Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Sada sam pregledao i moj mts i račun i sajt i proverio na tv da li je stiglo i baš nigde nisam video ni reč poskupljenje ili korigovanje niti bilo kakva indicija ka tome postoji.
Neću pisati nikome ništa.

Sestra podnela prigovor na povecanje cena , i ako sam joj objasnio da podnese zahtev za raskid UO (box3) , onda su joj rekli da ne moze preko prigovora sad i zahtev za raskid UO. Posto me zvala reko sam joj da ne izlazi iz poslovnice neka zove pred njima trzisnu inspekciju. I gle cuda sad odjedno moze i zahtev za raskid UO zbog povecanja cenada se podnese. 😂

Ne znam ni na osnovu čega bih im pisao i tražio raskid, kad nikakvo obaveštenje nisam ni dobio.
Ugovor mi ističe u junu. Najgora opcija bi bila da im tražim raskid, pa da tretiraju to kao raskid ugovora s moje strane i još mi nakaleme da platim poslednja dva računa po punoj ceni (inače mi je ugovor 24x50%).

Nego koja je trenutna fora da mi opet ponude u pola cene? Dan nakon isteka ugovora podnesem zahtev u A1 ili nešto drugo?

Nego koja je trenutna fora da mi opet ponude u pola cene? Dan nakon isteka ugovora podnesem zahtev u A1 ili nešto drugo?
Verovatno radi ta fora i dalje.

Ja sam u Novembru uradio malo drugačije. Nakon isteka ugovora na moj.mts portalu sam imao opciju da podnesem zahtev za obnovu ugovora što sam i uradio.
Usledila su ukupno tri poziva gde sam prva dva odbio rekavši da pristajem samo po starim uslovima (imao 50% popusta na prethodnom ugovoru), i posle trećeg sam dobio ono što sam tražio.

Nego, slabo pišem na forumu, pa bi hteo da se zahvalim svima koji godinama nesebično dele fore i forice da se izvuku popusti od ovih lopova 🙂

Meni isto malo pre preko cet kanala rekose da moj paket box 4 plavi ne poskupljuje ostaje isto do daljenjeg.

Izgleda ni jedan. Samo nekim korisnicima "prete" SMS-ovima da će ih migrirati na aktuelne, postojeće pakete, što bi za većinu zapravo bilo poskupljenje.

U jednom trenutku su svojim zaposlenima poslali obaveštenje da na aktuelnu ponudu prelaze paketi koji ne uključuju mobilnu uslugu.

Pretpostavljam da su posle dopunjavali kriterijume, predomišljali se. Napravili su opšti haos u svojim redovima, zato se i dešavalo da se u istom danu dobiju dva različita odgovora korisničkog servisa.

Smatrao sam da je bezobrazluk i ono od prošle godine, kad su napisali samo na sajtu. Sad smo došli do toga da nema nikakvog obaveštenja.

Ja na Box 3, do oktobra ove godine. Nikakvo obaveštenje nisam dobio, proverio sam sve. I ne nameravam bilo šta da pitam, čekam račune.

Mislim da su oni u fazi prednacrta nacrta plana migracije i (eventualnog) poskupljenja. Pošto se još nisu usaglasili sami sa sobom, nisu izdali informaciju u javnost. Nema sumnje da će je biti (kao što je uvek i bilo) ali svakako ništa neće pokrenuti pre njene objave.
Računam da će promene objaviti krajem marta/početkom aprila, a da će se efekti iskazati na majskim računima (dospelim u junu)

Posto planiram da menjam operatera, sta mogu da ocekujem kao novi korisnik? Koja moze da se ocekuje ponuda za BOX4? Ugovor istice za neka dva meseca.
Hvala

Mislim da su oni u fazi prednacrta nacrta plana migracije i (eventualnog) poskupljenja. Pošto se još nisu usaglasili sami sa sobom, nisu izdali informaciju u javnost. Nema sumnje da će je biti (kao što je uvek i bilo) ali svakako ništa neće pokrenuti pre njene objave.
Računam da će promene objaviti krajem marta/početkom aprila, a da će se efekti iskazati na majskim računima (dospelim u junu)
Sve je to ok ali neki članovi su ovde objavili da su dobili sms da ih migriraju i to od aprila, tako da je to već počelo

mts sada zove telefonom i nide za box3 pakete 24 meseca freee medjutim koliko vidim dosta ljudi se zali na kvalitet interneta preko bakra da se danima ceka da neko dodje ako je kvar da se cesto kvari jeste 24 meseca free ali ..

Kada već mts nekoga prisiljava na fiksni u BOX paketu neka da mogućnost da se fiksni bira broj.

Obavesten sam da se promene ne odnose na Biox 2 s.

mts sada zove telefonom i nide za box3 pakete 24 meseca freee medjutim koliko vidim dosta ljudi se zali na kvalitet interneta preko bakra da se danima ceka da neko dodje ako je kvar da se cesto kvari jeste 24 meseca free ali ..
Ako može info u kom u kom gradu su nudili 24m free za box3?

Meni to u dalje deluje kao lapsus i da se verovatno mislilo na poznati promo TV i internet 24 meseca po ceni fixnog.

Prolazio juce pored mts poslovnice i reko aj da svratim da vdim jel tacno sve sto se pise. Neka zena ispred mene imala isto pitanje za Box 4, rekli joj da se ne menja nista. Ja kad sam pitao za Box 3 kazu menja se. Prelazi se na nove pakete i aktuelne cene od prvog aprila. U mom slucaju sa 3800 na 5500. Podneo odmah zahtev da se ne menja cena. Pitam kad mogu da ocekujem odgovor kazu nece skoro ima dosta zahteva.

Mene nisu obavestili ništa (Box3L potpisan februara 2025, fiksni,net,tv)

Taman sam tada raskinuo ugovor sa SBB posle 12m po 1din i uzeo MTS na 16m po 1 din. Sad i ove da oteram i da uzmem još koji mesec po dinar 😀 ne sećam se kad sam poslednji put platio net. A idemo uvek max paket.

U Subotici mom prijatelju koji je u Sat traktu, MTS ponudio 24x1.

… eto, dozvali se pameti i dobro procenili cenu proizvoda koji nude… ali, do prvog prilagodjavanja paketa - u ovo vreme, sledeće godine… 🙂

Nazad
Vrh Dno