1b. Šta im, dođavola, znači "Pozivi putem SIM kartice"? Kako drugačije mogu da se obavljaju pozivi, nego putem SIM kartice?
A da uplatiš uzbudljivu kombinaciju?Kako mi automatska obnova, iako je bila aktivirana, nije radila, par puta sam dan dva pred istek aktivirao ponovo freepaid i uvek je pisalo ističe za 30 dana od tog dana, ne sećam se nikad da se dodavalo tih preostalih dan-dva, niti je očekivano.
Inače za 2 meseca mi ističe besplatnih 6 meseci freepaida koje smo nas par ovde na forumu dobili nakon zahteva za prenos u drugu mrežu, ja sam nakupio 380GB, ispada da ću ostati bez toga kad istekne ovaj period, uplatom novog freepaida.
Problem imaju oni koji istovremeno aktiviraju paket više puta i oni koji kao ja šetaju sa fripejda na druge jeftinije pakete. Meni su sabrali postojeće gigabajte sa gigabajtom iz manjeg paketa bez produžetka važnosti za novih 30 dana.
Kažeš da problem imaju oni koji kombinuju pakete, a da kod tebe nema problema.Zvao sam korisnički centar i oni kažu da će se aktivacija novog paketa i produžetak važenja kredita videti po isteku trenutnog
.. kao i sve što si napisao u svom postu.Kog đavola se ovo uopšte zove pripejd, kada plaćam svakog meseca, isto kao postpejd?!
1a. i 1b. kao što napisa lale, relikt prošlosti. Moguće i da se razgovori ka Globaltel korsnicima naplaćuju ako se zove bez aktivaranog dodataka za razgovor, još nisam prešao pa ne mogu da tvrdim.1a. Šta, dođavola, znači ovo ovde - https://www.globaltel.rs/tarife (npr. Pozivi --> Prema Globaltel korisnicima --> Pozivi putem SIM kartice --> Uspostava veze 7.5 RSD + Cena minuta 6.5 RSD)?
Jedino što mi pada na pamet je - uplatio sam npr. "Uzbudljivi paketić" od 335 RSD za 30 dana... potrošio sam ga za 20... i sada obavljam pozive za 7.5 + 6.5 RSD (pod uslovom da imam uplaćenih novaca na računu)? - Je l' to to?... Ako jeste, zašto bi iko ovo radio, ako može posle 20 dana da uplati novi "Uzbudljivi paketić" od 335 RSD (i ima neograničene minute u mreži)?
1b. Šta im, dođavola, znači "Pozivi putem SIM kartice"? Kako drugačije mogu da se obavljaju pozivi, nego putem SIM kartice?
2. Minuti se u "Uzbudljivim paketima" zaokružuju na svaki započeti? Odlazni pozivi se ne računaju u sekundama, kako sam to imao do sada u MTS Biznis paketu?
3a. Bonusi u Freepaid-u (30 GB / 24H — NET / Produži važenje paketa za 1 dan) se važe samo za prvu uplatu (prvih 30 dana)?... Ili i za sve naredne, koje se nadovezuju na svakih 30 dana? Nekako mi ni jedno, ni drugo nema smisla.

Haha, izuzetni da. Bezgrešni da jesu, to nisam rekao.Nemoguce,pa ti rece da su izuzetni.
Obaveštavamo te da od sada svi Freepaid paketi važe 30 dana od dana aktivacije. Uključi automatsku obnovu i obezbedi da ti se prenese sav neiskorišćen saobraćaj u naredni period. Hvala što koristiš Globaltel.
I meni je ta poruka stigla skoro, a pre toga da skinem ažuriranu moj globaltel aplikaciju iako je ne koristim.Upravo stiglo na GT broju.
Vidi se datum isteka kredita kada se iz *100# traži SMS poruka o stanju.Sad sam nazvao call centar, potvrđujem ovo što je kolega @stevanovic019 gore naveo. Kažu da od sada neće biti nigde vidljiv datum isticanja kredita, već da jedino može da se vidi na osnovu poruke o uspešnom dopunjavanju kredita. Već sam dodao podsetnik u kalendar, a ostaje mi da proverim da li i dalje funkcioniše razmena kredita između Globaltel brojeva i da li produžava važenje kredita za 90 dana.
Nisi razumeo kako jednostavno funkcioniše Globaltel.
Paket važi 30 dana. I vreme važenja paketa se ne sabira. Sabira se saobraćaj - minuti/SMS i/ili internet.Sad pitanje mogu li uopste da joj uplatim samo minute 300 min tj 3 paketa i da vazi 90 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari