da imas firmu,agenciju , samim tim pib na koji ce ici ugovor, ostalo od dokumentacije je trivijalno verovatno sta ti daju u ugovoru da potpisesSta je potrebno od dokumentacije za Biznis paket kod Oriona?
sto se tice uplata provajdera ne bi trebalo da zanima kako ti uplacujes sa kog racuna vazno da evidentiraju uplatu, vise je do firme koju imas ako si pausalac placas dizes pare kako hoces (moze i licni racun)ako si u pdv onda ne smes placati zbog tebe nista van biznis racuna.A kako posle funkcioniše plaćanje računa / faktura i uvid u uplate toga? Da li za biznis ugovore ima MojOrion ili ekvivalent i da li se tamo vide računi i statusi uplate?
I mora li stvarno to da se plaća isključivo sa tekućeg računa vezanog za firmu čiji je PIB korišćen za potpis ugovora?
Pib samo.Sta je potrebno od dokumentacije za Biznis paket kod Oriona?
Ako firma ima sef onda nemas drugog izbora. Ako je drugar pausalac onda preko emaila.A kako posle funkcioniše plaćanje računa / faktura i uvid u uplate toga? Da li za biznis ugovore ima MojOrion ili ekvivalent i da li se tamo vide računi i statusi uplate?
I mora li stvarno to da se plaća isključivo sa tekućeg računa vezanog za firmu čiji je PIB korišćen za potpis ugovora?
Mnogi su brze bolje prihvatili prvu sledecu ponudu, samo da izbegnu potencijalno visoke cene mts-a nakon migracije. Sad se pokazalo da je itekako dobro imati uslugu van UO, pa cak i da je par stotina dinara skuplja (iako je u Orion Telekomu mogla i kablovska 200/20 van UO za 1200 RSD). Tako da ne treba zuriti dok god traje migracija. Mozda i neki provajder ponudi ekvivalent Slobodan/Slobodniji paketima po bagatela cenama, bilo za biznis ili privatne korisnike.I sad hipotetički, mi stari korisnici oriona ako bi raskidali ugovor vraćamo svu ovu opremu od oriona mts-u,
a onda se prijavljujemo kod oriona kao pravna lica i dobijamo novu opremu od oriona. Baš šašavo.
Meni je sad krivo što nisam obraćao pažnju na ponudu za pravna lica od oriona, ne bih ni produžavao kao fizičko lice i opet bio kod mts-a, već bi potpisao ugovor za pravna lica.
Koliko vidim nije ni neka razlika u ceni.
To se neće desiti. Imali su prilike drugi provajderi prethodnih 6-6.5 godina koliko je već prošlo od kad je Orion uveo prepaid internet pakete i nikog drugog nije zanimalo da se takmiči u tom segmentu tržišta. Jedini drugi takmičar u pokušaju je bio Betel sa ADSL bez UO. A ADSL i optika baš i nisu za poređenje.Mozda i neki provajder ponudi ekvivalent Slobodan/Slobodniji paketima po bagatela cenama,
I zamisli "slučajnosti" i Beotel su "ovi" kupili 😛Jedini drugi takmičar u pokušaju je bio Betel sa ADSL bez UO.
Postojao je i KBC Net, ali je izgleda bankrotirao. A sto se tice Beotela, sticajem okolnosti su i neke moje profesionalne aktivnosti pogodjene tom migracijom (konkretno usluge iz njihove biznis ponude). Nazalost, sve je manje izbora, i tesko je da se izbegne "porez" koji ces da platis drzavnim firmama, posti, mts-u, EPS-u, ili "prijateljskim" firmama sa kapitalom iz UAE ili Kine. Ako mi je za utehu, jos uvek koristim neke usluge Orion Telekoma (domeni, hosting itd), i nadam se da bar to nece migrirati.I zamisli "slučajnosti" i Beotel su "ovi" kupili 😛
Ne znam jel preostao neki manji WiFi provajder u Srbiji da im sreću kvari sa nižim cenama?

Има колико хоћеш вајфај је једини интернет који не занима телеком.I zamisli "slučajnosti" i Beotel su "ovi" kupili 😛
Ne znam jel preostao neki manji WiFi provajder u Srbiji da im sreću kvari sa nižim cenama?
Nisam, posle gledao na sajtu samo vidim da piše za najjači paket drugi ruter da ide. Može da se ostvari 50% na ceo period popust piši na PP ako te zanima kako@NS_320i Da li si moooožda pitao i uspeo da dobiješ informacije šta donose od opreme (koji model ONT)? Da li jeste ili nije isti onaj TP-Link ONT krš koji su prethodnih godinu dana donosili korisnicima paketa za fizička lica?
Ili da li može da se donjeg jednoportni ONT ili media konvertor pa na to svoj ruter da se kači.
Ovo i mene interesuje, sestra ima firmu a ja kucni orion na mojoj adresi ona je 2 ulice dalje, ugovor istice za nepuna 2 meseca pa ne znam jel prelazak moguc ?Zna li se da li je potrebno da firma bude registrovana na istoj adresi na koju bi isao prikljucak ili ne?
Da moze.Ovo i mene interesuje, sestra ima firmu a ja kucni orion na mojoj adresi ona je 2 ulice dalje, ugovor istice za nepuna 2 meseca pa ne znam jel prelazak moguc ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari