pohvalu. Doduše, napomenula je da nije sasvim sigurna, ali da je skoro izvesno da je tako, pa se nadam da jeste, tj. da imam tačnu informaciju. Fiksni broj je navodno slobodan za prenos samo u toku otkaznog roka, što je 30 dana u uobičajenom slučaju, odnosno ovih 7 koje sad nameću. S tim u vezi, ako bi mi "izašla u susret" i odmah u potpunosti raskinula ugovor prihvatanjem opreme (tad im, naravno, ne bih ništa platio nakon današnjeg dana, plus bi tek tad imalo smisla da mi traži da odmah danas platim majski račun), fiksni bi crkao zauvek. Tako da sam zbog želje ostalih ukućana (a i babine, pominjao sam ranije na temi, hahah) prihvatio tu žrtvu i potpisao papir koji svima daju, a opremu vraćam za sedam dana, dok dotad A1 treba da pokrene prenos, jer kod njih taj fiksni prebacujem. To sam, jelte, mogao da uradim odmah 1. juna da mi je lepo rečeno, a u ponedeljak bismo raskrstili, ali tako je kako je, kad sam već odlučio da zadržavam fiksni, trpim. A možda im i napišem neki besan mejl, razmisliću...